Şimdi Ara

termometre sazanları gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yicem termometre sorusunu yanlış yaptım. başka yanlış yapan varsa acımızı paylaşabiliriz.

• Arkadaslar bende soruda bir pislik vardır diye 2-3 dakika enine boyuna inceledim Şekli.

Sıvı tam olarak 20nin üzerinde bitiyordu bende çok net hatırlıyorum. Hani o aradaki çizgilerde değilde tam 20nin üzerindeydi bende Aklıma hiçbirşey gelmediği için 20c yi işaretledim
  • Bende neyi işaretlediğimi hatırlamıyorum ama hangisinin üstündeyse onu işaretledim. Şimdi yanlış mı yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: temmuz07

Bende neyi işaretlediğimi hatırlamıyorum ama hangisinin üstündeyse onu işaretledim. Şimdi yanlış mı yaptık
    Ben niye 22 işaretledim acaba.
  • Evinizde hic mi termometre yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: V For Vendetta

Evinizde hic mi termometre yok
    ilk 22 yaptım sonra boşlukları görünce 24 yaptım
  • 20 yaptim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

20 yaptim
    ben onu tam hatırlamıyorum ama hızlı bir şekilde geçtim onu İnşallah bir hata olmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Arkadaslar bende soruda bir pislik vardır diye 2-3 dakika enine boyuna inceledim Şekli.

Sıvı tam olarak 20nin üzerinde bitiyordu bende çok net hatırlıyorum. Hani o aradaki çizgilerde değilde tam 20nin üzerindeydi bende Aklıma hiçbirşey gelmediği için 20c yi işaretledim

dostum bende de 2. çizginin üstündeydi hani nerdeyse 3. çizgideydi diyebilirim 25 veya 26 olsa kesin işaretlerdim yok diye 24 ü işaretledim ama soru saçma sapan herkeste farklı bi şeyi gösteriyo anlaşılan basım hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: gausro

Arkadaslar bende soruda bir pislik vardır diye 2-3 dakika enine boyuna inceledim Şekli.

dostum bende de 2. çizginin üstündeydi hani nerdeyse 3. çizgideydi diyebilirim 25 veya 26 olsa kesin işaretlerdim yok diye 24 ü işaretledim ama soru saçma sapan herkeste farklı bi şeyi gösteriyo anlaşılan basım hatası

Alıntıları Göster
    20 - 30 diye çıkıyordu. Arada 5 çizgi vardı. 22 de duruyordu. 5*2=10 her çizgi 2 derece buda doğal olarak 24 yapıyor.
    Sonuç bende 22 yaptım düştüm sonradan çaktım....

• Bende 22 yaptim
  • fende tek yanlışım o
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanlys

fende tek yanlışım o
    sınavı 1 dk kala bitirdim normalde bakmazdım fen sorularına ama bi bakınayım dedim sağolsun kek bir soru sormuşlar benimde ilk bakışta gözüme çarptı hemen 24'ü çaktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonons

sınavı 1 dk kala bitirdim normalde bakmazdım fen sorularına ama bi bakınayım dedim sağolsun kek bir soru sormuşlar benimde ilk bakışta gözüme çarptı hemen 24'ü çaktım :D

Alıntıları Göster
    ben 24C yaptım lan dedim böyle soru mu olur acaba Kelvin cinsinden falan mı soruyor sonra 24C yi Kelvin'e çevirdim sonra baktım C cinsinden soruyor 24'ü işaretledim geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Asonons

Alıntıları Göster
    Eşit ağırlıkçı hatta sözelcilerin bile yapıp sayısalların sırf dikkatsizliğinden yapamadığı bir soruydu.Hayır sözelci arkadaşlar sonra mühendis olacam ben demeye başlıyor b.s.g.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scientist

Eşit ağırlıkçı hatta sözelcilerin bile yapıp sayısalların sırf dikkatsizliğinden yapamadığı bir soruydu.Hayır sözelci arkadaşlar sonra mühendis olacam ben demeye başlıyor b.s.g.

Alıntıları Göster
    Aralıkları saydım 4 tane buldum. Cevap 25 dedim baktım şıklarda yok bidaha saydım 24 buldum. :D
  • Lan 22 yaptim ordaki 2 cizgiyi tek almisiz oysaki kolaymis dedigim soruydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scientist

Alıntıları Göster
    yav direk 20 işaretledim sonra baktım bu çizikler neden bu kadar az dedim saydım her çizik 2 derece 24 çaktım zaten son 10 dk geçtim baktım türkçeden birşey yapamıyorum bari fen yapim dedim :(I))()(()()()ı
  • termometre sorusunu lys'dede bekliyorum ama bu sefer kimyadan. şimdiden başladım termometreye
  • Durun daha bir bir cikiyor yanlislar kolay diye cok hata yaptik fenden hay arkadas aci sodusuda 30 cikti bi an evvel aciklasalar konustukca hata cikiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.