Şimdi Ara

Termal macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopun termal macunu değişecek. Bilgisayarcıların termal macun değiştirme fiyatları nedir ortalama olarak. ?

• kendin degistir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa hocam kendiniz öğrenmeye bakın kendiniz yapabilirsiniz yok uğraşamam diyorsanız bilemem ama bilgisayrcılar biraz yüksek fiyatlı yapıyor diye hatırlıyorum 20-25 tl gibi yinede bilmiyorum burada macun fiyatları
    http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/products.aspx?L2=OEMCLL&k3=Macunlar&sb=20&sk=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

quote:

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

bana kalırsa hocam kendiniz öğrenmeye bakın kendiniz yapabilirsiniz yok uğraşamam diyorsanız bilemem ama bilgisayrcılar biraz yüksek fiyatlı yapıyor diye hatırlıyorum 20-25 tl gibi yinede bilmiyorum burada macun fiyatları
    http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/products.aspx?L2=OEMCLL&k3=Macunlar&sb=20&sk=0

25 mi. Alt tarafı altını söküp peçeteyle silecek sonrada bi kaç damla macun sürecek. Bu kadar basit bir olay için para alması bile hata. Max 5 lira alır diye düşünüyorum tabi gittiğin yere de bağlı.

hocam çok çektim bilgisayrcı tayfasından hele şükür ki artık az çok anlıyorumda ellerine düşmüyorum dediğiniz gibi yere de bağlı .

• quote:

quote:

quote:

quote:

bana kalırsa hocam kendiniz öğrenmeye bakın kendiniz yapabilirsiniz yok uğraşamam diyorsanız bilemem ama bilgisayrcılar biraz yüksek fiyatlı yapıyor diye hatırlıyorum 20-25 tl gibi yinede bilmiyorum burada macun fiyatları

25 mi. Alt tarafı altını söküp peçeteyle silecek sonrada bi kaç damla macun sürecek. Bu kadar basit bir olay için para alması bile hata. Max 5 lira alır diye düşünüyorum tabi gittiğin yere de bağlı.

hocam çok çektim bilgisayrcı tayfasından hele şükür ki artık az çok anlıyorumda ellerine düşmüyorum dediğiniz gibi yere de bağlı .

Bazı bilgisayarcılar gerçekten de sömürüyor. Benim kuzen bilgisayarı temizleyeyim demiş geçen gün işlemcinin fanını çıkarmış. Sonrada takmaya çalışırken bir çıt çıtını takmayı unutmuş.Neyse tabi bilgisayarı açarken reset atıp durmuş götürmüş bilgisayarcıya. Adam sadece işlemcinin fanına bastırıp çıt çıtı geçirmiş. 5 lira istemiş. Kuzen de el mecbur vermiş ücreti.

benim bilgisayarcım hiç öyle biri değil valla wifi den internete giremiyodum ayrıca bi kaç tane yazılımsal sorun vardı tam hatırlamıyorum sorun neydi hepsini yaptı borcum ne kadar diye sordum borcun yok dedi böyle küçük şeyler için para almam dedi geçenlerdede kablosuz mausumun çalışmıyodu götürdüm usb girişinin lehimleri kopmuş yaptı 2 lira istedi o anda üstümde hiç para yoktu tamam olsun donra ödeşiriz dedi yine para almadı Samsundakilere adres verebilirim iyi biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepinize teşekkürlerrr ben yapmayı biliyorum da termal macun alacak yer yok yakında bide işim acil o yüzden. yarın bi çıkıp sorarım bilgisayarcılara . Teşekkürler tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci termal macun
    12 yıl önce açıldı
    PS3 Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.