Bildirim
tercihlerimde hata yok değil mi?
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş burada erzincan, erzurum, van, malatya yazıyor kör müsün? geçmiş olsun bir sene daha. -
birader ilk senemde hukuk yerine adalet yazmıştım fark etmeden. zaten 3.senem. dalga geçmene gerek yoktu insan gibi bir şey sorduk. -
seninkilerde sıkıntı yok.
bana da tahmin yapar mısınız konudakiler
1. Tercih 105610546 Bk. 15, 17, 28 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/İktisat Fakültesi/İktisat (İngilizce) 102k
2. Tercih 110110137 Bk. 17, 21, 86 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme 120k
3. Tercih 110110128 Bk. 17, 21, 86 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat 133k
4. Tercih 105610828 - İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Siyasal Bilgiler Fakültesi/İşletme 138k
5. Tercih 203010875 Bk. 3, 17, 21, 28, 47, 60 İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme (İngilizce)(Burslu) 120k
6. Tercih 107210395 - MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İşletme Fakültesi/İşletme 190k
7. Tercih 107210377 - MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisat Fakültesi/İktisat 201k
8. Tercih 105610537 - İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/İktisat Fakültesi/İktisat 192k
139k benim siralama neresi gelir
-
Allah iki göz bir de akıl vermiş, üniversiteye başlamadan önce koordine bir şekilde kullanmasını öğren bence. Ss alıp buraya atana kadar kendin defalarca bakabilirdin mesela. -
Baktım dostum merak etme. Ehemmiyetli olmak istedim. Bu kadar rahatsız olmanı gerektirecek bir şey yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ydü ya da iü iktisat gelir bence. Çok gerileyeceğini düşünmüyorum senin sıralamanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluenzy -- 30 Temmuz 2019; 0:41:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
La bu bana da mı yazdı trol bu boşver. İnsanları mutlu günlerinde üzmeye çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah hocam ya kalbimden ytü geçiyor bakalımquote:
Orijinalden alıntı: fluenzy
Ydü ya da iü iktisat gelir bence. Çok gerileyeceğini düşünmüyorum senin sıralamanda. -
-
Hocam dar kapatmışsın en son 188k yazmışsın. Umarım daha iyi yerler gelir ama ben son 3. Tercihinden biri gelir diyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Baktım dostum merak etme. Ehemmiyetli olmak istedim. Bu kadar rahatsız olmanı gerektirecek bir şey yok
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X