Merhaba, Cuma günü Bursada olacağım Açık kalp ameliyatında ihtiyacım olan kan için açmış olduğum konuya 2 ünite kanla katkıda bulunacağını teyid eden ONURMAURER rumuzlu arkadaşımıza minnetlerimi sunmayı borç addediyorum..
Dünyada yaşanılan bütün olumsuzluklara rağmen halen varlığımızı sürdürebiliyorsak, inanıyorumki bu onun gibi insanların yüzü suyu hürmetinedir, Saygılarımla.
Arkadaşımızın Asil davranışına hürmeten her okuyanın birşeyler yazıp böyle davranışları teşvik etmesini rica ediyorum, ayrıca açtığım konuya destek verip çeşitli faktorlerden kan veremeyen arkadaşlarada çok tşk ederim....
İlk Olarak Geçmiş Olsun Acil Şifalar , Arkadaşa Da Böle Birşeyi Göz Ardı Etmeyip Katıldığı İçin Teşekkür Ederim ...
Öncelikle buyuk gecmis olsun. 2 senede bir mutlaka kan veririm. Sadece kan vermekle de olmuyor. Organ bağısına da öncelik vermemiz lazım.
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Yaşım tutuyor olsaydı ve görseydim konunu inan bana verirdim. İnsanlık namına kanımızı mı esirgeyeceğiz? Onurmaurer rumuzlu kullanıcıyı tebrik ediyorum bu erdemli davranışından dolayı ve bunun karşılığını görmesini bütün benliğimle diliyorum.
Kardeşim çok geçmiş olsun.Valla bende kalbimden çok huylanıyorum.Sürekli çarpınıtım falan oluyo. :S
quote:
Orjinalden alıntı: Adenozine
Öncelikle buyuk gecmis olsun. 2 senede bir mutlaka kan veririm. Sadece kan vermekle de olmuyor. Organ bağısına da öncelik vermemiz lazım.
Tşk ederim, 1990 yılında bütün organlarımı bağışlamıştım, o tarihte bilgi işlem sistemlerinin oturmamışlığını hesaba katarak iki hafta önce tekrar il sağlık müdürlüğüne gidip kayıtlara geçirttim, ayrıca eğitim veya araştırma amaçlı kullanmak şartıyla kadavramıda bağışladım.. ama benden alınacak organlar bir işe yarayacakmı orasını bilemem)) en önemli organ olan kalp geberik zaten, ama gözlerim çok güzeldir onları alan yaşadı))))
Şaka bir yana arkadaşımız çok doğru bir hatırlatmada bulunmuş, arkadaşlar böyle şeyler maalesef sadece kendi ihtiyacımız olduğunda aklımıza geliyor ama yapılan bir ünite kan veya organ bağışının başka hayatlar üzerinde nasıl olumlu etkileri olduğunu düşünecek olursak inanın en büyük hayırdır bu işler...