Şimdi Ara

Terim bu takımı Şampiyon yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • At fava. Hemen Kasımpaşa mağlubiyetinin akabinde açıyorum bu konuyu, Tudorcu troller gelsin dalga geçsin, sene sonu hepsini alıntılayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 18 Şubat 2018; 21:4:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Terim düşmanlarının kafasını ezeceğiz inadına Terim ulan !
  • Terimin tudordan farkı yok bugünkü maçı rakibe hediye etti. Donku stopere alıp ereni oyuna aldı ortasaha diye birşey kalmadı . Terim eski terim değil bunak bir alzhemira dönüşmüş aynı lucescu gibi
  • Eskiden olsa %100 derdim ama bu döneminde hocanın eski forsu yok.O yüzden %90 diyorum.

Benim daima inandığım tek bir şey var.

28-29.haftalara şampiyonluk iddiamız varken girersek şampiyon oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 18 Şubat 2018; 22:52:39 >
  • İnşallah oluruz ama benim umudum kalmadı artik igrenc oyunlardan eyyamlardan emek hirsizligindan algi operasyonlarindan bıktım usandım

• Ben şampiyonluğu çok zor görüyorum nedeni ise şimdiden 6 mağlubiyet almamız ve önümüzde Fb,Bjk,Başakşehir maçlarının olması ve o maçları kazanabilecek ümidi vermiyoruz. Ama insanlar kesin gitti gibi konuşuyorlar. Durun bakalım daha köprüden çok sular geçeçek. Evimizde full kazanıp deplasmanlarda yenilmezsek diğer takımların da puan kaybedeceğini düşünüyorum , bu şekilde şampiyon olabiliriz. Ama bu ihtimali düşük görüyorum maalesef.
  • Demiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok headshot çıkıyor hocam
  • çayır çayır futbol zekası kaynıyor forum hey gidi hey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.