dedim belki gold olurum gumus 1 im 5 aydır falan ama zorlamıyorum dereceli falan atmıyorum cok dedim gold olam sezon bitmeden 3 haftadır ugrasıyorum su anki ligim gumus 5 tesekkurler tüm tr serveri
Dedim bu belki bana geri döner
Dııırııım dıırım nalet olsun bu hayat
quote:
Orijinalden alıntı: ImReady2Diee
5 lig birden düştüysen suçu biraz da olsa kendinde aramayı denesen. Çevreyi, diğer oyuncuları suçlamak kolay, kendi hatalarını kaç kere gözden geçirdin? Ya da neyi eksik yaptığını neden kaybettiğini?
5 ay once Silver 1 isen bugun Silver 5 e dusmus olman normaldir.
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Arkadaşlar 20 dakikada 100 farm yapıp burada yakınmanız saçma oluyor, şu oyunda özelliklede early sahfasında 18 farmın 1 kill'e eşit olduğunu unutmadan 20 dakikada minumum 170 farmı görmeye çalışın..
quote:
Şakacıı
5 aydır öyleyse ölmüştür
bu oyunu 2 yıldır oynuyorum beyler ben dereceli cok oynamayodum normal game takılıyodum cunku derecelide troller falan filan afkler elise skin için gold olmayı deniyim dedim demez olaydım ben kendimde suç aradım var hatalarım en başta solo q girmek buyuk hataymıs ben lanemde feedlediğim nadirdir baya nadirdir sırf takım anlasma olsun diye ne kalırsa onu alıyorum kavga olmasın diye ama yok feeder lar her yerde troller her yerde geçen oyun troll beni seriden dusurdu ben troll icem diye bi mantık var mı ya
quote:
Orijinalden alıntı: biggerthan
bu oyunu 2 yıldır oynuyorum beyler ben dereceli cok oynamayodum normal game takılıyodum cunku derecelide troller falan filan afkler elise skin için gold olmayı deniyim dedim demez olaydım ben kendimde suç aradım var hatalarım en başta solo q girmek buyuk hataymıs ben lanemde feedlediğim nadirdir baya nadirdir sırf takım anlasma olsun diye ne kalırsa onu alıyorum kavga olmasın diye ama yok feeder lar her yerde troller her yerde geçen oyun troll beni seriden dusurdu ben troll icem diye bi mantık var mı ya
Diyelim dia 1sin uzun süre ranked atmassan dia 5 e düşürür, aynı şekilde silver'dada öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: ASLAN1905
Arkadaşlar 20 dakikada 100 farm yapıp burada yakınmanız saçma oluyor, şu oyunda özelliklede early sahfasında 18 farmın 1 kill'e eşit olduğunu unutmadan 20 dakikada minumum 170 farmı görmeye çalışın..
20 dakika 200 farm yapan arkadaş beyler
Karıncayiyen Yiyen Adam
kullanıcısına yanıt
hayır oyle değil hiç oynamadım değil gunde 1 oyun yada 2 gunde 1 oyun atıyodum aga oynaya oynaya dustum yani 3 haftada :D
quote:
Orijinalden alıntı: biggerthan
hayır oyle değil hiç oynamadım değil gunde 1 oyun yada 2 gunde 1 oyun atıyodum aga oynaya oynaya dustum yani 3 haftada :D
ne bekliyosun ya delirdiniz mi arkadaş en ufak şeyde Teşekkürler riot.Riot zaten senin keyfine göre belirliyor her şeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: BSG
5 lig birden düştüysen suçu biraz da olsa kendinde aramayı denesen. Çevreyi, diğer oyuncuları suçlamak kolay, kendi hatalarını kaç kere gözden geçirdin? Ya da neyi eksik yaptığını neden kaybettiğini?
+yanyatmissekiz
quote:
Orijinalden alıntı: BSG
+1
quote:
Orijinalden alıntı: ImReady2Diee
Meraba ben Mustafa Erdut?
quote:
Orijinalden alıntı: xako
quote:
20 dakika 200 farm yapan arkadaş beyler
evet o benim hayırdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: UltimateBöcek
quote:
Şakacıı
Ortada şaka göremedim ben. Demeye çalıştığı 5 lig birden 1 günde düşmemiş. 5 ay gibi uzun bir sürede 5 divizyon çıkılacağı gibi 5 divizyon düşülebilir de.
quote:
jax la kolay değil yalnız
quote:
Usta mainim jungle belki bununda vermis oldugu bir rahatlik vardir nede olsa karsinda biri olmadan farmliyorsun falan ama adc de farm yapamiyorum bir tek tristanada yapabiliyorum o da e nin pasifinden kaynaklaniyor nasil toparlayabilirim bu durumu