Şimdi Ara

Tersten Sıralı Yazdırma - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen 50 sayfa, 100 sayfa kadar sıralı belgeler yazdırıyorum yazıcıdan ama biliyorsunuz ki 1'den başlayıp 100'e kadar yazdırıyor... Sonra da kasette biriken kağıtların en üstünde 100. sayfa; en altında 1. sayfa kalıyor... Bunları tekrar elde düzenlemek gerekiyor sıraya sokmak için.

Diyelim 100 sayfalık bir belgede 100. sayfadan geriye doğru yani 1. sayfaya doğru yazdırmak için ne yapabilirim ?

Amacım belgelerin basıldıktan sonra kasette sırası neyse ona göre birikmesi...

• canon yazıcılarda yazdırma tercihleri kısmında son sayfadan itibaren yazdır seçeneğini seçersen önce 100 -99-98------1 olarak yazar ve bu sırayla aşağıdan yukarıya doğru birikir.

diğer yazıcılardada bu özellik vardır.

saygılar.
  • bendekinde alt resimdeki sayfadan ayarlanıyor bu dediğiniz.yani alt taraflardaki Copies kısmında REVERSE ORDER kutusuna çek işareti koyulduğunda tersten başlıyor yazdırmaya.ikinci resimde incelerseniz bu bölüm işaretli.

bu resimde normal 1 den başlayarak yazdırıyor

• bu resimdeki ayarda ise REVERSE ORDER kutucuğu işaretlendiği için son sayfadan başlıyor yazdırmaya ve işlem bitince ilk sayfa en üstte oluyor.

• Arkadaşlar çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptığımda çözdüm olayı

Bir numarasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Arkadaşlar çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptığımda çözdüm olayı

Bir numarasınız

bilgi paylaştıkça değerlidir.
  • Arkadaş sorunu çözmüş ama; Ben Epson kullanıyorum. Yazıcı ayarlarında "Ters sırada" diye bir yer var.Orayı tikleyince sondan başa doğru yazıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pcb baskı devreye yazı yazma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi ben yazıcaktım sorun çözülmüş :)
  • xpress34 X kullanıcısına yanıt
    Ben ters sıra yaptım. Yine düz verdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.