Şimdi Ara

terlemenin önüne nasıl geçebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gaz soğutma sistemi kullanmaya karar verdim fakat işlemci bloğunu soğutrken terlemenin önüne nasıl geçebileceğimi bulamıyorum fikri olan var mı?

• slikogel dıe bı malzemem war hanı su ayakkabı kutularının ıcınden cıkan malzemeler varya toz bır sey ondan bol mıktarda kasanın ıcıne at nemı ceker ustune alır ama senın sorunun olan terlemeyı cozermı bılmıyorum
  • sanmıyorum sorunu çözeceğini sorunu. kasanın içini doldurmam lazım benim derdim işlemci bloğuyla. nasıl izole ederim bilmiyorum.
  • işlemci bloğunu neoplen denilen kavucuklu bir malzeme ile izole edebilirsin
    çalışma sıcaklığına göre kalınlığı ve cinsini seçmek sana kalmış soğumacılarda vardır parça birleştirmek için japon kllana bilirsin yapıştırmaz direk birbirine kaynatır
  • teşekkür ederim yardımın için deneyecem
  • ya abi neoplen deil neopren
    quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

işlemci bloğunu neoplen denilen kavucuklu bir malzeme ile izole edebilirsin
    çalışma sıcaklığına göre kalınlığı ve cinsini seçmek sana kalmış soğumacılarda vardır parça birleştirmek için japon kllana bilirsin yapıştırmaz direk birbirine kaynatır
  • sen konuşma olm 2 gündür neopren alıcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açığa nasıl geçilir?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • naopren evet bende aratınca öyle olduğunu anladım
  • arkadaşım bu neoprene yi nereden bulurum bir site link felan bişeyler verebilirmisin
  • linkle falan satılmaz , soğutma, klima gibi işlerle uğraşan dükkanlardan arayıp bulman gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

linkle falan satılmaz , soğutma, klima gibi işlerle uğraşan dükkanlardan arayıp bulman gerek

arkadaşım neopren dediğin bir tür macun tarzı birşey mi yoksa şu genellikle deniz adam kıyefetlerinde kullanılan madde mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: morris

quote:

linkle falan satılmaz , soğutma, klima gibi işlerle uğraşan dükkanlardan arayıp bulman gerek

arkadaşım neopren dediğin bir tür macun tarzı birşey mi yoksa şu genellikle deniz adam kıyefetlerinde kullanılan madde mi?

wallaha bende merak ettim şunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jedi_Knight

quote:

Orjinalden alıntı: morris

quote:

wallaha bende merak ettim şunu

heyecanla birinin bu maddenin ne olduğunu bize açıklayacağını umuyorum.

ikinci bir soru anakartı komle yalıtsak ne gibi sorunlar çıkablileceği. bunun avantajlı ve dezavantajlı yanları nedir acaba bilen var mı.

eğer bu sorunların önüne geçebilirsem uygun fiyatlı gaz soğutma sistemini sizlere sunacağım. çok uçuk kaçık soğutma beklemeyin fakat -20 -30 dereceleri uygun fiyata maletmeyi başarabilirim. bu konuda yardımlarınız gerçekten çok önemli arkadaşlar. sonucunda hepimiz bu sisteme sahip olabiliriz.

• işte bu da bir örneği hertarafı olmasa da bir kısmı adının ne olduğunu bilmediğim bir madde ile izole edilmiş duurumda

terlemenin önüne nasıl geçebilirim?
  • hocam o resimdeki büyük olasılıkla hamur silgi. ama sen genede iyice araştır. böyle izolasyon yapanların kullandığını daha önceden görmüştüm.
  • hadi arkadaşlar sadece bir madde ismi o kadar yada başka zararsız bir madde ismi o kadar
  • Çok teknik bir konu
  • http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=56966&highlight=insulation

buyrun arkadaşlar, azcık ingilizcesi olanların anlayabileceği gibi yazılmış, ayrıca resimler de mevcut içeride
  • Arkadaşlar o resimdeki faber castel'in hamur silgisi. Ama uzun kullanım için uygun değil(miş). O yüzden genellikle neopren ve hamur silgiyi beraber kullanarak izole ediyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resrous

Arkadaşlar o resimdeki faber castel'in hamur silgisi. Ama uzun kullanım için uygun değil(miş). O yüzden genellikle neopren ve hamur silgiyi beraber kullanarak izole ediyorlar.

teşekkürler arkadaşım yardımların için gerçekten çok faydalı bilgiler verdin tekrar teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.