Şimdi Ara

Terkedildim DH

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 yıldır tanışıyorum kızla bundan önceki 3 sene çok yakın arkadaştık her yaz aramız iyi olur yaz biterken Eftem püften bi şeyden aramız bozulurdu hayatımdaki yeri çok büyük en son bu yaz ona açıldım 1 ay boyunca çıktık ama geçen gün eskisi gibi iyi hissettirmiyosun bana diyip ayrıldı ayriyetten son sınıfım aynı dershanedeyiz ilk ayrıldığımız 2 gün kötü değildim ama bazen böyle bi şarkı çalıyo bi şey oluyo hatırlayıp özlüyorum bu sene bi de sınava giricem napıcam bilmiyorum çok kötüyüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok sevmeden ayrılmışsın işte daha ne istiyorsun haline dua et neler var neler :)
  • böylesi çok daha iyi dostum emin ol güven dh halkına
  • Kaç milyon kız var bu şıllığı mı aklına takıyorsun ?
  • Hocam 3 sene öyle bi alıştı ki bünyem bi de her yaz şu an öyle boşlukta gibiyim ki bi de çok sevmiştim be abi harbi çok sevmiştim ama o son hareketleri o soğuk davranmaları her şeyi beni sinir ettiğinde gözüm hiç bi şeyi görmedi bitsin dediğinde karşı çıkmadım hiç ama şimdi var ya öyle kötüyüm ki arada geliyo böyle aklıma boşlukta gibi oluyorum.. Bi de aynı dershanedeyiz her gün yüzünü görücem nasıl olucak bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.