Şimdi Ara

Teşekkürler Vodafone !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz iPhone 4 olayı için Vodafone geçiş yaptık 149 a anlaştık :) ama bugün fatura mi sorgulattim 275 tl olduğunu dakikalarım bitmiş mesaj hakkım bitmiş kısaca giren girmiş :( dedimm 200 tl ye geçiş yapayimmm onuda kabul etmiyor :( iyimi yaptık kötü mü muamma !!!!!! Bu dakikalar Ne kadar kaldı ne kadar mesaj kaldı nasıl öğrenebilirim ???????

• Müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Tabi 15-20 dakika bekleyecek sabrınız varsa.
  • Bugün ben müşteri hizmetlerini aradım direkt bağlandı..Sorun yok
  • Kullandığınız dakikalari iphone kullanım kısmından zaten yeni bir telefon olduğu için gorebilir sınız aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: LİBERTY SİGORTA

Malumunuz iPhone 4 olayı için Vodafone geçiş yaptık 149 a anlaştık :) ama bugün fatura mi sorgulattim 275 tl olduğunu dakikalarım bitmiş mesaj hakkım bitmiş kısaca giren girmiş :( dedimm 200 tl ye geçiş yapayimmm onuda kabul etmiyor :( iyimi yaptık kötü mü muamma !!!!!! Bu dakikalar Ne kadar kaldı ne kadar mesaj kaldı nasıl öğrenebilirim ???????

Msj ve dakiaların bittiğini sana smsle bildirmek zorunda..eğer sana hiçbir şekilde msj gelmedeyise faturan çıktıktan sonra itirazda bulun..eğer hata kendilerinde ise fazla kısmı sana iade eder..ben nerden baksan 2 ayda bir bu sorunu yaşıyorum..ama vodafone hatasını bildiği için her seferinde özür diliyor benden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. Tabi 15-20 dakika bekleyecek sabrınız varsa.

red müşterisi olduğu için bekleme derdi yok
  • eğer uyarı msjı glemediyse numaranı adı soyad tc ni ö.m ile gönder fatura itirazı sonucu iade onaylanır. ama tabi ulaşmadıysa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bittiğini bildirmek zorundalar.Müşteri hizmetlerini ara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.