Şimdi Ara

Terörle Mücadele Kaybettiğimiz Şehitlerimizin İsimleri (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıp Gidiyorlar Sanki Hiç Olmamışlar Gibi !

Wistia(İsimlerin en okunaklı hali)

https://drdrb-26.wistia.com/medias/tvthljgaa8

İzlesene:
    http://www.izlesene.com/video/terorle-mucadele-kaybettigimiz-sehitlerimizin-isimleri-akip-gidiyorlar-sanki-hic-olmamislar-gibi/7394847

Vimeo Linki(isimler pek okunmuyor üstteki link daha kaliteli)
    vimeo.com/93443969

Ekrana bakıyoruz, arkada bir şarkı isimler akıp gidiyorlar değil mi ?
    Durdurmak istiyoruz,geri getirmek ama olmuyor... Gücümüz yetmiyor ...
    Sanki hiç olmamışlar gibi ebediyete akıp gidiyorlar...
    Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
    Dağ Filminden alıntıdır ...

İnsanın içi gece gece gerçektende bir hoş oluyor... Akıp gittiler ... Keşke hiç bunları yaşamasaydık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafik Tasarımcı -- 2 Mayıs 2014; 13:01:20 >

• O nasıl link lan tıklamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

O nasıl link lan tıklamadım

vimeo.com/93443969

Böylede varda buradaki görüntüler çok kalitesiz, yükleyince site tekrar convert edince isimler okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafik Tasarımcı -- 2 Mayıs 2014; 2:53:18 >
  •  Terörle Mücadele Kaybettiğimiz Şehitlerimizin İsimleri (Video)

önceden böyle dalga geçerdik,şimdi ise ne zaman özerklik hakkını elde edecekler diye oturduk bekliyoruz,
  • 2 ırkın amerika ve onun gibi ülkelerin oyununa gelmesi sonucunda bunlar oldu. yapacak birşey yok. 2 taraf böyle aptal olursa daha çok oyuna gelirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Terörle Mücadele Kaybettiğimiz Şehitlerimizin İsimleri (Video)

önceden böyle dalga geçerdik,şimdi ise ne zaman özerklik hakkını elde edecekler diye oturduk bekliyoruz,

Elimiz kolumuz bağlı. Bireyler barut gibi ama bireysel olarak yapılacak hiçbişey yok. içimiz kan ağlaya ağlaya izliyoruz gelişmeleri. Bu ülkeyi bu hale getirenlerin ve hala körü körüne onları destekleyenlerin Allah gani gani .. anladınız siz. Ama elbet sıra bizede gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Grafik Tasarımcı

quote:

vimeo.com/93443969

Böylede varda buradaki görüntüler çok kalitesiz, yükleyince site tekrar convert edince isimler okunmuyor.

Filmi izlemiştim.sayısız isim geçiyor.hatta vay be bu kadar insan bir hiç,uğrana gitti dediğimi hatırlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

vimeo.com/93443969

Filmi izlemiştim.sayısız isim geçiyor.hatta vay be bu kadar insan bir hiç,uğrana gitti dediğimi hatırlıyorum.

Hiç uğruna degilmi verilen onca şehit hiç uğruna. Askerlerimiz o dağlarda hiç ugruna nöbet tutmuyo koçum. O dağda bizim o topraklarda bizim. Bilgisayar başında clan kurulup kazanılmadı bu topraklar. İt sürüsü göz koyarsa benim canım vatanıma kanda dökülür şehitte verilir. Unutma Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak uğrunda ölen varsa vatandır !

• Ne uğruna cidden. İstanbul'un ortasında pkklılar önder apo deyip müzikler eşliğinde bayram yapsın, bayraklar açsın ve güvenlik güçleri seyretsin diye. Askerlerimiz her gün aşağılanıp hapislere tıkılsın diye.
  • Tepemize binecekler birgun

• . . .

• İŞTE BU YÜZDEN IRKÇI FAŞİST OLDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURT COBAIN -- 2 Mayıs 2014; 13:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

quote:

quote:

vimeo.com/93443969

Hiç uğruna degilmi verilen onca şehit hiç uğruna. Askerlerimiz o dağlarda hiç ugruna nöbet tutmuyo koçum. O dağda bizim o topraklarda bizim. Bilgisayar başında clan kurulup kazanılmadı bu topraklar. İt sürüsü göz koyarsa benim canım vatanıma kanda dökülür şehitte verilir. Unutma Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak uğrunda ölen varsa vatandır !

Koçum la ne bordo klavyeli.hiç uğruna derken onu kasdetmedim 2 taraf için de yazık başka ülkelerin gazıyla bu şekilde şeyler yapılması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• biji biji biji pekoko biji pekoko, pekeke, vıy, azadi, biji, apoleyyy, biji

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna öldü insanlar genç yaşta.Bedenleri ile birlikte fikirleri de toprağa gömüldü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

quote:

quote:

vimeo.com/93443969

Koçum la ne bordo klavyeli.hiç uğruna derken onu kasdetmedim 2 taraf için de yazık başka ülkelerin gazıyla bu şekilde şeyler yapılması.

Ozaman kelimelerini secerek konus bi zahmet. Hic ugruna sehit oldu nedemek lutfen bu sekilde yorum yapmayin. Sehitlerimizin hicbiri hic ugruna olmedi hepsi bu vatan bu aziz topraklari korumak sahip cikmak ugruna sehit oldu. hukumetin yanlis politikasi sayesinde bu itler bukadar azdi elbet sesleri kesilir.

• hayatında bi kere savaş görmemiş savaşı filmlerdeki gibi sanan asarız keserizci tayfa gelir
    o değil de o kadar şehit verdik bu akp döneminde
    şimdi biraz siyasi olacak ama hepimizi ilgilendiriyor bu konu
    tam pkk bitti derken bunlar başa geldi şehit sayısı arttı
    adamlar ülkeyi satıyor "kürdistan" kelimesini kullanıyor
    kendinizi bizi düşünmüyorsanız dağdaki mehmetçiği onun anasını babasını çocuklarını düşünün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.