Şimdi Ara

Terim'in GALATASARAYIMIZA Zarar Verdiğini Düşünen Sadece Benmiyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: High Dragon

quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

iyi gaz verir iyi motive eder ama iyi yonetemez taktik bilgisi sifir sadece iyi havaya sokar oyunculari. ama yinede seviyorum kendisini.

aynen bu adamın teknik taktik bilgisi yok denecek kadar az bence.futbolcular üstünde otoritesini kurar ve onları motive eder gazı verir öyle oynarlar.Şu maçı aldı çevirdi Terim diyebileceğim maç hatırlamıyorum ben.

Şöyle yorumlara gerçekten bayılıyorum biri taktik bilgisi sıfır demiş diğer arkadaş evet haklısın taktik konusunda iyi değil demiş. Arkadaşlar gerçekten siz ve sizin gibi düşünenlere saygı duymaya çalışıyorum fakat Fatih Terim'in taktik bilgisini anlayabilecek bir ortamda bulundunuz mu? Soyunma odasında mesela oyuncular ile aynı ortamda bulunupta mı bu yorumu yazıyorsunuz?

Çevirdiği maç konusunda herhalde fazla uzağa gitmeye gerek yok. Braga maçında sonradan soktuğu 2 adamdan biri asist diğeri gol yaptı. Fatih Terim'in teknik ve taktik kabiliyetini anlayacak bir birikimim yok ya da aynı soyunma odasında bulunmadım anlamam veya bir yorum yapmam için. Sizin gözünüze bence ne batıyor biliyor musunuz? FT'nin gaz verme olayı o kadar öne çıkıyor ki insanlar sanki sadece ondan ibaret zannediyor. Ve maalesef en kötüsü de bizim taraftar bile buna böyle bakıyor Gaz verme olayı teknik-taktik bilgisinden daha iyi deseniz anlayacağım ama sıfır veya yok denilebilecek kadar az demek çok komik kaçıyor. Hadi Türkiye de gazla guzla götürdü Fiorentina da mı gazla götürdü italyan çocuklarını

Valla ortada bir gaz var ise biz Türk milletinin kendimizi futbol profesörü olarak görmemiz evresine kadar kendimize verdiğimiz gazdır. Bak gaz dedim aklıma çocukken beni kovalayan kazlar geldi. Az kaçmadık o beyaz kanatlılardan. Hala var mı o kazlardan?

vereceksin bunlara aykut kocaman gibi yeteneksiz şişirilmiş teknik direktörü o zaman anlayacaklar olayı

• Oha konuya bak. Ek olarak evet sensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mori yakında RM'yi bırakır onu alalım yeaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Hayatında futbol topunu sadece mahalle arasından geçerken çocuklara "at bakayım topu babanın kıllı göğsüne" derken görmüş insanlar (belliki) gelmiş burada futbol konuşuyor

hmm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Evet sadece sensin.

yoo ben de varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

iyi gaz verir iyi motive eder ama iyi yonetemez taktik bilgisi sifir sadece iyi havaya sokar oyunculari. ama yinede seviyorum kendisini.

sıfır? ya valla bitmediniz.

Sıfır değil ama düşük olduğu kesin.

Arkadaş çok abartmış ama.Tamam abartıldığı gibi ilah değil ama senin dediğin kadar da kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Evet sadece sensin.

yoo ben de varım

Galatasarayımıza diyor Fenerli kardeş.
  • fatih terim sanki takımın td değilde başkanı gibi beyanat veriyor maçlardan sonraadam kendini başka bir boyuta almış
  • lider olduğunuz için şimdilik kendin gibi fazla bulamazsın.
  • Ligde zirvedesin, şampiyonlar liginde son 16 ya kalmışsın. Hoca hala kötü oynuyoruz istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz diyor. Sen hocadan memnun değilsen...
  • Futbol üzerine sonuçlar üzerine elde edilen başarılar üzerine birçok arkadaş yorum yapmış zaten aynen katılıyorum.

Şu forumda bile gs liler çıkıp artık fenerlilere karşı 2 kelam yazabiliyorsa bu başkan ve terim sayesindedir.Adamlar gs yi enkaz halinde aldı ne hale getirdi.Düşünün artık sonuçları aştık futbolu eleştiriyoruz :) 2 sene önce deseler bize böyle böyle olacak kimse inanmazdı hayal derdi çünkü umutlarımız hersene dibe vuruyordu işte bu beğenmediğiniz adam bize umutlarımızı geri verdi.Bu sene şampiyonluk bile kaçsa terimle devam.Sanki gelen adam ne vaad edecek bize ne yapacak ne futbolu oynatacak gördük işte gelenleri de.Eldekilerin kıymetini bilin.
  • Sana canlıyı götürmek isteyen Rijkard lazım.
    Gökmen Özdenak
  • Adam FT'nin bu sene oynattığı futbolu beğenmediğini dile getirmiş. Birisi yok geçen sene şampiyon yaptı falan demeye başlamış. Biraz düzgün cevap verin arkadaşa, iyice saçmalıyorsunuz. Ayrıca bir kere de terslemeyin birisi bir şey dedi mi. Utanmasanız hakaret edeceksiniz konuyu açana. Hep siz haklı değilsiniz burası yorum platformu. Karşı çıkarsan da düzgünce açıklarsın.
  • Rakip takım taraftarı bile beğenirken ......Ne kullanıyosunuz la siz.?
  • Trol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

quote:

quote:

aynen bu adamın teknik taktik bilgisi yok denecek kadar az bence.futbolcular üstünde otoritesini kurar ve onları motive eder gazı verir öyle oynarlar.Şu maçı aldı çevirdi Terim diyebileceğim maç hatırlamıyorum ben.

Senden benden cok biliyordur orası kesin.Belki diğer teknik direktorler kadar değildir haklısın.Ama yine de bilemeyiz.Dışardan oyle gorünüyor belki kafasında neler vardır.

Zaten bir teknik direktor icin cok da şart değil.Teknik , Taknik bilgi Bilgisayar oyunlarında gecerli.

Futbolu insanlar oynuyor.Teknik direktorlüğün asıl ana noktası: Futbolcudan maksimumu almaktır, onları motive etmektir, birbirine uygun oyuncuları toplamaktır...
    Sen istersen taktik konusunda dahi ol, sahada farklı birşey oynanmıyacak.

senden benden çok biliyordur herhalde o kadarda değil.

benim yazımda da taktik olarak yetersiz yazıyor zaten.adam buradan 7-8 kişiyi gaza getirir çıkar 1-2maç oynatır bile.ama kim ne derse desin yok aykutmuş yok bilmem neymiş gerekli bunlara desin.Terim taktik olarak başarısızdır gözümde.futbol taktiği teknik direktörlük için yeterli mi?asla öyle olsa hep 10numaralardan teknik direktör çıakrdı ama işin aksi 10numaralardan iyi teknik direktör çıkmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

lider olduğunuz için şimdilik kendin gibi fazla bulamazsın.

aynen öyle bunlar 16maç kazanan aykutu zamanında arkasında duran şimdi kaçan taraftarlardır.

Ligde lideriz doğru bırakın da lider olalım.açık ara ligin en pahalı en alternatifli en iyi kadrosuna sahibiz.
    Şampiyonlar liginde gruptan çıktık doğru(son maçta son dakikalarda bence bu kadroyla rahat çıkmamız gereken bir grupta) ki bence şampiyonlar liginde türkiyeden iyi oynuyoruz oda doğru.işler rayında iken ne gazete eleştirir ne taraftar.

3maç kaybet biri derbi olsun şampiyonlar liginden elen bak nasıl rüzgar tersine esiyor.
  • terim geçen sene bazı hatalar yapıyordu ama onlardan dönmesini bildi bu senede hataları var ama dönmesini bilecektir bence ayrıca geçen seneye göre bazı topcularda bariz per. düşüşü oldu
  • Marjinal olacak ya arkadaş neyse .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

lider olduğunuz için şimdilik kendin gibi fazla bulamazsın.

aynen öyle bunlar 16maç kazanan aykutu zamanında arkasında duran şimdi kaçan taraftarlardır.

Ligde lideriz doğru bırakın da lider olalım.açık ara ligin en pahalı en alternatifli en iyi kadrosuna sahibiz.
    Şampiyonlar liginde gruptan çıktık doğru(son maçta son dakikalarda bence bu kadroyla rahat çıkmamız gereken bir grupta) ki bence şampiyonlar liginde türkiyeden iyi oynuyoruz oda doğru.işler rayında iken ne gazete eleştirir ne taraftar.

3maç kaybet biri derbi olsun şampiyonlar liginden elen bak nasıl rüzgar tersine esiyor.

benim anlatmak istediğimde biz takım olarak iyi değiliz lider olmamız yanıltmasın 17 maçta 33 puan lider olduğumuz için başarı gözükebilir ancak başka büyük liglerde bu puanlarla takımlar 3 veya 4 üncü anca olurlar ligimizdeki kalitenin düşük olmasıyla ilgili lider olmamız.Ayrıca benim yazdığım yazıyı okuyan bir arkadaşın neleri eleştirdiğimi görmesi gerektiğini düşünüyorum fatih terim geçen seneki olaylar olması sebebiyle iyi iş çıkarmıştık ancak bu sene yapılan takviyeler ile bu takımı daha iyi yerlere taşıması gerektiğini düşünüyorum YOKSA SİZİN YAZDIĞINIZ GİBİ BİZDE BİLİYORUZ ŞAMPİYON OLDUK,SÜPER KUPAYI ALDIK ŞUANDA LİDERİZ,ancak taraftar olarak takıma destek için ben kredi kartımı gs alıcam,gidip çıkınca formamı alıcam,yayıncı kuruluşa üye olucam sonra oynanan futboldan zevk almadığımda takımın bir ileri iki geri şeklini eleştirmicem,bu takımı geliştirmek fatih terim'in işi bazen form düşüklükleri yaşanabilir ancak bu form düşüklüğü 6 ay sürmez arkadaşlar form düşüklüğü devam ediyorsa Bir yerde sorun vardır bu sorunu çözmesi gereken takımın TD'üdür.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.