Şimdi Ara

Tereyağı fırsatları-sadece sıcak fırsatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
52
Favori
58.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende erzurumdan alıyorum bal ve yag gıbı urunlerı n11 de tanıştıgım bır esnaf kardesımız cok kalıtelı urunlerı var
    urun.n11.com
    Tereyağı 2kg Analızlı (stoklarla Sınırlı) - n11.com
    https://urun.n11.com/bal/tereyagi-2kg-analizli-stoklarla-sinirli-P222886130

fıyat olarak kendı memleketım ordu, köyden ıstanbula 50tl olarak alıyoruz zaten aynı kalıtede çek vs ıle uyguna gelıyor bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

süte zam gelmiş haberiniz yok galiba, 3.25 idi 3.75 olmuş. tereyağı fiyatına bakmadım ama o da 40 liranın üstüne çıkmıştır muhtemelen. sözde enflasyon düşüyor bu memlekette ama her ne hikmetse her şeyin fiyatı artıyor.. domino taşları gibi zamlar birbirini tetikliyor ama enflasyon tek haneymiş. her şeye zam gelirken enflasyon nasıl düşüyor gerçekten ilginç
    Bunda şaşılacak birşey yok ki.. Sizin şaşırmanıza şaşırmalı, zira tüik in başına getirilen torpilli zat, oraya getirilmenin karşılığını ve ne amaçla getirildiğinin bilinciyle enflasyon rakamlarını yayınlıyor

Avrasya Araştırma Şirketi’nin anketine göre vatandaşların TÜİK’e güveni oldukça düşük seviyelerde. Ankete katılanlar işsizlik ve enflasyon rakamlarının açıklanandan daha yüksek olduğunu belirtirken, hem AKP, hem de CHP seçmeninin TÜİK’e eşit oranda güvenmediği ortaya çıktı.

Vaziyet bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: katama

bunun tadı çok iyi beğenerek tüketiyoruz. indirime girince alıyorum
  • boxor kullanıcısına yanıt
    Tadi nasıl hocam, tuzlu tereyağı mi yoksa normal marketlerden aldıklarımız gibi mi? Cevabınıza göre ben de deneyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senturk041 kullanıcısına yanıt
    süt yağı oranı kaç hocam bunun? %60 falansa kalanı margarin olabilir, ondan soruyorum.
  • kararında hocam cok tuzlu degıl ama partı partı gelen urunlerde farklılık oluyor. farklı ıllerden tedarıkle geldıgı ıcın, hayvanın otlaması beslenmesı tadını etkılıyor ama genel olarak memnun kalırsınız dıye dusunuyorum. yemezsenız ben alırım yerım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boxor

bende erzurumdan alıyorum bal ve yag gıbı urunlerı n11 de tanıştıgım bır esnaf kardesımız cok kalıtelı urunlerı var
    https://urun.n11.com/bal/tereyagi-2kg-analizli-stoklarla-sinirli-P222886130

fıyat olarak kendı memleketım ordu, köyden ıstanbula 50tl olarak alıyoruz zaten aynı kalıtede çek vs ıle uyguna gelıyor bazen
    Gittigidiyorda satışı varmı acaba
  • Biz evde kendimiz yapıyoruz kaymak alıp fakat kaymak fiyatları da uçtu ve güzel bulmak zorlaştı. Metro markette kaymak bulabilir miyim acaba göreniniz oldu mu hiç?
  • Enka marka kg 38 tl fabrika satış yerinde. Piyasada satılan vakfıkebirin aynısıdır. Kebire buradan gidiyor. Oda etiketleyip satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülker shop'dan 35-36 liraya falan almıştım. Mis'in peynir süt ürünleri hoşuma gidiyor.
  • ben kahvaltıda terayağsız yapamam ekmek kızartma da ekmeği ısıtıp üstüne terayağ ohh mis

ama zararlı mıdır bilmiyorum kimisi iyi kimisi kötü diyor.Malum doğalına da ulaşmak güç.

Bu yüzden ayda bir kere eşimle marketten alıyoruz.Gözlemlerimiz...

pınar açık ara birincidir bizim için süt tadı var yumuşak sürülmesi kolay.Carrefur ara sıra 49.99 a satıyor.

sek iyidir dedik aldık tatsız süt tadı bile yok.Yine Carrefour dan 48.99 a alıyoruz ara sıra.

tikveşli , bu ay pınar 60 küsür lira olunca dedik eskilerden tikveşli alalım hiç beğenmedik desek yeridir.Marka danonenin ancak üretici Balıkesir gönenli süt ürünleri çıktı.bim e yoğurt üreten bir firma.

a101 , bim , şok , migros marketlerin kendi terayağlarını kim üretiyor bilgisi olan varsa yazıp değerlendirirse sevinirim.

uygun fiyat açısından Carrefour en çok kampanya yapan market.Migros ise en pahalı satan.Kim markette de ara sıra uygun fiyata satılıyor.

• Burayı takip etmeye gerek var mı yoksa burada da fırsatlar dışında bir sürü konu tartışılıp konuşulacak mı Ona göre ben Tereyağı(sadece sıcak fırsatlar) konusunu bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©orleone

Burayı takip etmeye gerek var mı yoksa burada da fırsatlar dışında bir sürü konu tartışılıp konuşulacak mı Ona göre ben Tereyağı(sadece sıcak fırsatlar) konusunu bekleyeceğim
    Onu da sen ac hocam Tereyaginda simdi cok cok fazla sahtecilik oluyor. O yuzden once biraz insanlar bilgilense daha iyi.

• meeb kullanıcısına yanıt
    Bu aldıklarınızın hiçbiri tereyağ değil benzeri ürün,o kadar parayı bu ürünlere vereceğinize şu yukarıda paylaşılan analizli ürünü deneyebilirsiniz mesela,en azından tereyağ yemiş olursunuz bi kez de..
    Ayrıca,beslenme biçiminiz de, önceliği damak tadınıza göre değil,içeriğe göre yapmalısınız bu ülke de..

Kızarmış yağlı ekmeği de abartmayın kiloluysanız eğer,Akşam zap yaparken TRT de bir haber vardı,ekmekte ki mucize diye,ekmek yemek şifaymış falan filan özel haber yapılmış,a haber'de desteklemiş aynı haberi..Şaka gibi,ancak bu kadar hainlik yapılabilir,kendi izleyenlerine bile saygıları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 25 Kasım 2019; 9:52:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    valla karadenizde turdayken bir hafta boyunca doğalını da yedik hocam öyle abartı lezzet farkı gelmedi bize.Hatta en güzel pınar geldi :)

Zaten bizim için doğalına ulaşmak da güç ve güvensiz bu aşamada :(

Haberlerin Allah belasını versin hocam ülkeyi boş boş muhabbetlerle olalıyorlar , gerçeklerden bahseden birkaç kanal ve haber bülteni var ismini yazmayacağım :)

A habere gelince şöyle bir örnek gördüm çok hoşuma gitti :)

A metal =Metal olmayan

A haber = Haber olmayan :)
  • İstanbul'da yaşayanlar Instagram'daki tazesutcu hesabına bakabilirler. Fiyatları ortalama market fiyatları. Haftanın her günü farklı bir semte gidiyor. Araçlarla kapınıza getiriyorlar. Ben oradan süt, tereyağı, reçel, peynir, köy tavuğu alıyorum. Açıkçası ürünlerinden çok memmunum. tavuğu gerçek köy tavuğu. Sütünü de önerdiklerimin hepsi beğendi.

Buradaki tereyağı benim hoşuma gidiyor. Firmadan memnun olduğum için öneri yaptım.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    yukarıda yazdım ama gözden kaçmış heralde abi
    bim migros bölge bölge değişiyor genelde ak gıda (içim) ve aynes üretiyor
    besin değerleri içim ile aynı duruyor arada ciddi fiyat farkı var neden acaba ki
  • Merhaba arkadaşlar isteyen varsa 1.sınıf köy tereyağı el yapımı 60tl gönderebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef piyasada ki 3-4 büyük süt toplayıcısı firma hariç geriye kalanların neredeyse tamamı ya büyük firmaların alıp iade ettiği yada hiç almaya tenezzül etmediği sütleri topluyor. Demem o ki marka değeri olan büyük firmalardan almadığınız her süt, peynir, yoğurt, tereyağı vs vs size antibiyotik, aflatoksin, bol somatik hücre, bol alkali vs olarak geri dönüyor bilginize...

Süt ürünleri inanılmaz hile kaldıran ürün grubudur, o nedenle süt ürünlerinde fiyattan kaçmayın derim... Saygılar...
  • balomer kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam arkadaşta bimden alıyormuş memnunum lezzeti falan güzel dedi .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.