Şimdi Ara

Tercih Yorumu -Hangisi Gelir?- TM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM-2 22321 TM-3 17k. Arkadaşlar hangisi gelir ? Yazdığım üniversiteler hakkında az çok bilgi sahibiyim sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfcgrygt -- 14 Temmuz 2014; 13:21:51 >

• ilk olarak şanş işi bunlar mesela bazıları az almıştır senin girme ihtimalin yüksektir, ikinci olarak imzandaki "run forest run" supernaturalden mi geliyo ? :)
  • iyi ihtimalle izmir veya akdeniz üniversitesi kötü ihtimalle selçuk ikinci öğretim gelir bence
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    İmzam Forrest Gump filminden geliyor hocam yorum için sağolun Up.
  • akdeniz hukuk gelir
  • hocam izmir olmasını çok istiyorum sizce ihtimal var mı ?
  • Dostum bana gore İzmir Universitesi gelebilir eger o olmazsa Selcuk gibi gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThiagoSilva

Dostum bana gore İzmir Universitesi gelebilir eger o olmazsa Selcuk gibi gorunuyor.

Hocam aynen bana da öyle geliyor hayırlısı olsun artık :) sizce selçuk orada kalmalı mı yoksa erciyesin sakaryanın felan arkasına mı yazmalıyım ?
  • mstfcgrygt kullanıcısına yanıt
    Selcuk cok kaliteli ama ikinci ogretim oldugu icin biraz sikinti. Aslinda Erciyes de guzel. Dostum ikinci ogretim okuyacagina inaniyorsan elbette Selcuk'u yaz tamamen senin fikrin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThiagoSilva

Selcuk cok kaliteli ama ikinci ogretim oldugu icin biraz sikinti. Aslinda Erciyes de guzel. Dostum ikinci ogretim okuyacagina inaniyorsan elbette Selcuk'u yaz tamamen senin fikrin.

hocam ikinci öğretim olması beni de düşündürüyor ama eğitim açısından diğerlerinden çok önde en iyisi selçuk orada kalsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.