Bildirim
tercihlerimde hata yok değil mi?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş burada erzincan, erzurum, van, malatya yazıyor kör müsün? geçmiş olsun bir sene daha. -
birader ilk senemde hukuk yerine adalet yazmıştım fark etmeden. zaten 3.senem. dalga geçmene gerek yoktu insan gibi bir şey sorduk. -
seninkilerde sıkıntı yok.
bana da tahmin yapar mısınız konudakiler
1. Tercih 105610546 Bk. 15, 17, 28 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/İktisat Fakültesi/İktisat (İngilizce) 102k
2. Tercih 110110137 Bk. 17, 21, 86 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme 120k
3. Tercih 110110128 Bk. 17, 21, 86 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat 133k
4. Tercih 105610828 - İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Siyasal Bilgiler Fakültesi/İşletme 138k
5. Tercih 203010875 Bk. 3, 17, 21, 28, 47, 60 İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme (İngilizce)(Burslu) 120k
6. Tercih 107210395 - MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İşletme Fakültesi/İşletme 190k
7. Tercih 107210377 - MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisat Fakültesi/İktisat 201k
8. Tercih 105610537 - İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/İktisat Fakültesi/İktisat 192k
139k benim siralama neresi gelir
-
Allah iki göz bir de akıl vermiş, üniversiteye başlamadan önce koordine bir şekilde kullanmasını öğren bence. Ss alıp buraya atana kadar kendin defalarca bakabilirdin mesela. -
Baktım dostum merak etme. Ehemmiyetli olmak istedim. Bu kadar rahatsız olmanı gerektirecek bir şey yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ydü ya da iü iktisat gelir bence. Çok gerileyeceğini düşünmüyorum senin sıralamanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluenzy -- 30 Temmuz 2019; 0:41:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
La bu bana da mı yazdı trol bu boşver. İnsanları mutlu günlerinde üzmeye çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşallah hocam ya kalbimden ytü geçiyor bakalımquote:
Orijinalden alıntı: fluenzy
Ydü ya da iü iktisat gelir bence. Çok gerileyeceğini düşünmüyorum senin sıralamanda. -
-
Hocam dar kapatmışsın en son 188k yazmışsın. Umarım daha iyi yerler gelir ama ben son 3. Tercihinden biri gelir diyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Baktım dostum merak etme. Ehemmiyetli olmak istedim. Bu kadar rahatsız olmanı gerektirecek bir şey yok
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X