Şimdi Ara

TERCİHLE İLGİLİ ÖNEMLİ Bİ SORUNUM VAR . LÜTFEN YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [/simage]

öncelikle şunusorcam . burda bir sürü puan ve sıralama var . ben mf-4 tercihi yapcam . mühendislik yani . benim puanım ve sıralamam kaç ?? mf-4 e mi bakcam , yoksa Y-mf4 e mi ?

2. sorumda şu.. acaba eskişehir osmangazi inşaat mühendisliği 2. öğretim gelirmi ?? biyerde esogü 2. öğretim inşaat için 63800-73800 yazıyo . bazı yerlerde direk 58.000 yazıyo . siz bana güvenilir bi sıralama verebilirmisiniz ?? ama gelmez sanırım dimi esogü inşaat 2. öğretim... :( çok acil arkadaşlar . lütfen yardımcı olun . çok çok acil . herkese teşekkürler şimdiden

• fotoğraf çıkmamış ya . ben yazayım . mf4 319,930------ 0084050 ////// ymf-4 379,165 ---- 0084767
  • resim çıkmıyo ya uff .
    .. [simage]
    [/simage]

• yehu kimse bişey yazmıyo . burası olmaz gibi ama başka bişeyler önerin bari lütfen ya :/
  • arkadaşlar bi cevap yazın ya . bakmış bakmış herkes cevap yazmamış . nasıl bi site bu ?
  • up up up up . ya biri yardımcı olsun artık :(
  • ya gerçekten acilllll . biri yardmcı olsn artık :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okul puanı eklenilmiş yani y-mf4'e bakcaksın
  • ohh be çok teşekkürler ya . en sonunda... ymf4 de 64 biniciyim . osmangazi inşaat i.ö olmaz dimi ? :/
  • paron 84 bin yazcaktım . ymf4-84 bin sıralama
  • orası gelmeyebilir ama tutan çok yer var onlardan iyi tercihler yapabilirsin
  • zaten ya ist. yada eskişehir istiyodum . inşaat müh. istanbul zaten olmuyo . osmangazi ikinci öğretim de olmaz madem... o zaman tercih yapmayayaım bari . offf offff . bi sende daha :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyedur1993

zaten ya ist. yada eskişehir istiyodum . inşaat müh. istanbul zaten olmuyo . osmangazi ikinci öğretim de olmaz madem... o zaman tercih yapmayayaım bari . offf offff . bi sende daha :/

yine de yaz tercihlerinde olsun veya oraya yakın çevre illeri de yazabilirsin mesela kütahya tabi eğitimi nasıl bilmiyorum ama bilen birileri cevaplarsa daha iyi olur senin için
  • bilen birinin cevaplandırması imkansız . senden başka cevaplandıran olmadı zaten . çok teşekkürler cevabın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.