Şimdi Ara

Brother HL-1111 Çift Taraflı Yazdırma Sorunu - Lütfen Yardım!!!!! [ÇÖZDÜM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk defa yazıcı aldım. Brother HL-1111.

Fotokopicilerin falan yaptığı gibi 1 kağıda 4 tane sayfayı arkalı önlü bastırmak istiyorum (yani kağıdın ön yüzünde 1. ve 2. sayfa, arka tarafta da 3. ve 4. sayfa yan yana gelecek şekilde) ama bir türlü yapamadım.

şu videodaki yöntemi denedim ama olmadı. https://www.youtube.com/watch?v=JD2vZVIBMqQ&t=63s

mesela bu videoda sayfaların bir yüzünü yazdırıyor diğer tarafı çevirip tekrar yazıcıya yerleştirmesi için uyarı veriyor ama bende böyle bir şey çıkmadı hiç. bu yöntemi denediğimde hepsini tek seferde yazdırıyor ama sadece ön yüze, arka taraf boş kalıyor.

ekran görüntüleri şu şekilde. nasıl bir ayar yapmam lazım. lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaars1 -- 2 Kasım 2017; 18:35:3 >

• teknik servisle görüştüm. tek kağıda 4 sayfa yazdırma özelliği manuel yazıcılarda yokmuş.

manuel yazdır dediğimde, normalde bir yüzünü yazdırıp diğer yüz için de "kağıdı ters çevirip tekrar yerleştirin" diye uyarı vermesi gerekiyordu. bende böyle yapmıyor. ve bunu halen çözebilmiş değilim. teknik servis bunun için de bu durum yazıcı ile değil, işletim sistemi ya da programla ilgili dedi. güncel değil galiba benimki.

şu an kendim manuel çift taraflı yazdırma yapıyorum. önce çift sayfaları ters çevirip basıyorum. sonra çıkan kağıdı ters çevirip bu sefer de tek sayfaları düz yazdırıyorum.

bir de pdf dosyalarını tek kağıda 2 sayfa yan yana gelecek şekilde düzenleyebilirsem tam anlamıyla dublex yazıcı özelliklerine kavuşmuş olacağım. bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
  • tek kağıda 4 sayfa yazmanın yolunu da buldum arkadaşlar. elimizdeki pdf dosyasını foxit reader ile sayfalar yan yana taranmış gibi kaydedip yazdırıyoruz. şuradan öğrenebilirsiniz nasıl yapıldığını

https://forum.donanimhaber.com/pdf-dosyasini-tek-kagida-2-sayfa-gelecek-sekilde-yeniden-duzenleyebilir-miyiz--129689999
  • bende BROTHER HL-1211W Wi-Fi LASER YAZICI düşünüyorum da almayı kullanan tavsiye eden arkadas var mı?

tonerlerinin çipsiz ve ucuz oldugunu duydum diğer yazıcılara göre bu dogru mudur?

bir de sanırım yeni bir yazıcı değil yaklaşık 3-4 sene önce çıkmış bi yazıcıya 450 lira vermek mantıklı mı başka önerebilceğiniz model var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.