Şimdi Ara

Termostat arızası nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, aracımda hararet göstergesi olmadığı için bunu doğduran teşhis edemiyorum. Dün aracın soğutma sıvısını değiştiriyordum, genleşme kabına dönüş hortumunu çıkarıp eski sıvıyı tahliye ettim. İşlem sırasında sürekli sıvı geldi. 1-1.5 saat boyunca oradan sıvı çıkışı olmayan tek bir saniye bile olmadı. Sürekli açıktı yani termos ve sıcak suyu tahliye ettim. Gaza basmayınca sıvı akmıyor gaza basınca akıyordu. Normalde sadece fan açınca sıvı gelmesi gerekmiyor muydu oradan? Termostatın açık kalıp kalmadığını başka nasıl anlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 24 Haziran 2023; 12:12:52 >

• Araç marka model nedir ? Tüm araçlarda hareret göstergesi illa vardır kimi modelde gizli menuyle giriliyor ? Termostat arızası varsa bu iki durumla belli olur.
    Termostat açık kalmışsa araç fanı sürekli çalışır hareret 75-80 arası olur yakıt tüketimi artar.
    Termostat kapalı kalmışsa araç fanı hiç çalışmaz araba 40 km sonra hararet yapar.
    Araç marka modeline göre harerete bak iki durumdan biridir.
  • rancos72 R kullanıcısına yanıt

2011 kangoo 3 hocam araç. fan sürekli çalışmıyordu ama su sürekli devirdaim oluyordu. normalde belli bir derecenin altında düşünce genleşme kabına gelen hortumdan su akmaması gerekmiyor mu? kendi içinde çevirmesi gerekiyor diye biliyorum su ısınana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 24 Haziran 2023; 12:32:39 >
  • Kolay kolay hareret yapmaz ama yolun düşerse bı ara motor ustasına göster
  • Açık kalırsa fan çalışır sürekli. Hararet yükselmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    conta yanması nasıl anlaşılır
    15 yıl önce açıldı
    Yanmış araba nasıl anlaşılır
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.