Şimdi Ara

Tercih yaparken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercih yaparken 2018 ve 2019 un üniversite başarı sıralarını baz alarak yapmamız gerekiyor dimi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 2020 bakıcaksın knk onlara bakma

• donaldvladimir kullanıcısına yanıt
    Neden

• Hocam son yılın sıralaması 2020 çünkü

• Son 3 yıldaki değişime bakarak yorum yapın. Sürekli artmaya devam eden bölüm yine artacaktır

• ea değilsen 2020'ye bakacaksın tabii ki

• quote:

Orijinalden alıntı: patheticmuggle

Son 3 yıldaki değişime bakarak yorum yapın. Sürekli artmaya devam eden bölüm yine artacaktır
    Hocam bu seneki sıralamalar 2020 gibi gelmedi malum.Bunun yani bu seneki ve önceki senelerdeki sıralamaların nasıl geldiğinin nasıl bir önemi var?Bunlar üniversite başarı sıralarında nasıl bir etki bırakır?Hocam kusura bakmayın ben tercih konusunda çok acemiyim.Öyle çok bilgilendirici bir cevap da beklemiyorum sizden.Bildiklerinizi ya da size mantıklı gelen şeyi yazmanız yeterli olacaktır.Daha ilerki günler var.Araştırmaya devam ederim ben bu konuyu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400K ile Tercih yapmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • (Mf olduğunuzu düşünerek yazdım. Eada durum daha farklı önlerinde mfler olduğu için. O konuda çok bilgim yok)

Hocam sınavın zor/kolay olması sadece hangi sıralamaya hangi netle gireceğimizi belirler. İşin sonunda siralamalar geldikten sonra herkes elinde olan sıralamayla nereye gidebileceğine kafa yorar.

Gecen senelerde bir bölüm 60kdan 50kya ilerlediyse bu bölümün gittikçe popülerlestigini gösterir. Ornegin ceng için geçen seneki taban sıralamasıyla aynı sıralamayı yaptıysanız bu bölümün size gelme ihtimali çok düşük çünkü her sene artış gösterdiği bir gerçek. Bölümlerin son 4 yıl sıralamasına bakarak tercih yapmak en mantıklısı o yüzden. Tabi siz tercihlerinizde sizden daha iyi sıralaması olan bölümleri de yazın şansınıza gelebilir de🙃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 7 Ağustos 2021; 23:42:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patheticmuggle

(Mf olduğunuzu düşünerek yazdım. Eada durum daha farklı önlerinde mfler olduğu için. O konuda çok bilgim yok)

Hocam sınavın zor/kolay olması sadece hangi sıralamaya hangi netle gireceğimizi belirler. İşin sonunda siralamalar geldikten sonra herkes elinde olan sıralamayla nereye gidebileceğine kafa yorar.

Gecen senelerde bir bölüm 60kdan 50kya ilerlediyse bu bölümün gittikçe popülerlestigini gösterir. Ornegin ceng için geçen seneki taban sıralamasıyla aynı sıralamayı yaptıysanız bu bölümün size gelme ihtimali çok düşük çünkü her sene artış gösterdiği bir gerçek. Bölümlerin son 4 yıl sıralamasına bakarak tercih yapmak en mantıklısı o yüzden. Tabi siz tercihlerinizde sizden daha iyi sıralaması olan bölümleri de yazın şansınıza gelebilir de🙃
    Sayısalım hocam.Sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.