Active Directoryle yönettiğimiz Terminal serverda (2003 yüklü) sesi nasıl kısarız???
ya nede güzel cevaplamış arkadaşlar...yani....
yok yaaa bu forumda geçen her saniye vakit kaybı....
kardeşim teknik yardım yazıyor yukarda bak..konuyu microsoft işletim sistemlerine açsaydın belki cevapyazılırdı..belki diyorum çünkü uzaktan pc ye erişip sesini kısmak istiyorsan active directory ile bunu yapamazsın diye biliyorum...uzak masaüstü ile bağlanıp müdahale edebilirsin ya da uzaktan yönetim programları ile olur
biliyorum buranın teknik destek olduğunu ama bi git te bak kaç kişi var işletim sistemlerinde,bi kişi bile yok,istediğim uzaktan bağlanarak sesi kısmak değil,uzaktan bağlantı programları değil derdime derman,terminal servara bağlanan yani uzak kullanıcaların bağlandıklarında sesi kullanmamaları için terminal serverda napmam gerektiği...terminalde 2003 yüklü,ve terminalleri AD ile yönetiyoruz...ama dediğimde bu bu forumda adam akıllı sorunlara cvp verilmiyor...geyik...kim kime ne demiş,yok o mu daha iyi bumu,sorim şimdi amd mi yoksa intelmi ...bak gör lapinleri nasıl dökülcekler...ama adam akıllı bişey konuşan paylaşan yok...neyse...ya seversin ya çeker gidersin...kimseye değil tavrım kendime....bunlarda bana gelsin...
tamam bir daha yazma o zaman foruma olsun bitsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme