1. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Yönetim Bilişim Sistemleri 2. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme 3. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat 4. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Kamu Yönetimi 5. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Maliye 6. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 7. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ (KIRŞEHİR)/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 8. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 9. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 10. NİĞDE ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 11. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 12. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 13. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT)/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği 14. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR)/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği
Tm 1 Puan :243 Sıralama 321000 Tm 2 Puan :249 Sıralama 314000