Bildirim
Termojenik Etki Yapan Gıda Takviyesi Öneri
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hydroxycut, lipo 6 vs gibi ürünlere bakabilirsin ama ben karşıyım bu tarz ürünlere, kalp ritmini bozup çarpıntı yapabiliyor.(yaşadım söylüyorum)
En güzel termojenik yağ yakıcı yeşil çaydır günde 2 su bardağı iç, protein ağırlıklı beslen zayıflarsın. -
Ne kadar süredir spor yaptığına bağlı. -
quote:
Orijinalden alıntı: CON VAYNE
Ne kadar süredir spor yaptığına bağlı.
Hiç spor yapmadım. 185 boy ve 130 kiloyum. Genelde göbek ve baldırlarda var fazlalık. Hedefim 100 kilo olmak. -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanpehlivan574
quote:
Orijinalden alıntı: CON VAYNE
Ne kadar süredir spor yaptığına bağlı.
Hiç spor yapmadım. 185 boy ve 130 kiloyum. Genelde göbek ve baldırlarda var fazlalık. Hedefim 100 kilo olmak.
Hiç spor yapmamış birisi Termojenik ürünleri kaldıramaz; aşırı rahatsız edici olur. Termojenik adı ile satılan ve daha hafif olduğu söylenen ürünler ise Termojenik bir yağ yakıcı olmadığı gibi kafeinden başka bir şey de değildir. Yani spor öncesi 4-5 tatlı kaşığı nescafe içsen bile aynı işi görür hem de daha ucuza. 30 kg fazlalık için Termojenikler de erken olduğu gibi düzgün bir diyet ve antrenman ile üstesinden gelinir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X