Şimdi Ara

Terim, Denayer'ın Biletini Kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Manchester City’den ikinci kez kiralanan, savunmanın her bölgesinde oynayan Jason Denayer, buna rağmen bonservisinin alınması konusunda Galatasaray’ı ikna edemedi.

Özellikle de teknik direktör Fatih Terim’in, Denayer’den çok daha iyi yerli alternatifler olduğu konusunda yönetimle bir görüşme yaptığı öğrenildi. Denayer’le ikinci yarıda devam edilse bile, kiralık sözleşmesinin bitişiyle sezon sonunda yolların kesin olarak ayrılacağı bildirildi.

http://www.fanatik.com.tr/2017/12/29/jason-denayer-sezon-sonunda-1340045

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih Hoca'da saçmalamaya başladı, ben doğruluğuna inanmıyorum. Adam çok iyi olmayabilir ama maliyeti çok düşük sağda solda stoperde hatta ön liberoda oynayabiliyor ayakları tekniği iyi ve atletik.

Böyle ucuza joker adam bulunmaz her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Aralık 2017; 14:37:41 >
  • bunu serdar'dan iyi sananlar vardı :D bu adam tam bek oyuncusu linnes'den iyi oynuyor bekte kariyerine bek olarak devam etmeli denayer bu tavsiyeyi baban vermez sana dinle beni senden stoper olmaz olsa da en az 28 yaşında olur bek oyna güçlüsün hızlısın driblingin var oynayacağını en iyi yer ora
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Fatih Hoca'da saçmalamaya başladı, ben doğruluğuna inanmıyorum. Adam çok iyi olmayabilir ama maliyeti çok düşük sağda solda stoperde hatta ön liberoda oynayabiliyor ayakları tekniği iyi ve atletik.

sus bakim hocam güneşe mavi derse mavidir o kadar
  • Bu sezon 7 lig maçında forma giyen 22 yaşındaki oyuncu, 4 yenilgi gördü. Denayer'in olduğu maçlarda takım sadece 1.4'lük gol ortalaması tuttururken, maç başına da 1.9'luk gol yenildi. Ayrıca sarı-kırmızılılar genç yıldız ile maç başına yalnızca 1 maçlık puan ortalaması yakalayabildi.

Galibiyet oranı da Denayer'in forma giydiği maçlarda yüzde 29'a kadar düştü. Ancak Jason Denayer'in olmadığı 9 maçta ise Galatasaray hiç yenilmedi, maç başına 2.7'lik gol atma ortalaması tutturuldu. Sarı-kırmızılılar Belçikalı savunmacının olmadığı karşılaşmalarda ise yalnızca 0.9'luk gol yeme ortalaması gördü. Hatta maç başına da 2.8 gibi 3 puana yakın bir puan ortalaması elde edildi. Tudor'un Denayer'i oynatmadığı 9 maçtaki galibiyet oranı da yüzde 89'a kadar yükseldi..

Felaket kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

bunu serdar'dan iyi sananlar vardı :D bu adam tam bek oyuncusu linnes'den iyi oynuyor bekte kariyerine bek olarak devam etmeli denayer bu tavsiyeyi baban vermez sana dinle beni senden stoper olmaz olsa da en az 28 yaşında olur bek oyna güçlüsün hızlısın driblingin var oynayacağını en iyi yer ora

Bek olamaz. Pas oyununa katılamaz. Hızlı ama çevik değil. Pozisyon almadan rakip geçip gidiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

bunu serdar'dan iyi sananlar vardı :D bu adam tam bek oyuncusu linnes'den iyi oynuyor bekte kariyerine bek olarak devam etmeli denayer bu tavsiyeyi baban vermez sana dinle beni senden stoper olmaz olsa da en az 28 yaşında olur bek oyna güçlüsün hızlısın driblingin var oynayacağını en iyi yer ora

Bek olamaz. Pas oyununa katılamaz. Hızlı ama çevik değil. Pozisyon almadan rakip geçip gidiyor..

futbol da başarılı olabileceği en iyi mevki bek dedim olur bence bek oynayıp da sırıttığı maç var mı bizde? hepsinde iyiydi ama stoper olması için 3,4 sene sürekli oynamalı rakibi marke etmeyi, pozisyon bilgisini, dan dun top uzaklaştırılmayacağını (başak maçında gelen tüm topları rakibe indirdi golleri yedik) öğrenemez ben bu kadar kötü markaj yapan stoper görmedim hızına mı güveniyor nedir rakiple arasında hep boşluk bırakıyor rahat bırakıyor serdar maicon öyle mi hiç kemik kırıyorlar stoper dediğin böyle olur kemik kırar kibar stoper olmaz bunla ahmet kibarlıktan ölecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 30 Aralık 2017; 14:53:9 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Linnes bekte bunu tokatlar.Stoperde de vasat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

quote:

Linnes bekte bunu tokatlar.Stoperde de vasat

tokatlayamaz neden tokatlayamaz söylim bjk maçında denayer q7'ye karşı iyi bir maç çıkardı linnes'i koysan q7 rezil edecekti orada linnes'i kupa maçında yaptığı gibi. tokatlayamaz yani benim bek için sıram şudur mariano > garry > lato > denayer > yasin > linnes

linnes'in denayer'den iyi olduğu bir özelliği yer var mı? yok ama denayer'in var. denayer daha güçlü daha hızlı driblingi daha iyi hava toplarında daha iyi 1v1 de daha iyi savuunma da çok daha iyi. hücum olarak ise ikisi de vasat linnes denen herifi özellikle takip ediyorum ilk isabetli ortatsını geçen maç açtı. ligiin en az ve en isabetsiz orta açan bekii bu adam. sol da oynuyor demeyin 2016 da sağ da oynuyordu yine dikkatle bakıyordum açmıyordu orta açsa bile hep isabetsiz.

• quote:

Bu sezon 7 lig maçında forma giyen 22 yaşındaki oyuncu, 4 yenilgi gördü. Denayer'in olduğu maçlarda takım sadece 1.4'lük gol ortalaması tuttururken, maç başına da 1.9'luk gol yenildi. Ayrıca sarı-kırmızılılar genç yıldız ile maç başına yalnızca 1 maçlık puan ortalaması yakalayabildi.

Galibiyet oranı da Denayer'in forma giydiği maçlarda yüzde 29'a kadar düştü. Ancak Jason Denayer'in olmadığı 9 maçta ise Galatasaray hiç yenilmedi, maç başına 2.7'lik gol atma ortalaması tutturuldu. Sarı-kırmızılılar Belçikalı savunmacının olmadığı karşılaşmalarda ise yalnızca 0.9'luk gol yeme ortalaması gördü. Hatta maç başına da 2.8 gibi 3 puana yakın bir puan ortalaması elde edildi. Tudor'un Denayer'i oynatmadığı 9 maçtaki galibiyet oranı da yüzde 89'a kadar yükseldi..

Felaket kötü

İstatistikler her şeyi söylemez ancak bana bu kadar istatistiğin tesadüfi olduğunu kimse inandıramaz. Malatya maçında ilk yarı 15 dakikada üç bariz hata yaptı. Bu adam her an patlamaya hazır bomba. Yani yaptığı hatalar istisna olamaz.

• quote:

quote:

quote:

futbol da başarılı olabileceği en iyi mevki bek dedim olur bence bek oynayıp da sırıttığı maç var mı bizde? hepsinde iyiydi ama stoper olması için 3,4 sene sürekli oynamalı rakibi marke etmeyi, pozisyon bilgisini, dan dun top uzaklaştırılmayacağını (başak maçında gelen tüm topları rakibe indirdi golleri yedik) öğrenemez ben bu kadar kötü markaj yapan stoper görmedim hızına mı güveniyor nedir rakiple arasında hep boşluk bırakıyor rahat bırakıyor serdar maicon öyle mi hiç kemik kırıyorlar stoper dediğin böyle olur kemik kırar kibar stoper olmaz bunla ahmet kibarlıktan ölecekler

Evet hızına güveniyor ilk geldiğinde de hızı aldatmıştı. Kaleden kaleye koştuğu maç vardı. Bende ilk alındığında genç potansiyelli m.city alt yapısı olduğu için olumlu bakmıştım ama bu kadar vasat olacağını tahmin edemedim. Bizden daha kötü alt yapısı olan yabancılarda varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Fatih Hoca'da saçmalamaya başladı, ben doğruluğuna inanmıyorum. Adam çok iyi olmayabilir ama maliyeti çok düşük sağda solda stoperde hatta ön liberoda oynayabiliyor ayakları tekniği iyi ve atletik.

kaan ayhan serbest sezon sonu zaten yabancı sınırı gelecek 3 bölgeyi yedekler,2m euro maliyetin neresi düşük
  • Keşke kesse. Terim Denayer'den iyi onlarca oyuncu bulabilir biraz mesai harcasa.
  • Denayer çöp umarım yerli adam montelenir yerine

• Deneyer maliyeti ucuz bir futbolcu değil.. Kiralama bedeli ile birlikte 2 milyon euruo maliyeti var.. Bjk nin Vida maliyeti de senelik 2 milyondur.. Denayer gibi işe yaramaz bir adamı takımda tutmanın bir anlamı yok.. Takımda Maicon ve Serdar var.Bu ikisi dışında kalan oyunculardan Ahmet, Ahmte Vol2(denayer) ve koray vs den bir yol olmaz.. bu bölgeye çözüm bulunmalı.. Kaan ayhan da çok iyi bir oyuncu değil ama alternatifsizlik işte
  • Doğru karar. Denayer'den ne stoper olur ne bek.

• Bu adam 22 yaşında çok iyi lakin tecrübe yok City de onun için veriyor orayı geçtim.

Fiziği tam stoper fiziği yapılı ve hantal değil hızlı yalnız güven vermediği nokta her an patlamaya hazır bomba gibi nerde nasıl müdahale yapılır bilmiyor bu tecrübesiz olmasından ondan dışında iyi stoper aslında bundan tam DOS olur ayaklarına hakim topu oyuna iyi sokarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bu adam 22 yaşında çok iyi lakin tecrübe yok City de onun için veriyor orayı geçtim.

Fiziği tam stoper fiziği yapılı ve hantal değil hızlı yalnız güven vermediği nokta her an patlamaya hazır bomba gibi nerde nasıl müdahale yapılır bilmiyor bu tecrübesiz olmasından ondan dışında iyi stoper aslında bundan tam DOS olur ayaklarına hakim topu oyuna iyi sokarda.

Boşa zorlamamak lazım.. Championship oyuncusu pek bir yol olmaz bunda.. 5 milyonluk Cenk Tosun orada 25 ediyorsa 3 verecekleri denayer 600 bin bile etmez..
  • denayer alınmalı. adamın oynadığı maçlar beşiktaş, trabzon, başakşehir vs.

bu maçlarda diğer oyuncular mükemmeldi de denayer kötüydü bir tek.
  • Çöp. Sırf yabancı diye el üstünde tutuyor bizim bazı taraftarlar.
    Hava topu zayıf, pozisyon alma çok kötü, bire birde etkisiz...
    Nispeten hızlı bir adam olması dışında hiçbir artısı yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.