Şimdi Ara

Termojenik Etki Yapan Gıda Takviyesi Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; Termojenik etki yapan bir gıda takviyesi almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka yada ürün varmı?

Kullanmış olan arkadaşlarımında yorumlarını yazarsa sevinirim.

• Hydroxycut, lipo 6 vs gibi ürünlere bakabilirsin ama ben karşıyım bu tarz ürünlere, kalp ritmini bozup çarpıntı yapabiliyor.(yaşadım söylüyorum)

En güzel termojenik yağ yakıcı yeşil çaydır günde 2 su bardağı iç, protein ağırlıklı beslen zayıflarsın.
  • Ne kadar süredir spor yaptığına bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Ne kadar süredir spor yaptığına bağlı.

Hiç spor yapmadım. 185 boy ve 130 kiloyum. Genelde göbek ve baldırlarda var fazlalık. Hedefim 100 kilo olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanpehlivan574

quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Ne kadar süredir spor yaptığına bağlı.

Hiç spor yapmadım. 185 boy ve 130 kiloyum. Genelde göbek ve baldırlarda var fazlalık. Hedefim 100 kilo olmak.

Hiç spor yapmamış birisi Termojenik ürünleri kaldıramaz; aşırı rahatsız edici olur. Termojenik adı ile satılan ve daha hafif olduğu söylenen ürünler ise Termojenik bir yağ yakıcı olmadığı gibi kafeinden başka bir şey de değildir. Yani spor öncesi 4-5 tatlı kaşığı nescafe içsen bile aynı işi görür hem de daha ucuza. 30 kg fazlalık için Termojenikler de erken olduğu gibi düzgün bir diyet ve antrenman ile üstesinden gelinir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Proteinocean etkili mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.