Şimdi Ara

TERCIHLER ICIN COK ONEMLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi benim tercihim yukarıdan asagiya uludag tip osmangazi tip cukurova tip seklindeydi.Bircok kisi 30 tercih var zaten ne kaybedersin ankara tiptan yazmaya basla dediler.soracagim soru su benim eskisehiri 2. sira veya 12. Siraya yazmamin bir onemi var mi? Bu sefer de bircok kisi tercih siran onemli demeye basladi.simdi ben ne yapayim? Ankaradan mi baslayayim yoksa uludagdan mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önemli değil
  • ÖSYM'nin yayımladığı hiçbir bildiriyi okumadan sağdan soldan duyduklarınıza tamah etmeniz takdire şayan.

• fayntenksendyu kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: z4p

ÖSYM'nin yayımladığı hiçbir bildiriyi okumadan sağdan soldan duyduklarınıza tamah etmeniz takdire şayan.

hangi bildiri acaba o
  • önemi var senden önce tercih eden biri senden önce yerleşir oraya istediğin yerler ilk 5 tercihte olsun mutlaka bir yerde okumuştum şu an tam hatırlamıyorum ama önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33emre96

önemi var senden önce tercih eden biri senden önce yerleşir oraya istediğin yerler ilk 5 tercihte olsun mutlaka bir yerde okumuştum şu an tam hatırlamıyorum ama önemli

Önemli olan başarı sırası değil mi ?

Şunu demek istiyorum

A ve B kişileri olsun. Bunlar aynı yeri tercih edecekler.

A kişisinin başarı sıralaması 90.000 ve istediği bölümü 12.tercihine yazıyor.

B kişisinin başarı sıralaması 112.000 ve istediği bölümü 1.tercihine yazıyor.

A kişisi girmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highschool -- 7 Temmuz 2014; 13:42:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33emre96

önemi var senden önce tercih eden biri senden önce yerleşir oraya istediğin yerler ilk 5 tercihte olsun mutlaka bir yerde okumuştum şu an tam hatırlamıyorum ama önemli

Sallama arkadaşım, isterse 30. tercihi olsun üstteki 29 tutmuyorsa ve 30. tutuyorsa her türlü girer.
  • Simdi ben ne yapacagim o zaman

• Mèrt M kullanıcısına yanıt
    sallamıyorum dediğimi iyi anla ondan sonra konuş diyorumki ondan önce tercih eden varsa o daha önce girer dedim eğer 30.tercihe kadar halen boş yer varsa 30.tercihteki adam girer.
  • Önemli değil ister 30.sıraya yaz ister 1.sıraya
  • Aynen milleti sallama

• Tercih sırası kesinlikle önemli örneğin eskişehir tıpa yetecek puanın olup eskişehirin önüne erzurumu koyarsan erzuruma gidersin

• ya arkadaslar birisi fikir versin valla deliricem simdi benim sıralamam 20600 gitmek istediğim yer 19900 gelme ihtimali var mı :(:( lütfeeen
  • bbggyy B kullanıcısına yanıt
    var maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.