Şimdi Ara

Terimofobi saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda böyle saçma bir muhabbet duymamıştım bugüne kadar.

Neymiş Terim'den korkmuş puan kaybetmiş diğer takımlar Yahu ne alakası var arkadaşlar her konuda ciddi ciddi yazıyorsunuz birde

He nedir yani futbolcuların ayakları mı titredi Terim GS'nin başına geçince ?

Terim etkisi illa ki olacaktır ancak sadece GS üzerinde. Onun dışında yapılan her tanımlama ego tatmini olur.

Saygılar, iyi forumlar

• denk gelince bu kadar puan kaybı goygoya çevirildi,iyi oldu güzel oldu
  • FT geldikten sonra rakip takım taraftarları sürekli onu konuştu çünkü. Yok artık yıprandı başarılı olamaz, yok yabancı oyunculara gaz veremez, yok federasyon yok bilmem ne. Bu akşam 2.yarıda gördük herşeyi.
  • İşin gırgırı tabiki de. Gerçek sananlar varmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

İşin gırgırı tabiki de. Gerçek sananlar varmış.

Gerçek sananlar varmış değil hocam yazan istisnasız herkes gerçek gibi yazıyor. İnanılmayacak gibi değil
  • Bizden çok terimi konuşan rakip taraftar. Kabul etsenizde etmesenizde bize gelince yusuf yusuf seslerini duyuyoruz biz. Terim gelince bizden daha fazla ilgilenmenizin başka açıklaması olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

İşin gırgırı tabiki de. Gerçek sananlar varmış.

Gerçek sananlar varmış değil hocam yazan istisnasız herkes gerçek gibi yazıyor. İnanılmayacak gibi değil

Bence tam tersi bir psikoloji yaratmıştır. Daha iyi oynamaları gerektiği gibi. Terim'in gelmesi ile alakalı bir durum değil. Teknik direktör değiştiren her takım iyi oynamaya başlar. Bunu düşünerek kazanmayı istemişlerdir. Çünkü lig gerçekten kızıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Terimle alakası yok. Diğerleri deplasmanda oynayıp puan kaybetti. Galatasaray evinde kazanıp deplasmanda rezilleri oynuyor. Maç deplasmanda olsaydı şimdiden Terim istifa, gazı bitmiş konuları açılmıştı.
  • Olum o benim lafım lan ben kullandım bi tek onu niye tüm foruma mal ediyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Terimle alakası yok. Diğerleri deplasmanda oynayıp puan kaybetti. Galatasaray evinde kazanıp deplasmanda rezilleri oynuyor. Maç deplasmanda olsaydı şimdiden Terim istifa, gazı bitmiş konuları açılmıştı.

off off nasıl bir hayal dünyası. rüyadamısın bi kendini cimdiklesene knk
  • Umarım böyle devam eder FT. Lig baya şenlendi

• Trabzonlular da mı korkmuş la
  • quote:

Umarım böyle devam eder FT. Lig baya şenlendi

Sen esas 2.yarı gör Terim'i
  • Vallahi bugün şans yanımızda olsaydı şu an 4. sıradaydık. Korkumuz yok Allah'a şükür. Fakat FB'li arkadaşlarda bir tutuşma görüyorum inceden

• quote:

Vallahi bugün şans yanımızda olsaydı şu an 4. sıradaydık. Korkumuz yok Allah'a şükür. Fakat FB'li arkadaşlarda bir tutuşma görüyorum inceden

TS bu sene şampiyon olamaz bence ama Avrupa'ya gider gibime geliyor.
  • Diğer takımları etkileyen işin psikolojik kısmı tabiki var. Gırgır değil. Ama puan kayıpları tesadüf tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Vallahi bugün şans yanımızda olsaydı şu an 4. sıradaydık. Korkumuz yok Allah'a şükür. Fakat FB'li arkadaşlarda bir tutuşma görüyorum inceden

Ben ilk 3 içerisinde görüyorum şahsen takımımı. İkinci yarı neredeyse bütün önemli maçlar içeride.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime94

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Terimle alakası yok. Diğerleri deplasmanda oynayıp puan kaybetti. Galatasaray evinde kazanıp deplasmanda rezilleri oynuyor. Maç deplasmanda olsaydı şimdiden Terim istifa, gazı bitmiş konuları açılmıştı.

off off nasıl bir hayal dünyası. rüyadamısın bi kendini cimdiklesene knk

Bu galibiyetle tekrar sosyal medyaya geri mi döndün?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Ben ilk 3 içerisinde görüyorum şahsen takımımı. İkinci yarı neredeyse bütün önemli maçlar içeride.

FB ve BJK'yi uzun süredir yenemiyorsunuz onu göz önünde bulundurmanda fayda var. Ayrıca Başakşehir'de belalı bir takım.

• Valla bos yapmaya gerek yok, Terim in gelisiyle Galatasaray sampiyonlugun en buyuk adayi olmustur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.