öncelikle şunusorcam . burda bir sürü puan ve sıralama var . ben mf-4 tercihi yapcam . mühendislik yani . benim puanım ve sıralamam kaç ?? mf-4 e mi bakcam , yoksa Y-mf4 e mi ?
2. sorumda şu.. acaba eskişehir osmangazi inşaat mühendisliği 2. öğretim gelirmi ?? biyerde esogü 2. öğretim inşaat için 63800-73800 yazıyo . bazı yerlerde direk 58.000 yazıyo . siz bana güvenilir bi sıralama verebilirmisiniz ?? ama gelmez sanırım dimi esogü inşaat 2. öğretim... :( çok acil arkadaşlar . lütfen yardımcı olun . çok çok acil . herkese teşekkürler şimdiden
fotoğraf çıkmamış ya . ben yazayım . mf4 319,930------ 0084050 ////// ymf-4 379,165 ---- 0084767
resim çıkmıyo ya uff . .. [simage][/simage]
yehu kimse bişey yazmıyo . burası olmaz gibi ama başka bişeyler önerin bari lütfen ya :/
arkadaşlar bi cevap yazın ya . bakmış bakmış herkes cevap yazmamış . nasıl bi site bu ?
up up up up . ya biri yardımcı olsun artık :(
ya gerçekten acilllll . biri yardmcı olsn artık :/
ohh be çok teşekkürler ya . en sonunda... ymf4 de 64 biniciyim . osmangazi inşaat i.ö olmaz dimi ? :/
paron 84 bin yazcaktım . ymf4-84 bin sıralama
orası gelmeyebilir ama tutan çok yer var onlardan iyi tercihler yapabilirsin
zaten ya ist. yada eskişehir istiyodum . inşaat müh. istanbul zaten olmuyo . osmangazi ikinci öğretim de olmaz madem... o zaman tercih yapmayayaım bari . offf offff . bi sende daha :/
quote:
Orijinalden alıntı: yürüyedur1993
zaten ya ist. yada eskişehir istiyodum . inşaat müh. istanbul zaten olmuyo . osmangazi ikinci öğretim de olmaz madem... o zaman tercih yapmayayaım bari . offf offff . bi sende daha :/
yine de yaz tercihlerinde olsun veya oraya yakın çevre illeri de yazabilirsin mesela kütahya tabi eğitimi nasıl bilmiyorum ama bilen birileri cevaplarsa daha iyi olur senin için
bilen birinin cevaplandırması imkansız . senden başka cevaplandıran olmadı zaten . çok teşekkürler cevabın için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme