Şimdi Ara

Terim'in GALATASARAYIMIZA Zarar Verdiğini Düşünen Sadece Benmiyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası Fatih Terim'in şu anda oynattığı futbolu beğenmiyorum ama benim için galip geldikten sonra geçici sorunlar çok da önemli değil. Bazı konularda çok ısrar ediyor, bu da takıma bazen zarar veriyor, 2. döneminde de böyleydi. Ama Fatih Terim büyük teknik adam
  • Fatih Terim ayrıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Evet o kadar zarar veriyor ki 8. sırada aldığı takımı ertesi sezon şampiyon yaptı, yetmedi bir tane daha lig çıkardılar onda da Kadıköy'de şampiyon yaptı. Şampiyon olduktan sonra yeni sezona yine kupayla başladı. Şampiyonlar liginde gruptan çıkardı, ligin ilk yarsını lider bitirdi. Vay anasını ne kadar çok zarar vermiş bu adam bizim takıma. 2 yılda güzelim takımın içine etti. Bir atasözü der ki '' Haticeye değil neticeye bak. '' Ben hala sizin ne istediğinizi çözmüş değilim. Takım maç kazanır olmaz, şampiyon olur olmaz, gruptan çıkar olmaz, derbileri kaybetmez olmaz. Ne arkadaş ne, ne istiyorsunuz? Tamam süper bir oyun oynamıyoruz ama insaf be arkadaşım, inan Morinho bile gelseydi 2 yılda bu kadar yukarı çıkaramazdı bu takımı. Sırf bu yaptıkları için bile saygıyı hak ediyor bu adam, gelip takıma zarar veriyor falan diyorsunuz harbiden ayıp. Terim bu takım ile iyi işler yapacaktır. ha dört dörtlük mü, elbet değil, ama biraz zaman vermemiz lazım. Biriyle ne kadar çok birlikte çalışırsanız o kadar iyi anlaşırsınız, ve zaman geçtikçe dahada iyiye gider. Teknik adam ne kadar çok aynı ligde çalışırsa o ligi daha iyi analiz eder, çalıştırdığı takımı daha iyi analiz eder. Bizimde artık bir Manchester gibi olmamız gerekiyor, Terim ile uzun yıllar geçirmemiz gerekiyor. Zırt pırt teknik adam değiştirmekle bir yol alamayız. 2 yılda bu kadar şey değiştiren bir adam, uzun vadede daha çok şey katabilir takıma. Şampiyon olmayıp, çeyrek finale çıkmasak bile, ben Terim ile yola devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

+2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah başımızdan eksik etmesin GS mız için çok büyük bir değerdir.
  • Kesinlikle sensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: reileao

Takımın başında birbuçuk sene durupta oyananan futbolda ileri gitmek takım olmak yerine her geçen zamanda daha kötü oyun daha çekilmez futbol,bi an burdaki arkadaşlarla farklı takım'ımı izliyorum diye şüpheye düşdüm bi övgüler bi övgüler dersin barcelona gibi takımda biz eleştiriyoruz,siz kafanızı yormayın siz ne kadar galatasaraylıysanız bende o kadar galatasaraylıyım ama gerçekleri görmek gerek,Geçen sene alınan şampiyonlukta ne fener ne beşiktaşın durumu belli trabzon ha keza transferde kan kaybetti aynı durumda artık ordan sivrilik çıkmamız durumunu siz anormal karşılıyorsanız bilemiyorum,bu seneye gelelim 17 maçta 33 puan ve oynanan futbol ortadayken siz takımınızdan ve fatih terimden mutluysanız ne mutlu size arkadaşlar

atladığın bir nokta var. fatih terim de oynanan oyundan mutlu değil. ama büyük takımlar ve büyük teknik direktörler kötü oyunlada sonuç almayı bilir. bütün sezon man. unt. deplasmanında oynadıgımız gibi oynayıp her mac 1-0 yenileceğime daha kotu oyunla skor almayı tercih ederim. zamanında lucescu nun bu takımdan gonderiliş amacıda bu değil miydi. yeterince ofansif oynatmıyorda şöylede böylede dendi adam ertesi sene yıllardır şampiyon olamayan beşiktaşı şampiyon yaptı. gitti shaktar ı şampiyonlar liginin daimi takımı, ligin dominant şampiyonu yaptı. kimse kusura bakmasın futbol sonuç odaklı bir oyundur. tarih iyi oynayanları değil başarılı SONUÇ alanları hatırlıyor.

kaldı ki fatih terim dediğin adam bitik bir takıma geldi. futbolcusuyla, yönetimiyle, finansıyla bitir bir takım teslim aldılar yönetimle birlikte. bu takımı şampiyon yaptı hemde puanların yarıya indirilerek (amacının ne oldugu belli olmayan bir uygulama bence) süper final denilen bir sisteme rağmen. bu sene takım istediği gibi oynamıyormuş. hamit sağ kanatta istenileni veremezse, engin hakeme saldırıp sezonun 1/3 ünü kaçırırsa, yönetim ortasahada beklenen ve istenen tek isim melo nun transferinde gecikirse, sol bek te devşirme olarak oynayan ve sene başında biri istesede satsak diye bakılan riera ya muhtac kalırsa fatih terim bundan daha iyisini yapamaz kimse kusura bakmasın. gecen seneden tek artımız burak yılmaz onada her gol kaçırdığında sövmeyen, bu adam balon golcu, galatasarayın adamı değil demeyen yok (ki son derece haksız olduklarını burak kanıtladı bence). bu takım şampiyonlar liginde son 16 ya kaldı ve gelen kurayıda düşünürsek son 8 e de bu kadar yakın olmayalı yıllar olmustu. bırakın da fatih terim işini yapmaya devam etsin. yerine kim gelirse gelsin galatasarayda sadece futbol takımında değil komple camiada yarattığı etkiyi yaratamazdı.

• İnsan eleştirirken nesnel verilere dayanarak eleştirir. Bazılarını okurken güldüm. Rabbim de sizleri güldürsün.
  • Fatih hocaya laf söyleyenlere bi karsilasitrma öneriyorum.benimki böyle
    muslera=muslera
    eboue<eboue,dany<urfalı,semih>semih,hakan=riera
    hamit<engin,melo<melo,selçuk<selçuk,emre=amrabat
    burak=baros,umut=elmander
    sonucta bana göre 1oyuncunun performansı arttı fakat 5oyuncunun düştü.oyuzden kimse gecen sene ette laf etmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

Takımın başında birbuçuk sene durupta oyananan futbolda ileri gitmek takım olmak yerine her geçen zamanda daha kötü oyun daha çekilmez futbol,bi an burdaki arkadaşlarla farklı takım'ımı izliyorum diye şüpheye düşdüm bi övgüler bi övgüler dersin barcelona gibi takımda biz eleştiriyoruz,siz kafanızı yormayın siz ne kadar galatasaraylıysanız bende o kadar galatasaraylıyım ama gerçekleri görmek gerek,Geçen sene alınan şampiyonlukta ne fener ne beşiktaşın durumu belli trabzon ha keza transferde kan kaybetti aynı durumda artık ordan sivrilik çıkmamız durumunu siz anormal karşılıyorsanız bilemiyorum,bu seneye gelelim 17 maçta 33 puan ve oynanan futbol ortadayken siz takımınızdan ve fatih terimden mutluysanız ne mutlu size arkadaşlar

atladığın bir nokta var. fatih terim de oynanan oyundan mutlu değil. ama büyük takımlar ve büyük teknik direktörler kötü oyunlada sonuç almayı bilir. bütün sezon man. unt. deplasmanında oynadıgımız gibi oynayıp her mac 1-0 yenileceğime daha kotu oyunla skor almayı tercih ederim. zamanında lucescu nun bu takımdan gonderiliş amacıda bu değil miydi. yeterince ofansif oynatmıyorda şöylede böylede dendi adam ertesi sene yıllardır şampiyon olamayan beşiktaşı şampiyon yaptı. gitti shaktar ı şampiyonlar liginin daimi takımı, ligin dominant şampiyonu yaptı. kimse kusura bakmasın futbol sonuç odaklı bir oyundur. tarih iyi oynayanları değil başarılı SONUÇ alanları hatırlıyor.

kaldı ki fatih terim dediğin adam bitik bir takıma geldi. futbolcusuyla, yönetimiyle, finansıyla bitir bir takım teslim aldılar yönetimle birlikte. bu takımı şampiyon yaptı hemde puanların yarıya indirilerek (amacının ne oldugu belli olmayan bir uygulama bence) süper final denilen bir sisteme rağmen. bu sene takım istediği gibi oynamıyormuş. hamit sağ kanatta istenileni veremezse, engin hakeme saldırıp sezonun 1/3 ünü kaçırırsa, yönetim ortasahada beklenen ve istenen tek isim melo nun transferinde gecikirse, sol bek te devşirme olarak oynayan ve sene başında biri istesede satsak diye bakılan riera ya muhtac kalırsa fatih terim bundan daha iyisini yapamaz kimse kusura bakmasın. gecen seneden tek artımız burak yılmaz onada her gol kaçırdığında sövmeyen, bu adam balon golcu, galatasarayın adamı değil demeyen yok (ki son derece haksız olduklarını burak kanıtladı bence). bu takım şampiyonlar liginde son 16 ya kaldı ve gelen kurayıda düşünürsek son 8 e de bu kadar yakın olmayalı yıllar olmustu. bırakın da fatih terim işini yapmaya devam etsin. yerine kim gelirse gelsin galatasarayda sadece futbol takımında değil komple camiada yarattığı etkiyi yaratamazdı.

sanırım okumadınız ancak daha önce yazdığğım şu yazı daha açıklayıcı gelecektir size

benim anlatmak istediğimde biz takım olarak iyi değiliz lider olmamız yanıltmasın 17 maçta 33 puan lider olduğumuz için başarı gözükebilir ancak başka büyük liglerde bu puanlarla takımlar 3 veya 4 üncü anca olurlar ligimizdeki kalitenin düşük olmasıyla ilgili lider olmamız.Ayrıca benim yazdığım yazıyı okuyan bir arkadaşın neleri eleştirdiğimi görmesi gerektiğini düşünüyorum fatih terim geçen seneki olaylar olması sebebiyle iyi iş çıkarmıştık ancak bu sene yapılan takviyeler ile bu takımı daha iyi yerlere taşıması gerektiğini düşünüyorum YOKSA SİZİN YAZDIĞINIZ GİBİ BİZDE BİLİYORUZ ŞAMPİYON OLDUK,SÜPER KUPAYI ALDIK ŞUANDA LİDERİZ,ancak taraftar olarak takıma destek için ben kredi kartımı gs alıcam,gidip çıkınca formamı alıcam,yayıncı kuruluşa üye olucam sonra oynanan futboldan zevk almadığımda takımın bir ileri iki geri şeklini eleştirmicem,bu takımı geliştirmek fatih terim'in işi bazen form düşüklükleri yaşanabilir ancak bu form düşüklüğü 6 ay sürmez arkadaşlar form düşüklüğü devam ediyorsa Bir yerde sorun vardır bu sorunu çözmesi gereken takımın TD'üdür.

Ayrıca şunu anlamıyorum'atladığın bir nokta var. fatih terim de oynanan oyundan mutlu değil'Arkadaşım ben veya senmi düzelticeksin ve istenilen oyunu getireksin Bu görev Fatih terim'in görevi ve bu görevi yapmak içinde çakıl taşı almıyor kendisi milyon liralar alıyor.

• quote:

Fatih Terim'in bu sene oynattığı futbol'dan zerre kadar zevk almamış bir taraftar olarak sadece ben ve çevremdekilermi yoksa benim gibi gs'li forum arkadaşlarımda varmı diye meraktan bu konuyu açmak istedim.Yayıncı kuruluş üyesi olmama rağmen maç günlerinde 90 dakikanın toplasanız 40 dakikasını izleyemiyorum ne bir hızlı gelişen atak ne baskılı oyun ne bindirme yapan yok yavaş çıkan kanatlarda tıkanan geri doğru oynayan bir takım görüyorum,

Ben katiliyorum size
    Cimbom her kotu duruma dusunce, kurtarici gibi terimi cagiriyor, ne kurtaricisi adamin kendine faydasi yok. Ben basarili bulmuyorum terimi.

• Eleştirmek herkesin hakkıdır kimseyi neden eleştiriyorsun diye suçlayamayız ancak bir deyim vardır tavuk su içer allaha bakar'' diye
    Terim futbolcuykende çok eleştirilirdi oynadığı mevkii'nin en iyi oyuncusu olmasına rağmen eleştirilir ve uğursuz denilirdi onun uğursuzluğundan şampiyon olamamıştık gitse hemen olacaktık bunları söyleyenler ne yazıkki taraftarlar arasında vardı şahidi benim gözlerimle gördüğüm,kulaklarımla duyduklarımdır.
    Benim idolüm Fatih Terim'di yine öyle bir günden sonra çok bozulmuştum eve gittiğimde Babam durumu fark edip konuşmuştu.
    Oğlum her zaman seven kadar sevmeyende olur,Metin'i şimdi sana herkes öve öve anlatır ya (bu arada babam Galatasaray'ın eski kürekçilerindendir) bir gün maça gittim Metin o gün kötü gününde nasıl küfür ediliyor aklın almaz birde penaltı kaçırdımı milletin ağzından salyalar saçarak küfrediyor son maçım o oldu birdahada gitmedim
    Ben gittim yıllarca içerde dışarda takımımla gittim onlardan hiçbir şey beklemedim istediğim takımım elinden geleni yapsın sonuna kadar mücadele etsin 80 li yıllarda taraftar kartı çıkmıştı gittim aldım hiç bir şey beklemedim bugün yine elimden geleni yapıyorum hiç bir şey beklemeden
    Fatih TERİM eleştirilerine gelince hiç birinize katılmıyorum Neden.

1.Gazla 3 maç bilemedin 5 maç gidersin 4 sene üst üst şampiyon olunmaz avrupada kupa alınmaz
    artı bu kadar zaman td yaptı hiç takımlarının fizik kondüsyon sorunu oldumu

2.Galatasaray'ın bir oyun felsefesi ve sistemi var.Sahaya baktığında bunu anlayabilirsiniz,hocanın en büyük özelliği burada devreye girer eğer sistem yürümez aksar ise oyunun ilk yarısında oyuncu değiştirerek örnek istanbuldaki cluj maçı yada oyuncuların mevkii'lerini değiştirir başka sisteme geçer o olmaz bir yenisini dener örnek deplasmandaki braga maçı
    e taktiksel olarakta laf söylenmez

3.El insaf bir arkadaş yazmış genç oyuncu çıkaramıyoruz nerede yaşıyor bu arkadaş bilmiyorum cevap yazmaya bile değmez.

4.Evet bu sene geçen sene oynadığımız gibi oynayamıyoruz nedenleri bana göre

A.Forvet top tutamıyor bunu umut ve burak yapamıyor,ne yazıkki elmander formsuz forvet top tutamayınca ortasaha baskı yapamıyor
    B.Amrabat,melo ve hamit sezon başı antrenmanlara çeşitli sebeplerden katılamadılar,önceki sezon hamit devamlı oynayamadı buda performanslarına olumsuz yansıdı,birde engin'in 11 maç cezası tuzu biberi oldu.

Sonuç Herkese kendini beğendiremezsiniz her şeyi doğru yapsanız giyinmeyi bilmiyor,iyi giyinseniz konuşmayı bilmiyor vs vs diyenler çıkacaktır.
    Öldüğünde destan yazmak için sıraya girenlerde çıkacaktır,Bana göre sevin,sevmeyin,beğenin,beğenmeyin bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktör'dür,mutlaka hataları vardır bunlardan ders çıkaracak ,yine hata yapacak,yine düzeltecektir.

• Evet sadece sensin.. Şimdi lütfen;

Terim'in GALATASARAYIMIZA Zarar Verdiğini Düşünen Sadece Benmiyim
  • Şampiyonlar Ligindeki diğer takımlara nazaran en az parayı harcayan başlayan bir T.D. için başarılıdır bence.

geçen sene Arda'dan gelen para + 6m euro transfer parasına kuruldu bu takım. bu sene 20m euro harcadık, amrabata fazla para verdik sadece.Ki karşımızda 2 senede en az transfer gelirleri hariç 40m euro transfer parası harcamış bir Fenerbahçe var.
  • Buyuk zarari var ligde 1. Sampiyonlar liginde son 16 da ..

• quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Şampiyonlar Ligindeki diğer takımlara nazaran en az parayı harcayan başlayan bir T.D. için başarılıdır bence.

geçen sene Arda'dan gelen para + 6m euro transfer parasına kuruldu bu takım. bu sene 20m euro harcadık, amrabata fazla para verdik sadece.Ki karşımızda 2 senede en az transfer gelirleri hariç 40m euro transfer parası harcamış bir Fenerbahçe var.

Gerçekten çıkttığımız gruptaki takımlar takım değeri yönünden çok öndeler(bu sözü sadece araaştırmadan sadece ezbere konuşan bir insan söyler)

1.Mancester yazma gereği duymadım

2.G.Saray 138 milyon 350 bin

3.Braga 77 milyon 900 bin

4.CFR Cluj 36 milyon 850 bin

Gerçekten bu gruptan çıkarak İMKANSIZI gerçekleştirdik

• Süper lig tarihinde Şampiyonlar liginde gruptan çıkabilen kaç tane Teknik direktor var!
  • ''Bu sezon Fatih Hoca' nın oynattığı futbolu beğenmiyorum, kötü futbol oynuyoruz'' diyebilirsinde zarar vermek nedir ya?
  • quote:

benim anlatmak istediğimde biz takım olarak iyi değiliz lider olmamız yanıltmasın 17 maçta 33 puan lider olduğumuz için başarı gözükebilir ancak başka büyük liglerde bu puanlarla takımlar 3 veya 4 üncü anca olurlar ligimizdeki kalitenin düşük olmasıyla ilgili lider olmamız.

oynamadığı takımlardan hayali aldığı 33 puana göre kıyaslayacaksan buyur,

la liga da 17 macta 33 puanla real madrid le 3. lüğü paylaşıyor.

premier lig de 19 maç oynandı ilk yarı. galatasaray 17 mac yapmış olsa 33 puanla 4. , 19 maçtaki potansiyel 39 puanla 2. sırada olur

seri a da 18 maç oynandı. potansiyel 18 maçta 36 puan düşünürsek yine 2. sırada

bundes liga da 17 maç oynandı. leverkusen ile 2. liği paylaşıyorduk

fransa ligue 1 de 19 maç oynandı ve potansiyel 39 puanla mevcut liderin 1 puan önünde lider konumdaydı.

bunların hiç ama hiç bir anlamı yok ve çok da saçma sapan bir karşılaştırma ama sen 3 den 4 den asagı rakam soylemediğin için yazdım.

eleştirilerinin bazı yerlerine bende katılıyorum özellikle kötü oyunla ilgili olan ama bunun sorumlusu olarak fatih terimi göstermen, takıma zarar verdiğini söylemeni anlamıyorum. takımına zarar veren teknik direktör örneği aykut kocaman dır, kötü sistemde direten, formda oyuncusunu küstüren t.d zarar verir takımına. evet fatih terimde bazı şeylere çözüm üretemiyor özellikle formsuzluklar (ki bence cogunda kabahati yok) ve bazı maclarda ki aşırı kötü oyuna. ama galatasaraya ne sahada ki oyun olarak ne de klüp yönetimi ve ekonomi olarak zarar veriyor demek gercekci bir eleştiri olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

''Bu sezon Fatih Hoca' nın oynattığı futbolu beğenmiyorum, kötü futbol oynuyoruz'' diyebilirsinde zarar vermek nedir ya?

Zarar vermek Başlık'ta ilgi çekmek amaçlı yazılmıştır,eğer yaptığım yorumları okursan bu soruyu sormadan anlayacak kapasiten olduğunu düşünüyorum
  • Eskiden ergenler gidip analarından babalarından olmadık şeyler isterler, olmadık şeyler yapıp ebeveynlerinin sinirlerini bozarlardı. Şimdi ise analar babalar rahat,ohhhh...

Girsin çocuk internette bilmem kime sallasın, beri ki gün Fatih Terim' e sallasın, sonra sırasıyla ne kadar beynin ergenken hükmettiği apıtık sapıtık varsa gelsin burada kussun. 30 lira bir internet... İnternet fiyatı artsın arkadaş!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.