Arkadaşlar merhaba edebiyat netim gerçekten de beklediğimden de kötü geldi ygs5 sıralamam 180k dı ve tm3 80k tm1 90k gibi bir sıralama geldi babamlarla konuştum özel %50 %25 burslu psikoloji yada pdr yazdırırmış diğer yandan devlet ünv. iktisat dokuz eylül gazi istanbul ytü vs.tutuyor yani adı bilinen köklü üniversitelerden ama iktisat okunur mu bu ünv lerde işsiz kalırmıyım gibi aklımda sorularda var. Ben yinede tercih yapıp psikoloji pdr okumayı istiyorum psikoloji düşünüyordum zaten ama devlet psikoloji düşünüyordum tabi.. Asıl sorun şu ise mezuna kalırsam tercihlerin açıklanmasını beklemem gerekçek aynı zamanda bu sene sayısal dan hazırlanmak istiyorum son sene tm ye geçtim ve hayatımın hatasını yaptığımı lys açıklandığında anladım.Kısaca demek istediğim tercihler açıklandıktan sonra başlasam eksik mi kalırım yarım mı hazırlanırım yani ? (Mezuna kalırsam kafam gezmelerde tozmalarda olmaz sadece ders olur )
Kafam çok karışık aydınlatıcak tavsiye vericek varsa lütfen versin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme