Şimdi Ara

Termosifon alacağım biraz acele :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu anda evimde bulunan Arzum marka elektrikli ani su ısıtıcısı yüzünden başım dertte, elekrik faturası 120 den aşağıya gelmiyor gecen ay 135 geldi. Bende bu yüzden termosifon almaya karar verdim, ama hangisini alayım karar veremedim. Hem uzun ömürlü olsun hemde elektriği çok yakmasın istiyorum. Titanyum kazanlıları hiç söylemeyin herkes onların çabuk delindiğini söylüyorlar yani şimdi 300-500 verip de 3-4 sene sonra çöpe gitsin istemiyorum. Termodinamik markasının çift kazanlı olanı bana makul geldi acaba onu kullanan var mı veya Baymak' ların 7 yıl garantisi varmış onlarında elektriği çok harcamasından endişeleniyorum. Suyun geç ısınması bizim için sorun değil zaten arka arkaya yıkanmıyoruz. Birde bekleme esnasında kimileri daha fazla elektrik çekiyormuş diyorlar. Birde araştırmalarım da şöyle bir şey duydum çift kazanlı olanlar daha az elektrik tüketimi yapıyorlarmış, sıcak su daha fazla oluyormuş filan. Cevaplarınızı bekliyorum biraz acelede bir konu :) şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gncfbisoo

Merhaba arkadaşlar şu anda evimde bulunan Arzum marka elektrikli ani su ısıtıcısı yüzünden başım dertte, elekrik faturası 120 den aşağıya gelmiyor gecen ay 135 geldi. Bende bu yüzden termosifon almaya karar verdim, ama hangisini alayım karar veremedim. Hem uzun ömürlü olsun hemde elektriği çok yakmasın istiyorum. Titanyum kazanlıları hiç söylemeyin herkes onların çabuk delindiğini söylüyorlar yani şimdi 300-500 verip de 3-4 sene sonra çöpe gitsin istemiyorum. Termodinamik markasının çift kazanlı olanı bana makul geldi acaba onu kullanan var mı veya Baymak' ların 7 yıl garantisi varmış onlarında elektriği çok harcamasından endişeleniyorum. Suyun geç ısınması bizim için sorun değil zaten arka arkaya yıkanmıyoruz. Birde bekleme esnasında kimileri daha fazla elektrik çekiyormuş diyorlar. Birde araştırmalarım da şöyle bir şey duydum çift kazanlı olanlar daha az elektrik tüketimi yapıyorlarmış, sıcak su daha fazla oluyormuş filan. Cevaplarınızı bekliyorum biraz acelede bir konu :) şimdiden teşekkür ederim.

Titanyum dediğiniz malzemede paslanma dahi beklenemez bir durumken delinmesi söz konusu değildir görüşüneyim.
    Markaların titanyumu ne şekilde kullandığını bilmiyorum lakin daha önceki evimde markasını hatırlamıyorum titanyum gövde çift cidarlı bir termosifon kullanıyorduk elektiği neredeyse etkilemiyordu desem yeridir.
    nerdeyse her gün kullanmamıza rağmen 2 yıl önce max 30 lira elektrik faturası ödüyordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.