Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RageAgainstTheMachine

quote:

Orijinalden alıntı: Dönülmez yola gidiyorum

quote:

quote:

Yahu beyler herkes 3 yedek yazmışta ben de sadece bir okul yedek gösteriyor ?

hocam kaç tercih yaptın ?

10 tane.

Kardeşim eğer tek bir okula yedeksen bunun tek açıklaması olabilir o da asil kazandığın okulun üstündeki 3 tercihten birine yedek olarak kazanmışsin.. Diğer okulların yedeğine girememişsin yani

Vallahi 6.sırada ki okulu asil olarak kazandınız 5.sırada ki okul da yedektesiniz diyor diğerleri de kazanamadınız diyor.
    Neyse sorun değil şuan kazandığım okulla mutluyum ben
    Bu arada teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serbes

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bu arada belirteyim 8.sınıf 490 üstü alıp İstanbul'daki özel okullara yerleşen yaklaşık 350 civarı öğrenci var.Ama bu öğrencilerin bir kısmı sadece 8. sınıfta yüksek,6 ve 7 de düşük puan almış(Puanları CAL.KAL,Kabataş vs yetmeyen)ya da İstanbul dışından gelmiş olabilirler.Yani önümüzde kesin 350 kontenjan açıldı diye de düşünmemek lazım.

Kal, Kabataş ve Atatürk feni kazanıp kayıt yaptırmayacak (Robert kolej ve kendi özel liselerine gidecekler) 6 öğrenci biliyorum, ki bu sadece Bursadaki bir özel okuldan ...

Yani çok umutsuz olmayın...

Alıntıları Göster
    çok afedersiniz lys sandım.... lys için cevaplayacak yok mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrx -- 19 Ağustos 2012; 11:12:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smrx

ben bu sene tercih yaptım kazanamadım çok üzüldüm.
    seneye okul puanı eklenmiyor değil mi
    bir de bu sene tercih yaptığım için seneye puan düşürür mü....
    şimdiden çok teşekkürler....

Okul puanı? Seneye ne puanı düşecek ki? Dostum burası SBS konusu.. Bu sınavlara bir kere giriliyor..

çok afersiniz lys sandım lys için cevaplayacak yok mu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu beyler herkes 3 yedek yazmışta ben de sadece bir okul yedek gösteriyor ?

hocam kaç tercih yaptın ?

10 tane.

Kardeşim eğer tek bir okula yedeksen bunun tek açıklaması olabilir o da asil kazandığın okulun üstündeki 3 tercihten birine yedek olarak kazanmışsin.. Diğer okulların yedeğine girememişsin yani

Vallahi 6.sırada ki okulu asil olarak kazandınız 5.sırada ki okul da yedektesiniz diyor diğerleri de kazanamadınız diyor.
    Neyse sorun değil şuan kazandığım okulla mutluyum ben
    Bu arada teşekkürler.

Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakarya cevat ayhanı kazanan varömı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoRdSRNgS

YA lütfen biri cevap yazsın ben alparslan anadolu lisesini yazdım.Yedek listesinde 246.oldum girebilme ihtimalim nedir allahını seven cevap atsın @@@@@

İlini ve kontenjanını söyle ki yardımcı olabileyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzzb

Abi lütfen cevap verin ya bayramım zehir olucak yoksa.Kabataşın almanca bölümüne 158.yedeğim ne olur bir şey söyleyin

180 kontejandan 158.'sin.. Bence çok zor.. Pek ihtimal vermiyorum ne yazık ki
  • quote:

quote:

Abi lütfen cevap verin ya bayramım zehir olucak yoksa.Kabataşın almanca bölümüne 158.yedeğim ne olur bir şey söyleyin

Edit: Aynı şeyi kastetmişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolatesla1 -- 19 Ağustos 2012; 19:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.quaresma7

quote:

quote:

Normaldir hocam istatistikler onu gösteriyor çünkü Bu sene görüşler farklı.. Bir kısım kişi özel okulların daha az tercih edileceğini bu yüzden KAL,Kabataş,CAL gibi okullarda çok fazla yedek alınmayacağını bazıları ise tam tersine kolejlere kaymanın çok olacağını (örneğin:Abbas Güçlü kaymanın çok olacağını söylüyor) bu yüzden yedeklere geçen seneye nazaran daha çok şans doğacağını söylüyor.. Bekleyip göreceğiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Normaldir hocam istatistikler onu gösteriyor çünkü Bu sene görüşler farklı.. Bir kısım kişi özel okulların daha az tercih edileceğini bu yüzden KAL,Kabataş,CAL gibi okullarda çok fazla yedek alınmayacağını bazıları ise tam tersine kolejlere kaymanın çok olacağını (örneğin:Abbas Güçlü kaymanın çok olacağını söylüyor) bu yüzden yedeklere geçen seneye nazaran daha çok şans doğacağını söylüyor.. Bekleyip göreceğiz

Şahsen Abbas Güçlü'yü kaale almamanızı öneririm. İki sene evvel yerleştirmelerde hatalar olduğuna dair bir haber yapmıştı, haberteki bilgiler evlere şenlik. Daha İstanbul Lisesi'nin kontenjanını bilmeyen birisi. Meb gereken cevabı vermişti kendisine.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şahsen Abbas Güçlü'yü kaale almamanızı öneririm. İki sene evvel yerleştirmelerde hatalar olduğuna dair bir haber yapmıştı, haberteki bilgiler evlere şenlik. Daha İstanbul Lisesi'nin kontenjanını bilmeyen birisi. Meb gereken cevabı vermişti kendisine.

Zaten kişileri pek umursayan biri değilim.. İşin gerçeği inanmak istiyorum.. Bu sefer yanılmasın haklı çıksın.. Yoksa KAL hayal olur Tek sebebim bu aslında

• quote:

quote:

Üstelik Kabataş almancanın kontenjanı da 60 kişi.Bence de umutsuz görünüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

Arkadaşlar merhaba kuzenimin sonucu belli olmuş,izmir'de yaşıyoruz ve İzmir buca anadolu lisesi fransızcaya girmiş.
    İzmir Anadolu lisesi ing.için 22.yedek okulun kontenjanı 90
    Övgü terzibaşıoğlu için 147.yedek okulun kontenjanı 120.

Sizce hangilerine girebilir yedeklerden ? Şimdiden teşekkürler.

büyük ihtimalle ızmir anadolu. :)

kesin girer mi üstad ? övgü imkansız gibi bu arada değil mi

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba kuzenimin sonucu belli olmuş,izmir'de yaşıyoruz ve İzmir buca anadolu lisesi fransızcaya girmiş.
    İzmir Anadolu lisesi ing.için 22.yedek okulun kontenjanı 90
    Övgü terzibaşıoğlu için 147.yedek okulun kontenjanı 120.

Sizce hangilerine girebilir yedeklerden ? Şimdiden teşekkürler.

büyük ihtimalle ızmir anadolu. :)

kesin girer mi üstad ? övgü imkansız gibi bu arada değil mi

Hiçbir kişiye kesin diyemem ama yüzde 70 girer :) 270 kişi içinden 22.yedek çünkü :)

• Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi

hayırlı olsun
  • arkadaşlar ben liseye yerleştim çok şükür 446 puanla ancak benim kuzenim 463 puanla açıkta kaldı hem çok yüksek yazdı hem de okullar uçunca böyle oldu benim sorum şimdi yedekleri kuzenimin 500 küsür onlardan umudu kestik peki

-Son tercihi(10.) olan liseyi1 puanla falan kaçırdı ama onda yedek değil 7 -8- 9 da yedek onlarda yüksek o lisElere girme şansı var mı ?(yok gibi dursada)

-Özel liseye göndersek ikinci sene devlet lisesine (anadolu olan) geçiş yapabilir mi ?

-ek kontenjan ve yedek farklı olaylar ise bu arkadaş son tercihine ek kontenjandan girer mi ?

-Bu sene okullar çok yüksekte kapattığı için ek kontenjan açılma olasılığı nedir ? bir de arkadaşlar çok oldu ama meb'in yedek diziliminde hata olduğu söyleniyo ama meb ısrarla doğru diyo bu tercihlerin iptali söz konusu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: simferpooly

arkadaşlar ben liseye yerleştim çok şükür 446 puanla ancak benim kuzenim 463 puanla açıkta kaldı hem çok yüksek yazdı hem de okullar uçunca böyle oldu benim sorum şimdi yedekleri kuzenimin 500 küsür onlardan umudu kestik peki

-Son tercihi(10.) olan liseyi1 puanla falan kaçırdı ama onda yedek değil 7 -8- 9 da yedek onlarda yüksek o lisElere girme şansı var mı ?(yok gibi dursada)

-Özel liseye göndersek ikinci sene devlet lisesine (anadolu olan) geçiş yapabilir mi ?

-ek kontenjan ve yedek farklı olaylar ise bu arkadaş son tercihine ek kontenjandan girer mi ?

-Bu sene okullar çok yüksekte kapattığı için ek kontenjan açılma olasılığı nedir ? bir de arkadaşlar çok oldu ama meb'in yedek diziliminde hata olduğu söyleniyo ama meb ısrarla doğru diyo bu tercihlerin iptali söz konusu mu

Diğer konular hakkında pek bir fikrim yok.. Ömer hocamıza ulaşırsanız tahminimce detaylı bilgiyi alırsınız.. Fakat tercihlerin iptali olacağını sanmıyorum. çünkü iptal olması durumunda okulların açılacağı güne kadar tüm programı tekrardan yetiştiremezler.. İptali söz konusu değil.

• Arkadaşlar ben yedekten Hüsnü özyeğin vakfı tunç çapa anadolu lisesine girmek istiyorum 119. yedeğim sizce girer miyim lütfen cevap verin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego.

Arkadaşlar ben yedekten Hüsnü özyeğin vakfı tunç çapa anadolu lisesine girmek istiyorum 119. yedeğim sizce girer miyim lütfen cevap verin :)

okulun bulunduğu şehri ve kontenjanını verirsen yardımcı olurum..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.