Şimdi Ara

Tercihler için bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk 2 sıra belli Odtü Makine,İtü Bilgisayar(8880) bunlar büyük ihtimal gelmez
    3-6 arası için sıralamada zorlanıyorum
    tercihler : Odtü İnşaat-İtü makine-Hacettepe Ee-İtü Kontrol
    bunların dışında itü odtü mimarlık var pek düşünmüyorum itü işletme elektrik inşaat müh var
    ve daha alt sıralara da yıldız bilgisayar-ehm, ege ee,bilgisayar yazıp bitirecem

3-6 arası için yardım edin beyler

• ++++++++
  • İtu makina
    İtu kontrol
    İtu isletme

Yazmalisin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spilzman

İtu makina
    İtu kontrol
    İtu isletme

Yazmalisin bence.

odtü inşaatı önermiyor musun
  • Siteyi çökerttiler bi işlem falan yapmayın sakata gelmeyin sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knngr

Sıralamam 11145

bunların dışında itü odtü mimarlık var pek düşünmüyorum itü işletme elektrik inşaat müh var
    ve daha alt sıralara da yıldız bilgisayar-ehm, ege ee,bilgisayar yazıp bitirecem

itü odtü hacettepe ytü.. gibi üniversiteler arasında kaldıysan sana önerim kesinlikle bölüme göre tercih yapman. çünkü bu üniversiteler arasında diplomandan fark oluşturacak bir şey yok. iyice araştır ve kendine uygun mesleği seç.. yalnız; mühendislik okurken teknik üniversite ayrıcalıktır.. bunu da göz ardı etmemelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

quote:

Sıralamam 11145

itü odtü hacettepe ytü.. gibi üniversiteler arasında kaldıysan sana önerim kesinlikle bölüme göre tercih yapman. çünkü bu üniversiteler arasında diplomandan fark oluşturacak bir şey yok. iyice araştır ve kendine uygun mesleği seç.. yalnız; mühendislik okurken teknik üniversite ayrıcalıktır.. bunu da göz ardı etmemelisin.

haklısın kardeşim en son bi kaç bölüme düşürebildim tercihlerimi
    odtü inşaat
    itü elektrik (ing)
    hacettepe elektrik elektronik(ing)

• quote:

quote:

İtu makina
    İtu kontrol
    İtu isletme

Yazmalisin bence.

inşaat'ın çalışma ortamını seveceksen yaz. üsttekiler daha çok ofis ortamı sağlar sana, inşaatta daha çok sahada çalışırsın.
  • quote:

quote:

quote:

İtu makina
    İtu kontrol
    İtu isletme

Yazmalisin bence.

inşaat'ın çalışma ortamını seveceksen yaz. üsttekiler daha çok ofis ortamı sağlar sana, inşaatta daha çok sahada çalışırsın.

valla öyle inşaatta çalışmam diyebilecek bi yapım yok gibi bana farketmez,böyle bakınca odtü inşaat iyi bi seçenek olur mu sence
  • 3.ye odtü inşaat ya da başka bişey yazdığında yüksek ihtimal o gelecektir iyi düşünmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lmrv -- 25 Temmuz 2012; 15:08:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İtu makina
    İtu kontrol
    İtu isletme

Yazmalisin bence.

valla öyle inşaatta çalışmam diyebilecek bi yapım yok gibi bana farketmez,böyle bakınca odtü inşaat iyi bi seçenek olur mu sence

bu bölümlerin hepsi iyi bir seçenek sonuçta. burda tamamen senin kişisel tercihlerin önemli, mesela itü makina gümüşsuyundadır, taksime yürüyerek 5 dk beşiktaş'a 10 dk. bölüm zordur ama istanbulun bütün nimetlerinden faydalanırsın. itü işletme müh, bir nevi endüstri mühendisliğidir, ikiside maçka kampüsündedir. derslerde oldukça benzerdir vs vs. sanırım sen odtü inşaat istiyorsun bu kadar üstünde durduğuna göre. dediğim gibi hepsi çok iyi bölümler. tamamen senin kişisel tercihlerine kalmış. ben olsam istanbul farkıyla itüye ağırlık verirdim ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İtu makina
    İtu kontrol
    İtu isletme

Yazmalisin bence.

bu bölümlerin hepsi iyi bir seçenek sonuçta. burda tamamen senin kişisel tercihlerin önemli, mesela itü makina gümüşsuyundadır, taksime yürüyerek 5 dk beşiktaş'a 10 dk. bölüm zordur ama istanbulun bütün nimetlerinden faydalanırsın. itü işletme müh, bir nevi endüstri mühendisliğidir, ikiside maçka kampüsündedir. derslerde oldukça benzerdir vs vs. sanırım sen odtü inşaat istiyorsun bu kadar üstünde durduğuna göre. dediğim gibi hepsi çok iyi bölümler. tamamen senin kişisel tercihlerine kalmış. ben olsam istanbul farkıyla itüye ağırlık verirdim ama.

istanbula gitmek istiyorum açıkcası ama hala kararsızım

• +++++++++
  • arkadaşlar bnm de sıralamam 14 200
    odtü inşaat
    itü makina
    hacettepe ee

bunlar arasında tercih yapamıyorum. odtü makina mühendisliği için girmiştim sınava ama sonuç istediğim gibi olmadı. odtüyü çok istiyorum ama inşaat konusunda kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.