Şimdi Ara

TEŞEKKÜRLER ÇILGIN ÇOCUKLAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarı final maçında Almanya'ya dramatik bir şekilde elendik.Ama olsun tüm dünya TÜRKlerin neler yapabileceğini gördü.Bu bize değil tüm dünyaya yeter.

Artık 2010'a.Takımımızın hep arkasında olalım.

• Nihayet bu kadar başarıya mutlu olan birini görebildim. Fatih Terim istifa ederk kolaya kaçtı, (Sevmem onu bilakis nefret ederim) takımı bu kadar eksiğe ramen yarı finale taşıdı ve yarı finalde de Türkiye damgasını vurdu. Fazla söze gerek yok...
  • Bu kadar eksikle, genç kadro ile yarı final oynadık. İşte buna sevinmemiz lazım. Buralara kadar gelebildik. Dün üzüldük. Artık sevinelim. Çünkü turnuvaya damga vurduk ve kendimizi ezdirmeden de veda ediyoruz. Hepsine helal olsun.
  • hepsine helal olsun üzüldüğüm tek nokta en iyi oynadığımız maçı kaybetmemiz
  • abi hatırlatmayın ağlıcam yine susturamıcaklar dün gece uyuyamadım zaten bi yandan bileğim bi yandan üzüntü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raziel®

abi hatırlatmayın ağlıcam yine susturamıcaklar dün gece uyuyamadım zaten bi yandan bileğim bi yandan üzüntü

Sevinçten ağlayacaksın değil mi?????

• Bu Kadar kısıtlı ve Genç bir kadroyla Almanlara Karşı Tek kale oynayıp mac boyunca 3 isabetli şut çektirip
    ( o 3 şutda gol oldu zaten ) Bütün Dünya'ya Ne yapabileceğimizi Gösteren Bu aslanların Her birine Helal olsun başka dicek söz yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.