Şimdi Ara

TERCİHLER BUGÜN AÇIKLANIYOR HERKES KAZANDIĞI LİSEYİ BURAYA YAZSIN :) [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
11
Favori
29.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirde yaşıyorum ben de.ortalamam 484 tü izmir atatürk lisesine girdim ama yanlış mı yaptım diye düşünmüyorum değil.son yıl puanımla özel kolejlere büyük bir indirimle gidebilirdim heralde ki çoğuna tam burslu olarak giriyordum.(496 almıştım) ne dersiniz?
  • Köy Hizmetlerini kazananlar PM'den ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannotcaring

izmirde yaşıyorum ben de.ortalamam 484 tü izmir atatürk lisesine girdim ama yanlış mı yaptım diye düşünmüyorum değil.son yıl puanımla özel kolejlere büyük bir indirimle gidebilirdim heralde ki çoğuna tam burslu olarak giriyordum.(496 almıştım) ne dersiniz?

ozel her zmn daha iyidir imkan kaynak hoca falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vedder Man

Köy Hizmetlerini kazananlar PM'den ulaşsın.

Bana da ulaşabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mannotcaring

izmirde yaşıyorum ben de.ortalamam 484 tü izmir atatürk lisesine girdim ama yanlış mı yaptım diye düşünmüyorum değil.son yıl puanımla özel kolejlere büyük bir indirimle gidebilirdim heralde ki çoğuna tam burslu olarak giriyordum.(496 almıştım) ne dersiniz?

Bence git okulların ikisini de gez gör. Hocalarla konus. Hangisine kafan yatarsa ona git. Bunu foruma göre yapmak hayatının hatası olabilir.
  • haklısınız da zaten cemaat okulundadım ordan burs verdiler ama gitmek istemedim ailemde başka özel bir yere gitmemi istemiyor zaten.o mantıkla pekte yanlış karar vermemişim.(saint joseph olabilirdi ama puanı çok azdı)
  • Yedekleri bekleyenlerin heyecanı sanırım doruktadır...

Tüm arkadaşların şansı bol olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbes

Yedekleri bekleyenlerin heyecanı sanırım doruktadır...

Ben heyecanlı değilim fakat biraz kararsızım. Cağaloğluna yedeğim. Kazandığım okulu ( Yaşar Acar Fen Lisesi ) çok beğendim, ayrıca babannemede çok yakın. Cağaloğlu ise çok uzak. Eğer kazanırsam gider miyim bilemiyorum :D Sizdende biraz öneri alsam fena olmaz
  • quote:

Cok sagolun. Hayırlısı olsun hakkımızda. Terliyorum stresten
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

Ben heyecanlı değilim fakat biraz kararsızım. Cağaloğluna yedeğim. Kazandığım okulu ( Yaşar Acar Fen Lisesi ) çok beğendim, ayrıca babannemede çok yakın. Cağaloğlu ise çok uzak. Eğer kazanırsam gider miyim bilemiyorum :D Sizdende biraz öneri alsam fena olmaz

Önemli olan mutluluk. Eger şimdiki lisende mutlu olacaksan CAL'ı düşünme ama CAL daha iyidir. Orasını reddedecek yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Niye açıklanmıyor

Sen de mi binbaşım sen de mi?

sanane oglum sanane ? sen kaç yaşındasin ki millete yaşınla artistlik yapiyosun ? klavyeden belli olmaz kimin kimden üstün olduğu. anlıyon mu beni dümbükk

• arkadaşlar sabah 8 de açıklanıyor boş kontenjanlar.
  • 300 Kontenjan'a sahip lise.
    67.Yedek
    Urla anadolu lisesi
    Girme şansı varmıdır ?
  • quote:

quote:

nerdesin ? ben de yaşar acarı kazanmıştım ama cala gittim daha adı bile duyulmamış yaşar acarın cal akar
    CAL var mı başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 3 Eylül 2012; 3:31:19 >

• pertevniyal kazanan varsa çekinmeden bana ulaşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

quote:

nerdesin ? ben de yaşar acarı kazanmıştım ama cala gittim daha adı bile duyulmamış yaşar acarın cal akar
    CAL var mı başka

Halkalıdayım abi :D Teee

• Bütün yedek bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim.Umarım her şey gönlünüzce olur.
  • Annemler aradı memleketten. Kardeşimin şu yedek olaylarına bakmam için. Meb'e giriyorum yok sayfada bir şey. Açıklanmadı mı daha boş kontenjanlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Annemler aradı memleketten. Kardeşimin şu yedek olaylarına bakmam için. Meb'e giriyorum yok sayfada bir şey. Açıklanmadı mı daha boş kontenjanlar?

daha açıklanmadı malesef bizde onu bekliyoruz kardeşim için herkes için hayırlısı olsun
  • kontenjanlar açıklandı mı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.