Şimdi Ara

tercihdogru (gel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba her yıl olduğu gibi bu yılda tercihlerinizi yorumlayacak yardımcı olacağız.bunun için bir ask fm sayfası açtık ister oradan ister buradan sorularınızı alalım yardımcı olalım...

Her sey yardım için menfaatimiz yoktur.
    http://ask.fm/dogrutercih

Sitede süre sıkıntısı var arkadaşlar ask fm den soralım soruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercihdogru -- 4 Temmuz 2015; 15:24:43 >

• yeni açılan üniversite bölümlerine mutlaka göz atın arkadaşlar.
  • Mf4 20k ya çekersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunuz anlaşılmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercihdogru

sorunuz anlaşılmadı
    up
  • Merhaba tm3 te 28 bindeyim hukuk istiyorum gelme olasılığı nedir acaba ve samsunda yaşadığım için burayı istiyorum. Ama türkiyenin her yeri olur fark etmez. puan türü degisikligi ve kont azalmasindan dolayi soruyorum
    Ve birde hukuk haricinde psikoloji veya pdr pek düşünmüyorum ama psikoloji ist-ank-izmir gelme olasılıkları nelerdir acaba

Bunların dışında mf4 te 47 bindeyim hukuk olmazsa mimarlik veya insaat muhendisligi düşünüyorum

Acaba mardin mimarlık falan mi daha akıllıca bir tercih olur ankarada özel inşaat muhendislikleri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dlndg -- 4 Temmuz 2015; 15:04:30 >
  • 7654 sıralama ile kocaeli tıp şansım nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dlndg

Merhaba tm3 te 28 bindeyim hukuk istiyorum gelme olasılığı nedir acaba ve samsunda yaşadığım için burayı istiyorum. Ama türkiyenin her yeri olur fark etmez. puan türü degisikligi ve kont azalmasindan dolayi soruyorum
    Ve birde hukuk haricinde psikoloji veya pdr pek düşünmüyorum ama psikoloji ist-ank-izmir gelme olasılıkları nelerdir acaba

Bunların dışında mf4 te 47 bindeyim hukuk olmazsa mimarlik veya insaat muhendisligi düşünüyorum

Acaba mardin mimarlık falan mi daha akıllıca bir tercih olur ankarada özel inşaat muhendislikleri mi?
    aslında bunların hepsi güzide bölümler ve ilgiyle ilgili biraz mimarlık işin sanatsal kısmıdır inş. müh. ise hesap kitap kısmıdır
    28k ya samsun gelme ihtimali var fakat kesin denemez yarı yarıya ancak olur,psikoloji ve pdr de hukuk gibi fazla oynama olmayan bölümler ona göre değerlendirirsiniz ancak öncelikle meslek konusunda tercih yapmanızı öneririm.

• tercihdogru T kullanıcısına yanıt
    Mf4 55k
    Uludağ elektrik elektronik düşünüyorum ama başka bir şey de olabilir sizin önerileriniz var mıdır ya da uludağ elektrik elektronik için ne düşünürsünüz ?

• fakir misin nesin defol kullanıcısına yanıt
    yüksek fakat garanti değil.
    http://i.hizliresim.com/g53n05.jpg

Hocam tercih listem şöyle
    İlk 15 tercihi öylesine yaptım sayılır.
    Mf3 puanım 14950 sizce tıp gelir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında istediğim hukuk fakültesine girmek. Acaba herhangi bir devlet üniversitesine yerleşme olasiligim nedir o zaman mesala en son kapatan erzincana

• Stark7. S kullanıcısına yanıt
    uludağ üni. harika bir yer eğer bölüme ilginiz varsa kesinlikle yazın derim,mühendislikte biraz ilgi söz konusu bu yüzden ilgiye göre hareket edin,ileride pişman olmamak için.
  • Dlndg D kullanıcısına yanıt
    kesin diyebilirim.
  • Şu mesajın beni.ne kadar mutlu ettiğini bilseniz varya umarım yanilmazsiniz. Çok teşekkür ederim 😄😄😄

• Last_Stand L kullanıcısına yanıt
    17 den itibaren gelme ihtimali var ama açıkta kaladabilirsin kesin gideceksen eğer altlara kesin gelecek yerlerde yaz ki açıkta kalma
    En sona Erciyes diş ve onun altına bir diş daha yazacağım hocam. Erciyes diş 16900 den kapatmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

17 den itibaren gelme ihtimali var ama açıkta kaladabilirsin kesin gideceksen eğer altlara kesin gelecek yerlerde yaz ki açıkta kalma
    soruları ask fm den sorarsanız süre sıkıntısı olmaz arkadalşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dlndg

Şu mesajın beni.ne kadar mutlu ettiğini bilseniz varya umarım yanilmazsiniz. Çok teşekkür ederim 😄😄😄
    mf-4 sıralamam 21,600
    itü uzay
    ytü bilgisayar
    ytü endüstri
    ytü mimarlık dördü de küçük farklarla kaçıyor gibi sizce yerleşebilme ihtimalim var mı?
    ayrıca mimarlık alanında hangi üniversiteleri tercih listeme yazmamı önerirsiniz?
  • quote:

soruları ask fm den sorarsanız süre sıkıntısı olmaz arkadalşlar

benim bir sorum olucak lys ortalalmam yaklaşık 60-70 arası ve tercih yapmakta sıkıntı yaşıyorum belli başlı ufakta olsa fikir verebilirsiniz? birde ygs alımı konusunda biraz bilgi verirseniz sevinirim .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.