Şimdi Ara

Terör Nasıl Biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Terör nasıl bitirilebilir neler yapılabilir bu konuda tartışalım istedim malum şehit haberlerim hala devam etmekde.

Bence terörün bitirilmesi için ilk atılacak adım köylerin arınması olacaktır çünkü terörün asıl gelir yaşam istihbarat merkezleri köyler diye düşünüyorum. Öneri ve düşünce belirtmeniz yeterli siyasi olarak soru sormuyorum buna dikkat edersek sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakalan teröristin idamı ve 1. dereceden aile bireylerinin vatandaşlıktan atılıp sınır dışı edilmesi.

100% çözer.

• Irkçılık bittiği zaman. Çağımız ırkçılık çağı olduğuna göre ve devletlerinin kuruluş temeli de ırka dayandığına göre demek ki terör bitmez...

• 3 yolu var

1)dağlara atom bombası atarak.

2)her türlü ayrımcılığı kaldırıp çok inançlı ve çok uluslu devlet anlayışı benimseyerek

3)bölünerek

seç beğen al hepsi sorunu çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 18 Haziran 2017; 19:53:12 >
  • terörün bitmesi için ülkenin güçlenmesi ve yabancı ülkelere karşı elinde koz olması gerekir.

Türkiye ise bu konuda yapılmaması gereken her şeyi yapıp, elindeki tüm kozları bitirip, aynı sene içinde Rusya ile Abd ile 3-4 kere arasını bozup düzeltip devam ederse, dış politikata hiçbir istikrar sağlayamazsa terörün bitmesi imkansız. Onların hamlelerine ters bir hareket yaptığın anda terör ülkende harekete geçer bu kadar basit. İsrail o sayede tüm ülkelere karşı elinde koz bulundurarak ortadoğunun göbeğinde etrafında 100lerce ona karşı da olan terör örgütü varken, tek bir saldırı bile yaşamıyor. Çünkü elinde kozları inanılmaz güçlü. Herkesi kontrol edebiliyor, terörü ancak böyle bitirebilirsiniz.
  • TrMhMt kullanıcısına yanıt
    Teröriste idam ailesine hapis daha mantıklı göndercen kuzey ırağa yine aynı kafada doğurup doğurup göndercekler veya kendileri sınırdan geçip intikam diye gelebilirler hapiste gözaltında iyidir kafayı yesin içerde.

• Metekhann kullanıcısına yanıt
    Bataklığın içeride sivri sinek üretmesine mü sade etmek yerine kurutup dışardan gelecek saldırıya herzaman hazırlıklı olmak lazım. Keza ülke dışardan gelecek her saldırıya direnç gösterir ama çürüme içte ise şuan ki durum bu, o zaman çok bedel ödersiniz şuan ödediğimiz gibi.

Son bilgiler yurt içinden pkk'ya katılımın çok azaldığı ve teslim olmanın katılımın üzerinde olduğunu gösteriyor ama pkk suriyeden bu açığı kapattığım altı çiziliyor.

Buradan bugün dahi olsa bataklık içten sivrisinek üretiyor. Suriye konusu ise herzaman bir gece ansızın gelmek ile halledilir.

Dediğim gibi içerideki bataklık kurtulmalı. Eğer bir aileden terörist çıkmış ise o aileden vatana millete hayır gelmez. En kısa zamanda kurtulmak şart. Kimse bunları içeride beslemek zorunda değil.

• TrMhMt kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz daha mantıklı geldi banada hırsız içerde olunca kapı kilit tutmazmış misali. Zaten çoğu ülke sinir dışı hakkını hergün kullanırken ben ülkemizden sınırdışı edilen hiçbir şahıs duymadım varsada bilmiyorum. Ayrıyetten sınır güvenliğimiz şuan eskiye nazaran daha iyi gibi gözüküyor karakol baskınları neredeyse hiç olmuyor bu ara

• başkanlık gelecek terör bitecek yalanlarına halk inanmadıgında ama artık çok geç gerçi .
  • Teröristlerin idamı+zorunlu nüfus mübadelesi. Nüfus mübadelesi olmadan hiçbirşey değişmez. Zamanında ermenilerin mübadele edilmediğini düşünün,şuan doğu ve karadeniz tamamen ermeni yoğunlukta olacaktı ve diplerinde de ermenistan devleti. Olabilecek olayları düşünün artık.
  • Yaptırım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.