Şimdi Ara

Tere dayanıklı emeklilik hediyesi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli arkadaşlar, peder beye bir saat almak istiyorum emeklilik hediyesi yalnız taktığı bütün saatleri kolunda ki ter aşındırıyor. Çelik(seiko), Aliminyum kasalı(swatch) , casio (plastik,çelik kordonları) şimdiye kadar pert ettikleri. Sizce en dayanıklı kordon kasa seçimi nasıl olmalı? Materyal olarak tavsiye istiyorum. Selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Titanyum alacaksın peder beye.
  • Çelik bilezik terden nasıl aşınıyor anlamadım. Fotoğraf paylaşabilir misiniz?
    Çiziliyor kırılıyor derseniz anladım da...
  • schavelle S kullanıcısına yanıt
    Metalin üzeri aşınıyor sonra genelde pim yerinden kırılıyor. Kırık saatleri bulursam atarım

• hocam casio al gene çelik kordon olanı ya da takarsa gold olanını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gatherer

Metalin üzeri aşınıyor sonra genelde pim yerinden kırılıyor. Kırık saatleri bulursam atarım
    Pimlerinden veya klipsinden kırılıyorsa Sirkeci Doğubank'ın yanındaki pasajda (Şah As Han) ucuza tamir ettirebilirsiniz.
    Ayrıca burada her cins ve kalitede muadil kayış ve bilezik bulabilirsiniz.

Saatin metaryali ile ilgili bir sıkıntı göremiyorum. Ter ile herhangi bir çelik bileziğin kırılacak kadar zarar görmesine imkan yok. Kaplaması soyulur, kirlenir, lekelenir ama kırılmaz.
    Babanız büyük ihtimalle çarpıyor ve çiziyor gündelik hayatta, ki bu da normal.

Çözüm kolay, ucuza tamir ettirirsiniz veya muadil ile değiştirirsiniz. Kauçuk ve deri kayışları da zamanla değiştirirsiniz. Zaten bunlar yıprandıkça değiştirilecek şeyler. Bilezik sebebiyle saat değiştirmek (hele Titanyum olanıyla) doğru ve ekonomik bir çözüm değil.

• schavelle S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ama saatin kasası kırıldı pime komşu yerden. Bi de kolda mantar koku yapma durumu oluyor. Antalyadayız sıcak memleket ama napıyor anlamıyorum. Çarpma olasılığı var dikkat etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Nispeten ucuz kırsa da üzülmeyeceği alternatif olabilir. Sadece ben bu saat hiç alerji yapmaz. Kasası yıpranmaz diyebileceğimiz bir önerisi, tecrübesi olan varsa öğrenmek istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.