Bildirim
Tercihleri Yaptım. Sizce neresi gelir ? Sıralamalı SS li. Lütfen cevap yazın.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teknoloji fakültelerini çıkart bence. -
zaten gelmeyecek ki :) -
Konya bilgisayar gelir ama daha yukseklere yaz -
Hocam enerji sistemlerini bende yazmayı düşünüyorum siz araştırdınızmı acaba ? İş olanıkşarı felan nasıl? -
acıkcası cok detayllı arastırmadım ama gelecegın meslegı olarak gosterılıyor zaten puanımında yetmeyecegını dusunerek yazdım . -
başka düşüncesi olan yok mu ?quote:
Orijinalden alıntı: kenan2028
acıkcası cok detayllı arastırmadım ama gelecegın meslegı olarak gosterılıyor zaten puanımında yetmeyecegını dusunerek yazdım . -
11. Gelir bence -
+1 Güzel tercih enerji sis. -
hocam 11. gelirse 10 unda gelme ıhtımalı yuksek degıl mı sızce arası pek uzak degıl ? bıde sızce sakarya nasıl ben mersındeyım uzak oldugu ıcın tereddutum var ama uniye iyi diyorlar o yuzden yazmayı dusundum ? -
quote:
hocam 11. gelirse 10 unda gelme ıhtımalı yuksek degıl mı sızce arası pek uzak degıl ? bıde sızce sakarya nasıl ben mersındeyım uzak oldugu ıcın tereddutum var ama uniye iyi diyorlar o yuzden yazmayı dusundum ?
Ben gaziantep makina nin ilerleyecegini düşünüyorum
Bilişim sis. Müh pek tercih edilmiyor geriler diye düşündüm ondan dedim tabi benim tahminim bunlar -
adana ya da erciyes makine gelir bence simdiden hayirli olsun -
adanayı yanlıs yere mı yazmısım sence ben adananın antepten daha yuksek olacagını dusundugum ıcın oyle yazmıstım bıde erciyes makine kesın demı en son asagılarını pek ısteklı doldurmadımda ? -
bilişim sistemleri muh sence iyii degıl mı benım bılgısayara ılgım var aslında bılgısayar yazacaktım ama cogu yerden gelmedıgı ıcın makıneye yoneldım sonra bu bolumu gormustum daha ıyı geldı sankı bana _ ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan2028 -- 13 Temmuz 2014; 16:47:50 > -
yani yuzde doksan diyebilirim erciyes makineyi daha cok istiyorsan adanayla yer deistir.En cok istedigin yerden itibaren asagi dogru siralamalisin -
yok adanayı daha cok ıstıyorum aslında ama adana 90 bınle fılan kapatır dıye dusunmustum sızce kac bınle kapatır ? -
quote:
bilişim sistemleri muh sence iyii degıl mı benım bılgısayara ılgım var aslında bılgısayar yazacaktım ama cogu yerden gelmedıgı ıcın makıneye yoneldım sonra bu bolumu gormustum daha ıyı geldı sankı bana _ ?
valla öyle araştırmadım hiç ama iyi yorumlar duymadım bilişim hakkında ben olsam kaldırırdım yazacaksanda iyi araştırıp öyle karar vermelisin -
10 veya 11quote:
hocam 11. gelirse 10 unda gelme ıhtımalı yuksek degıl mı sızce arası pek uzak degıl ? bıde sızce sakarya nasıl ben mersındeyım uzak oldugu ıcın tereddutum var ama uniye iyi diyorlar o yuzden yazmayı dusundum ? -
ya ben arastırdıgım kadarıyla hep olumlu yorumlar gordum bıldıgın bı kaynak varsa link verirsen bi baksam tam karar vermek ıcın ? -
Bilgim yok maalesef kac binle kapatir mechul zaten yeni bolumler
Benzer içerikler
- sosyoloji bölümü okuyanların yorumu
- başarı kelimesinin kökü
- izmir"de ders çalışılabilecek kütüphaneler
- karabağlar erkek öğrenci yurdu
- 200 günde yks biter mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X