Şimdi Ara

Termal macun sürdüm ama sıcaklığı düşmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci biraz ısınıyordu, fanını ve soğutucusunu temizleyip termal macun sürdüm ama sıcaklığı hiç düşmedi , hatta sanki 1-2 derece arttı
    Bilgisayarı ilk aldığımda 35-40 dereceydi işlemci ,şimdi 45 derece boşta, yükte ise 60 ı buluyor, 2 defa kontrol ettim soğutucu tam yerine oturmuşmu diye

acaba termal macunun kurumasınımı beklemek gerekiyor?

• Soğutucunun tam oturmasına dikakt et kardeşim...

Birde macunun alışma süresi var sanırım 1-2 günde kendini belli ediyor. (yanlışta olabilir)

Ayrıca macunun kalitesi ve kıvamı da çok önemi çok yoğun olmamalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 15 Ağustos 2009; 23:33:59 >
  • o zaman 1-2 güne düşmezse tekrar çıkartıp takıym, hatta yeniden sürerim macunu
  • Macunun daha oturması lazım acele etme.
  • dostum gecen hafta benımde başıma geldi öle bişe pc aşırı kasıyodu 2. eski pc de sıcaklıgına baktıgımda 100 derece gördüm ilk fandan şupelendim sonra baktım fan normal macunun bittiğine kanaat getirdim gittim ocz nin macununu aldım ve su anda 57 derecelerde geziniyor diğer arkadasların dediği gibi macunun alışma surecide var tabi ztn oturtamamıs olsan cok daha fazla ısınır bence sıcaklık biriki güne normale döner
  • soğutucunun tam oturup oturmadını nasıl anlarız? 4 kilitde tık etti iyice bastırdım sonra
    bide termal macunu ne kadar sürmek gerekir?çok yada az sürmüş olabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesisR3

soğutucunun tam oturup oturmadını nasıl anlarız? 4 kilitde tık etti iyice bastırdım sonra
    bide termal macunu ne kadar sürmek gerekir?çok yada az sürmüş olabilirmiyim?

http://www.pclabs.com.tr/2008/03/21/termal-macun-surme-ve-temizleme-rehberi/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regor

http://www.pclabs.com.tr/2008/03/21/termal-macun-surme-ve-temizleme-rehberi/

orayıda okmuştum sağol,

internette araştırmadığım yer kalmadı ve şu sonuca vardım, 110-120 saatte macun tam etkisini gösteriyormuş ve şimdi yaz olduğu için belki bukadar sıcak(gerçi odam 28 derece)

şimdi 3 gün geçti ve boşta 45 tam yükte 55-60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisR3 -- 17 Ağustos 2009; 19:53:35 >

• walla bende mi denesem ne yeterki işlemci soguk olsun benım x3 720be işlemcim stok fanla 49 derecelerde geziyo boşta bana biraz cok geldi normalmi bilmiuorum izmir gibi bir yerde
  • düşmedi bir türlü
    boşta CPU 50 core1 45 core2 47
    yükte CPU 60 core1 58 core2 57

işin garibi macun sürmeden öncede aynıydı,okadar toz falan çıktı temizledim,yeni macun sürdüm bişi değişmemesi ilginç
  • Macunun çok sürerseniz ters etki yapar. Bu yüzden mümkün olduğunca pürüzsüz ve ince olmalı. Bunun için kredi kartı gibi şeyler gerçekten çok işe yarıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.