Şimdi Ara

Terim'in GALATASARAYIMIZA Zarar Verdiğini Düşünen Sadece Benmiyim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocadan önce oyuncular kalitesiz , çatır çatır futbol beklemeyin , göbekte tugay emre suat okan ilerde hagi arif hakan defansta bülent popescu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: ozziii1905

quote:

Orijinalden alıntı: RccP

quote:

iyi gaz verir iyi motive eder ama iyi yonetemez taktik bilgisi sifir sadece iyi havaya sokar oyunculari. ama yinede seviyorum kendisini.

aynen bu adamın teknik taktik bilgisi yok denecek kadar az bence.futbolcular üstünde otoritesini kurar ve onları motive eder gazı verir öyle oynarlar.Şu maçı aldı çevirdi Terim diyebileceğim maç hatırlamıyorum ben.

hemen bir tane örnek vereyim sana. Geçen sene Samsunspor-Galatasaray maçın geniş özetini bul izle.

melonun bala g.te attıgı gol olmasa nereye alıoz o maçı?

bizim yediğimiz bala g.te gol yok değil mi? futbolda bala g.te gol olur, normaldir. eğer o bala g.te dediğin gollere futbolda rastlanmasaydı, geçen sene play off arena Fener maçında şampiyon olurduk biz.
    quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: reileao

Fatih Terim'in bu sene oynattığı futbol'dan zerre kadar zevk almamış bir taraftar olarak sadece ben ve çevremdekilermi yoksa benim gibi gs'li forum arkadaşlarımda varmı diye meraktan bu konuyu açmak istedim.Yayıncı kuruluş üyesi olmama rağmen maç günlerinde 90 dakikanın toplasanız 40 dakikasını izleyemiyorum ne bir hızlı gelişen atak ne baskılı oyun ne bindirme yapan yok yavaş çıkan kanatlarda tıkanan geri doğru oynayan bir takım görüyorum,

Ben katiliyorum size
    Cimbom her kotu duruma dusunce, kurtarici gibi terimi cagiriyor, ne kurtaricisi adamin kendine faydasi yok. Ben basarili bulmuyorum terimi.

nasıl faydası yok yahu? şu an küme düşmemeye mi oynuyoruz, haberimiz mi yok? adam geldi, BAM sezonundan sonraki sezon, neredeyse ilk 11in tamamı değişmişken bizi şampiyon yaptı. Ezeli rakibimizden süper kupayı aldı. Yetmedi, ertesi sezon ŞL gruplardan çıkardı. Ligde lideriz, ne istiyorsunuz be?

• Sana a.kocaman style futbol lazım. def def def def 3-1
  • Bazı fb'lilerde bizim neden karizmatik, lider ruhlu bir Türk antrenörümüz yok diye mızmızlanmışlar. E haklılar, Trabzonsporun bile Şenolu var kariyeri belli, F.T desen tipini bile görmek insana güven veriyor.

F.B ye timsaha yatıran teknik adam lazım. İstifa ettim, yok yok etmedim, bu sefer kesin ettim ŞAKKAA etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

Süper lig tarihinde Şampiyonlar liginde gruptan çıkabilen kaç tane Teknik direktor var!

Türk olarak ŞL'de grupdan çıkan GS de sadece
    F.Terim

Türkiyede ilk olarak UEFA alan
    F.Terim

Türkiyede ilk olarak Super Kup. alan
    F.Terim

Türkiyede İtalyan devlerini çalıştıran ilk teknik adam
    F.Terim

Fiorentina ile İtalya Kupasını alan ilk Türk teknik adam
    F.Terim

adam bencede zararlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: High Dragon

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Fatih Terim bence Galatasaraya zarar vermiyor.

Fatih Terimin karakteri, davranışları, hareketleri, tam bir GS'liye yakışan cinsten çünkü

Tamam Fatih Terim bize yakışan birisi, Aziz denilen kişi de size yakışan birisi.

Yoo Fatih Terim gibi bir adamı baş tacı eden sizlersiniz.

Ben bir Fenerbahçeli olarak Aiz Yıldırımı istemiyorum, Fenerbahçeye yakışmadığı için, ama siz kendinize Fatih Terim gibi bir adamı yakıştırıyorsunuz.

Fatih TErim insanın kendine yakışanı giymesidir....

Kimsenin kimseyi baş tacı ettiği yok arkadaşım. Ve de bu başlık FT nin karakteri ile ilgili bir analiz başlığı değil taktik ve teknik ile ilgili bir başlık. Yorumlar da ona göre geliyor. Sen de durup dururken karakter ile ilgili mesajlar atıyorsun!!! Galatasaray da hiç bir zaman 1 kişi kulübün önüne geçememiştir. Fatih Terim daha önce de gelmiş ve başarısız olup gitmiştir. Sen onu beğenmeyebilirsin karakter olarak fakat bunu başka başlık altında tartışabilirsin. Burası yeri değildir. Sadece ortaya çıkan durum senin provakatörlük yaptığınla ilişkilidir. Ve insanlar senin bu alakasız yazıların için de tepki verir. Eğer çok dolu isen aç bir başlık herkesin yaptığı gibi tartışalım

• quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wardak

quote:

benim anlatmak istediğimde biz takım olarak iyi değiliz lider olmamız yanıltmasın 17 maçta 33 puan lider olduğumuz için başarı gözükebilir ancak başka büyük liglerde bu puanlarla takımlar 3 veya 4 üncü anca olurlar ligimizdeki kalitenin düşük olmasıyla ilgili lider olmamız.

oynamadığı takımlardan hayali aldığı 33 puana göre kıyaslayacaksan buyur,

la liga da 17 macta 33 puanla real madrid le 3. lüğü paylaşıyor.

premier lig de 19 maç oynandı ilk yarı. galatasaray 17 mac yapmış olsa 33 puanla 4. , 19 maçtaki potansiyel 39 puanla 2. sırada olur

seri a da 18 maç oynandı. potansiyel 18 maçta 36 puan düşünürsek yine 2. sırada

bundes liga da 17 maç oynandı. leverkusen ile 2. liği paylaşıyorduk

fransa ligue 1 de 19 maç oynandı ve potansiyel 39 puanla mevcut liderin 1 puan önünde lider konumdaydı.

bunların hiç ama hiç bir anlamı yok ve çok da saçma sapan bir karşılaştırma ama sen 3 den 4 den asagı rakam soylemediğin için yazdım.

eleştirilerinin bazı yerlerine bende katılıyorum özellikle kötü oyunla ilgili olan ama bunun sorumlusu olarak fatih terimi göstermen, takıma zarar verdiğini söylemeni anlamıyorum. takımına zarar veren teknik direktör örneği aykut kocaman dır, kötü sistemde direten, formda oyuncusunu küstüren t.d zarar verir takımına. evet fatih terimde bazı şeylere çözüm üretemiyor özellikle formsuzluklar (ki bence cogunda kabahati yok) ve bazı maclarda ki aşırı kötü oyuna. ama galatasaraya ne sahada ki oyun olarak ne de klüp yönetimi ve ekonomi olarak zarar veriyor demek gercekci bir eleştiri olamaz.

Örnek verdiğin 2.lik ve 3.lüklerde dikkatini çekmek istediğim konu liderle arasındaki farka baktığında anlıyacaksın ispanya diyorsun 16 puan fark dediğin gibi olsun ingiltereye bakalım ve son 2 maçıda galibeyet sayalım 19 maçta 39 puan liderle arada 7 puan fark sen bunlara saçma karşılaştırma diyorsan senin düşüncen hakeza almanya liderle fark 13 puan

'eleştirilerinin bazı yerlerine bende katılıyorum özellikle kötü oyunla ilgili olan ama bunun sorumlusu olarak fatih terimi göstermen' bu yazıyı yazıpta sorumlu olarak fatih terimi görüyorsun demek ne demektir anlatırmısın kim düzelticek kötü oyunu çok merak ediyorum

hala başka liglerde bu puanla nerde olurduk diye hesap içindesin arkadaş anlamıyorum şunu. biz ordaki takımlara karsımı oynadık ? bu puanla orayı nasıl kıyaslıyorsun hala ısrarla. bir de az önce 3 den 4 den yukarı olmazdı diyip şimdi 2. oldugu liglerde liderle puan farkı cok fazla diyorsun.

benim düşüncelerinde karşı cıktıgım nokta ZARAR vermeyle ilgili kısım. Fatih terim bu takıma zarar verecek ne yapıyor? zarar vermenin kelime anlamını doğru olarak bildiğini varsayarak söylüyorum, zarar verdiği takımı lider konuma getiriyor, yıllardır kapısından giremediğimiz şampiyonlar liginde gruplardan cıkarıyor ki bu turk takımlarının cok sık yapabildigi birşey değil, klübün gereksiz oyunculara milyon dolarlar ödemesine engel oluyor ve ekonomi konusunda da sımarık bir teknik direktör gibi davranmayarak elinden gelen katkıyı saglıyor. disiplin olarak floryayı adam ediyor, hakkında 1 tane olumsuz düşünen futbolcusu yok, takımda kimseyle kavgası gürültüsü, çıkardığı huzursuzlugu yok bu adam hala nasıl ZARAR veriyor bu takıma, bu camia ya bana bunu açıklar mısın?

sizin anlamak istemediğiniz veya anlayamadbolu geçtim burada yazan bir çok arkadaş hatta kısım kısım kötü futbol dan sizde şikayetçisiniz ancak puan konusuna gelince 17 maçta 33 puan ile lider olmamızın ligin kalitesizliğine bağlıyarak diğer ülkelerde bu puanı toplayanlar sıralamada iyi yerde olamazlar yani bu bir başarı kriteri değildir demek istedim hala hayali demenizi şahsen anlamış değilim yazdığınız diğer soruların ve eleştirilerin hepsine yukarıdaki yorumlarımda cevap verdim lütfen yazı yazmadan önce yaptığım yorumları okuyup yorum yaparsanız daha anlaşır olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

hayır , sen son 10 yıldır gs yi izlememiş ergen taraftarsın.yoksa bu futbolu bizim gibi ayıla bayıla izlerdin

Son 10 yıldır bu oynadığımız en iyi futbol diyorsun anladığım kadarıyla benim zeka patlaması yaşayan son 10 yılın 3 senesinde yine terim başımızdaydı zamanında ayrıca 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında eric gerets'in oynattığı futbol ile şuan oynadığımız futbol'u karşılaştırdığımızda sen bu seneyi başarı görüyorsan seninle konuşacak sana söyleyecek lafım yok.
  • Evet sensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok sadece sen değilsin
  • ne saçma bi konu bu ya.
  • Senin Galatasarayına zararlı kardeş. Sen bırak bizim Galatasarayı.
  • quote:

iyi gaz verir iyi motive eder ama iyi yonetemez taktik bilgisi sifir sadece iyi havaya sokar oyunculari. ama yinede seviyorum kendisini.

Yahu bir bitmediniz Bu arada sen hangi takımın taktisyeniydin kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Fatih Terim'in bu sene oynattığı futbol'dan zerre kadar zevk almamış bir taraftar olarak sadece ben ve çevremdekilermi yoksa benim gibi gs'li forum arkadaşlarımda varmı diye meraktan bu konuyu açmak istedim.Yayıncı kuruluş üyesi olmama rağmen maç günlerinde 90 dakikanın toplasanız 40 dakikasını izleyemiyorum ne bir hızlı gelişen atak ne baskılı oyun ne bindirme yapan yok yavaş çıkan kanatlarda tıkanan geri doğru oynayan bir takım görüyorum,

Ben katiliyorum size
    Cimbom her kotu duruma dusunce, kurtarici gibi terimi cagiriyor, ne kurtaricisi adamin kendine faydasi yok. Ben basarili bulmuyorum terimi.

Ee senin başarılı bulmaman doğal tabi.

• Hıncal Uluç hesap açmış beyler, bloklayın gitsin.
  • imparatora laf yok ula
  • Oyuncular ve sistem uyumsuz. 4-4-2 oynuyoruz, forvetlerimiz Umut ve Burak. Ne top tutmasını bilirler ne de pas oyununu, önlerine atacaksın ki işe yarasınlar. Kanatlarımıza bakıyorsun, ikisi de 4-4-2 kanadı değil. Hamit sağ iç oyuncusu, yine de alışık olmadığı bir mevkiide oynamasına rağmen ilk yarı iyiydi. Amrabat desen son yılların en büyük kazığı, adam çalım atamıyor ama 8 milyon euro. Orta alan bir türlü oturmadı, geçen yıl bu taktiğin işlemesinde en büyük pay sahibi olan ikili Selçuk ve Melo'ydu. Bu ikiliden Selçuk sezon başı aşırı formsuzdu ve tabelaya katkı yapamıyordu, sonradan düzeldi. Melo ise hem defans hem de ofans olarak aşırı derecede tutuk bir futbol oynuyor, Yekta'yı tercih eder olduk. Son haftalarda defans olarak gelişim gösterse de geçen yıl verdiği ofansif katkının çok uzağında. Beklere diyecek laf yok, Eboue geçen yıla oranla biraz daha formsuz ama oldukça iyi hücumcu beklere sahibiz. Defans tandemi ise bir türlü oturmadı, gereksiz Cris ısrarı ve Semih'in sezon başı formsuzluğu bizi çok etkiledi. Dany - Semih ikilisi telden tutuyor, Ömer Toprak veya Serdar Taşçı gibi bir isim alabilirlerse iyi olur. Muslera da formsuz isimlerden bir tanesiydi.

Genel olarak oyuncular formsuz, sisteme alışamamış vaziyette. Bu durumda Fatih Terim'i suçlamanın bir manası yok.
    Eğer bir 10 numara transfer edilirse bu takım 4-2-3-1 sistemiyle daha başarılı olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Eskiden ergenler gidip analarından babalarından olmadık şeyler isterler, olmadık şeyler yapıp ebeveynlerinin sinirlerini bozarlardı. Şimdi ise analar babalar rahat,ohhhh...

Girsin çocuk internette bilmem kime sallasın, beri ki gün Fatih Terim' e sallasın, sonra sırasıyla ne kadar beynin ergenken hükmettiği apıtık sapıtık varsa gelsin burada kussun. 30 lira bir internet... İnternet fiyatı artsın arkadaş!

Ah be benim güzel benim saf kardeşim,ne güzel ögretmişler sana bu gözü kapalı itaat et söylemini ama sorun sende değil bizim türkiyemizin eğitim anlayışında bak bu böyledir biz ne dersek odur bu adam ne yaparsa doğru yapar

Bak minik hıncalcım.. Bana saçma sapan nutuk çekeceğine seni içine düştüğün şu kişilik travmasından çıkaracak bir doktor bakınsan iyi olur. Zira tıpta teyit eder ki, ergenlik döneminde yaşanan kişilik bozuklukları kişinin doğru düşünmesini ve doğru karar vermesini baltalar. Beyninin geçirdiği bu süreç normal bir süreç ama etrafında senden büyüklere durumunun bu olduğunu ve seni zaman zaman frenlemeleri gerektiğini üsturuplu bir dille anlat. Kaldı ki herkes anlayışlı olmayabilir ve yaşadığın bu hassas dönemde senin egonu ve karakterini bütünleştirecek şeyleri ayakları altına alıp fırç diye ses çıkarttırabilirler. Aman diyeyim...

Amanda aman sözcükleri kullanmadaki şu başarıya bak sen,ama o başarı Okuyupta okuduğunu anlamama gibi lanet bir döngünün içinde hapsolmuş,senin bu okuyupta okuduğunu anlamama sorununu nasıl çözeceğiz ben bir düşünüp sana döneyim benim süper zeka arkadaşım

Şu bağlaçların nasıl kullanıldığını öğrenin artık. Hala ''okuyupta'' diyebilen adamlar var, senelerce okula gitmişsindir güya, ne diye gittin ?

Cahil cühelaya laf anlatıyoruz, peh... Okuyupta yaz sen hala, baş harfini de büyük yaz, büyük adam oldun !

• Fatih TERİM dünyanın sayılı elite teknik direktörlerindendir. Bunun tartışması bile olamaz. Sonuç olarak, evet sensin.
  • Siz yatın kalkın Fatih Terim'e dua edin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.