Beyler içim falan hiç iyi değil midem bulanıyo başım ağrıyo bugün çok fena bi gönül işim yattı sevdiğim kız kilerde kasiyer olarak çalışıyo her akşam 10da çıkışa gidiyodum konuşmak için 1 haftadır söylecem bi türlü söyleyemedim dün söyleyecektim eve girerken öyle heycanlandım ki yine söyleyemedim ama o içeri girince mesaj olarak attım ve olay yerinden kaçtım evlerimiz yakın ben de eve gittim bu akşam çıkışa gittim konuşmak için 10da çıkıyor 11e kadar bekledim mesajlar falan attım güvenlik görevlilerinin kaçta çıktığını öğrendim 11de çıkıyolarmış dedim 11e kadar beklediğimi anlasın diye buna benzer 2 mesaj daha attım sonra bi mesaj geldi nası sevindim anlatamam baktım telefona yapma lütfen yapma hiç beklemediğim bişey yaptın diye yazmış sonrası zate bi hüzün bi keder ama konuşurken sanki seviyomuş gibiydi mesela bi kere şarkılardan konu açıldı dün tükeneceğiz dinledim dedim o da ben de aynı şarkıyı dinledim acaba aynı zamanda mı dinledik dedi sandım kii bişeyler ima etmeye çalışıyo bi kere senin yanında kendimi rahat hissediyorum falan dedi yani o kadar seviyomuş gibi davrandı ki sandım bana karşı boş değil belki dalga falan geçersiniz ama bi merak ettim böyle durumlara gelen var mı diye yarın da saçımı sıfıra vurucam sakal makineleri oluyo ya onla hatta jiletliycem saçı düzeltmek falan işe yaramıyorsa ne uğraşıcam saçla başla
sevenin halinden sevenleeeer anlaaar gel gör şu halimi bir teselli ver
gezip dolasrıken belkıde 1000 tl para harcayaktın ama olmayınca paran cebınde kalmıs olur. hem belkı abısı fılan varsa dayak yerdın yememıs oldun.uzulme...
hayatın neresınden dönersen kardır.
Uyu gitsin.
teselliniz çok iyi geldi be uyu gitsin
Bu işlerin tesellisi olmaz zamana bırakırsın olur biter, ama saçını sıfırlama falan olayına karşıyım saçmalama! Her istediğin olmadığında saçınımı sıfırlıcan yada başka biryerine bişey mi yapıcan? Asıl tam tersi kendine iyi bakmaya devam et, hatta bu şekilde belki kızın gözünde + kazanırsın
quote:
Orijinalden alıntı: pustherif
Bu işlerin tesellisi olmaz zamana bırakırsın olur biter, ama saçını sıfırlama falan olayına karşıyım saçmalama! Her istediğin olmadığında saçınımı sıfırlıcan yada başka biryerine bişey mi yapıcan? Asıl tam tersi kendine iyi bakmaya devam et, hatta bu şekilde belki kızın gözünde + kazanırsın
çok haklısın ama artık bıktım ilk değil bu reddedilmem önceden de oldu bi kaç kere artık her şeyden umudumu kestim ya bırak saçı kafayı kestirmek geçti içimden
Benimde başımdan bu tarz şeyler geçti, yapcak bişey yok :) Ama bu demek değilki hayatın hep böyle yalnız geçicek, hatta bu işler genelde beklemediğin anlarda yerlerde karşına çıkar. Aşkın güzel olanı da o şekilde oluyor zaten, aynı anda karşılıklı bir etkileşim ve boom! :)Şu sıralar neyle uğraşıyorsun, ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama kendine ekstra bir hobi edin, bir kursa falan yazıl ciddiyim bu konuda hem aklını meşgul etmiş olursun böylece hemde kendine yararın olur
quote:
Orijinalden alıntı: pustherif
Benimde başımdan bu tarz şeyler geçti, yapcak bişey yok :) Ama bu demek değilki hayatın hep böyle yalnız geçicek, hatta bu işler genelde beklemediğin anlarda yerlerde karşına çıkar. Aşkın güzel olanı da o şekilde oluyor zaten, aynı anda karşılıklı bir etkileşim ve boom! :)Şu sıralar neyle uğraşıyorsun, ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama kendine ekstra bir hobi edin, bir kursa falan yazıl ciddiyim bu konuda hem aklını meşgul etmiş olursun böylece hemde kendine yararın olur
çalışıyorum mobilyacıda bunu düşünürken zaman geçmiyodu hiçbir şeyden anlamaz olmuştum mobilyacı işi zaten zor aldığım parayı elbiseye yatırıyodum kendime bakıyodum bu kızla tanışmaya başladığımdan beri yazlık iş lise son sınıf okuyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme