Şimdi Ara

Tercih Yardım lütfen (tm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bolu Abant izzet baysal üniversitesi işletme - 218 bin

Bursa Uludağ üniversitesi işletme ise 144 bin

Benim sıralamam bu iki bölüm içinde yetiyor . Malum sıralama olarakda uludağ üniversitesi bayağı bir önde. Ama bolu benim memleketim ve kalacak yer konusunda ya da ekonomik anlamda benim için çok sorun olmayacak . Ama uludağ üniversitesi yazarsam da ekonomik anlamda biraz daha zorluk çekeceğimi biliyorum ..
    Bunları göze alarak sizce Uludağ üniversitesinimi seçmeliyim yoksa Abant izzet baysal üniversitesinimi seçmeliyim...
    Yani Abant ile Uludağ üniversitesi arasında çok büyük fark olurmu her anlamda...

Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.....

• Bana biri uludağ işletme bitirdim deyince bu adam bu işi biliyordur herhalde derim bolu işletme deyince biraz tırsarım karar senin kararın maddi olanakları da göze alarak yap tercihini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevermind61

Bana biri uludağ işletme bitirdim deyince bu adam bu işi biliyordur herhalde derim bolu işletme deyince biraz tırsarım karar senin kararın maddi olanakları da göze alarak yap tercihini

yorumların için teşekkür ediyorum.. Çok kararsızım ..
  • Bence bugünlerde biraz sıkıntı çekmelisin ki ilerde mükafatını alabilesin Uludağ Üniversitesi'ni yazmanı öneririm
  • uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.