Şimdi Ara

Tercihlere YDS ve ÖSS Bölümleri yazabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

atıyorum EA2 puanım 290 ve x üniversitesinin işletmesine giriyorum..(en üste bunu yazdım)

tercih listesinin altlarına DIL (YDS) puanıyla tutan bir yer yazsam işletmenin puanını düşürürmü ? arkadaş hem okul puanını yarılar gibi birşey söyledi.. ne kadar doğru bu

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: havelock

arkadaşlar sorum şu

atıyorum EA2 puanım 290 ve x üniversitesinin işletmesine giriyorum..(en üste bunu yazdım)

tercih listesinin altlarına DIL (YDS) puanıyla tutan bir yer yazsam işletmenin puanını düşürürmü ? arkadaş hem okul puanını yarılar gibi birşey söyledi.. ne kadar doğru bu

saygılar

ydsye girdin mi
  • YDSden sınava girdin mi? Liseden Dil alanı mezunu değilsen puanın düşürülür, kazanman imkansız ollur, EAdan seç
  • girdim arkadaşlar... 230 aldım.. hacettepe tutuyor..(fransızca) yok fransızca eğitim yapan bir lise mezunuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havelock -- 22 Temmuz 2008; 1:01:20 >
  • quote:

girdim arkadaşlar... 230 aldım.. hacettepe tutuyor..(fransızca)

YDSye hangi dilden girdin? ingilizce mi fransızca mı?
  • ingilizce.. bölüm fransızca ama ingilizcedende alıyor.. merak etmeyin tercih robotundan yaptım..
  • quote:

ingilizce.. bölüm fransızca ama ingilizcedende alıyor.. merak etmeyin tercih robotundan yaptım..

Mütercim Tercümanlık Fransızca sadece fransızcadan sınava girenleri alıyor dostum, değiştimi bilmem, bende YDSye fransızcadan girdim,

ben Yıldız Teknik Mütercim Tercümanlıkta okuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben üniversite ile konuştum ingilzce puanından girilebiliyor demişlerdi
  • Dostum ÖSS klavuzuna bak, özel koşullarda 84. madde var,

Yabancı dil sınavına Fransızcadan girmek zorunludur yazıyor

İngilizceden sınava girenler o bölüme girebilseydi, zaten puanı o kadar düşük olmazdı farkettiysen
  • hmm onu görmedim.. keşke fransızcadan girseydim.. neyse artık ea2 bölümlerine bakacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.