arkadaşlar kafayı yicem termometre sorusunu yanlış yaptım. başka yanlış yapan varsa acımızı paylaşabiliriz.
Arkadaslar bende soruda bir pislik vardır diye 2-3 dakika enine boyuna inceledim Şekli.
Sıvı tam olarak 20nin üzerinde bitiyordu bende çok net hatırlıyorum. Hani o aradaki çizgilerde değilde tam 20nin üzerindeydi bende Aklıma hiçbirşey gelmediği için 20c yi işaretledim
Bende neyi işaretlediğimi hatırlamıyorum ama hangisinin üstündeyse onu işaretledim. Şimdi yanlış mı yaptık
quote:
Orijinalden alıntı: temmuz07
Bende neyi işaretlediğimi hatırlamıyorum ama hangisinin üstündeyse onu işaretledim. Şimdi yanlış mı yaptık
Ben niye 22 işaretledim acaba.
Evinizde hic mi termometre yok
quote:
Orijinalden alıntı: V For Vendetta
Evinizde hic mi termometre yok
ilk 22 yaptım sonra boşlukları görünce 24 yaptım
20 yaptim
quote:
Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat
20 yaptim
ben onu tam hatırlamıyorum ama hızlı bir şekilde geçtim onu İnşallah bir hata olmamıştır
quote:
Orijinalden alıntı: gausro
Arkadaslar bende soruda bir pislik vardır diye 2-3 dakika enine boyuna inceledim Şekli.
Sıvı tam olarak 20nin üzerinde bitiyordu bende çok net hatırlıyorum. Hani o aradaki çizgilerde değilde tam 20nin üzerindeydi bende Aklıma hiçbirşey gelmediği için 20c yi işaretledim
dostum bende de 2. çizginin üstündeydi hani nerdeyse 3. çizgideydi diyebilirim 25 veya 26 olsa kesin işaretlerdim yok diye 24 ü işaretledim ama soru saçma sapan herkeste farklı bi şeyi gösteriyo anlaşılan basım hatası
quote:
Orijinalden alıntı: Trident682
quote:
Orijinalden alıntı: gausro
dostum bende de 2. çizginin üstündeydi hani nerdeyse 3. çizgideydi diyebilirim 25 veya 26 olsa kesin işaretlerdim yok diye 24 ü işaretledim ama soru saçma sapan herkeste farklı bi şeyi gösteriyo anlaşılan basım hatası
Alıntıları Göster
20 - 30 diye çıkıyordu. Arada 5 çizgi vardı. 22 de duruyordu. 5*2=10 her çizgi 2 derece buda doğal olarak 24 yapıyor. Sonuç bende 22 yaptım düştüm sonradan çaktım....
Bende 22 yaptim
fende tek yanlışım o
quote:
Orijinalden alıntı: atakanlys
fende tek yanlışım o
sınavı 1 dk kala bitirdim normalde bakmazdım fen sorularına ama bi bakınayım dedim sağolsun kek bir soru sormuşlar benimde ilk bakışta gözüme çarptı hemen 24'ü çaktım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Asonons
sınavı 1 dk kala bitirdim normalde bakmazdım fen sorularına ama bi bakınayım dedim sağolsun kek bir soru sormuşlar benimde ilk bakışta gözüme çarptı hemen 24'ü çaktım :D
Alıntıları Göster
ben 24C yaptım lan dedim böyle soru mu olur acaba Kelvin cinsinden falan mı soruyor sonra 24C yi Kelvin'e çevirdim sonra baktım C cinsinden soruyor 24'ü işaretledim geçtim
quote:
Orijinalden alıntı: Asonons
Alıntıları Göster
Eşit ağırlıkçı hatta sözelcilerin bile yapıp sayısalların sırf dikkatsizliğinden yapamadığı bir soruydu.Hayır sözelci arkadaşlar sonra mühendis olacam ben demeye başlıyor b.s.g.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Scientist
Eşit ağırlıkçı hatta sözelcilerin bile yapıp sayısalların sırf dikkatsizliğinden yapamadığı bir soruydu.Hayır sözelci arkadaşlar sonra mühendis olacam ben demeye başlıyor b.s.g.
Alıntıları Göster
Aralıkları saydım 4 tane buldum. Cevap 25 dedim baktım şıklarda yok bidaha saydım 24 buldum. :D
Lan 22 yaptim ordaki 2 cizgiyi tek almisiz oysaki kolaymis dedigim soruydu
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Scientist
Alıntıları Göster
yav direk 20 işaretledim sonra baktım bu çizikler neden bu kadar az dedim saydım her çizik 2 derece 24 çaktım zaten son 10 dk geçtim baktım türkçeden birşey yapamıyorum bari fen yapim dedim :(I))()(()()()ı
termometre sorusunu lys'dede bekliyorum ama bu sefer kimyadan. şimdiden başladım termometreye
Durun daha bir bir cikiyor yanlislar kolay diye cok hata yaptik fenden hay arkadas aci sodusuda 30 cikti bi an evvel aciklasalar konustukca hata cikiyor