Şimdi Ara

TERHİS BELGEMİ ŞUBEYE VERMEDİM DAHA SORUN OLURMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerden geldikten sonra terhis belgesi şubeye veriliyormuş benim 1 yıl oldu veremedim daha ne yapmam gerekiyor ve neden bu belge veriliyor şu beye vermediğim için bir sorun teşkil edermi?

• terhis belgeniz şubeye verilmiyor.askerken terhis olduğunuzda terhis belgenizden 3-4 suret çıkartıyorlar
    biri onlarda kalıyor biri size veriliyor bir tanesi de özlük dosyanıza konup şubenize gönderiliyor.
    ben de 1 sene oldu geleli aşağı yukarı.yaptıklarım bu şekildeydi.
    ama askerden geldiğinizde şubeye gidip ben geldim demeniz gerekiyor.
  • terhis belgesinin arkasında yazıyordu ama öyle bir şeyler. peki şimdi gitsem şubeye bi cezası olurmu neden geç geldin gibilerinden
  • sanmıyorum. olsa da karşılığı küçük bi para cezasıdır bişey diyemezler..
    yoklama yaptırmadınız mı hiç
  • Ben arayıp sormuştum gerek yok dediler gerçi bizim şubedeki memurlar kadar beceriksiz basiretsiz devlet memuru görmedim ama siz genede arayın sorun bizim şubeye güven olmaz bi fotokopi 12 ayda göndermeyi becerememişlerdi
  • Konu hort olacak ama askerden geleli 1 yıl oluyor , bu gün aradılar terhis belgem ellerine ulaşmammış, getirmeniz lazım dediler, cuma günü götürül verecem, ne olur ne olmaz siz yinede askerlik bitimde şubeye uğrayın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkiler askerlik şubelerine yolluyodu tüm dosyalarımızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rom11 kullanıcısına yanıt
    Bize de öyle dediler, gitmenize gerek yok dediler ama postada falan kayboldu galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.