Gelişen ve değişen zaman, modern ve global dünyanın izleri moda akımını da her geçen yıl değiştiriyor. Modern çizgi ve desenlerin yarattığı bu akım sayesinde moda dünyası her giyim tarzında yenileniyor. Tesettür modası da moda dünyasında çok büyük bir yer kaplıyor. Özellikle son yıllarda klasik tesettür modasının çok dışında tasarlanan ürünler ve parçalar tesettür modası akımına renk katmaya devam ediyor. Hem şık hem de tesettürlü olabilmenin yolunu açan tesettür modası akımı da zamanın akışına ayak uyduruyor. Şık eşarp ve şal tasarımlarıyla başlayan bu değişim feraceler, kaplar, tunikler, etek pantolonlar, şık gömlekler ve maksi eteklere de yansımış durumda. Tesettür giyim de bu değişimi yaratan en önemli mecralar arasında yer alıyor.
Tesettür de şıklığı yakalamak aslında çok daha zor. Giyilen parçaların renk ve kombin olarak birbirine uydurulması tesettürlü bayanları bir hayli zorluyor. İç giyimde giyilen tuniklerin ve pantolonların renk tonlarının uyumu, eşarp ya da takılan şalın onlarla bütünleşmesi ve dış giyim için seçilen kabanların birbiriyle uyumlu olması gerekiyor.
Sektördeki Yeri neticesiyle binlerce müşteriye hitap eden zarif tesettür giyim ağırlık olarak özel tasarım olarak sattıkları ürünler üzerinde çok büyük indirimler yaparak Sezonu kapatıyor. Kimse bizden geri dönmesin beğenen alsın sloganıyla yaptıkları bu kampanyada çok kaliteli ürünleri çok cazip fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Düğün için tesettür abiye , elbise, tunik , kap ,pardesü gibi ürünleri piyasanın çok altına alabilirsiniz kısa süreli sürecek bu kampanyadan her müşteri'nin sadece bir kere faydalanma hakkı var
başarılar diliyorum
Öncelikle Siteniz İçin Size Başarılar Diliyorum İnşallah Hedeflerinize ulaşabilirsiniz Size destek olmak için reklamlarınızı yayınlıyabileceğiniz bir adreste ben vermek isterim
Merhaba Arkadaşlar öncelikle size SosyalReklamcı Sisteminin Amacını Belirtmek istiyorum Düşününki X Adında Bir Arkadaşınız Var Ve Bu Arkadaşınız Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Bir Sayfa Oluşturmuş Diyelim Bizde X Arkadaşımızı Destek Olmak için Sayfasını Beğenip Reklamlarına Tıklayıp Paylaşımlarını Paylaşarak Daha Çok Yayılmasına Ve Gelir Kaynaklarına Destek Olmaya Çalışırız İşte Sistemimizin Temel Amacı Budur Sisteme Kayıtlı Olan Herkes X Adındaki Arkadaşımız Olup Ona Destek Olmaya Çalışıyoruz…
Sistemin Diğer Bir Faydası da İnternetten para Kazanmak isteyen Bir Ek gelir Elde etmek isteyenler için Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Reklamlara Tıklayarak Kazandıkları Kredileri Paraya Çevirebilmeleridir. Benim Referans Linkim Bu arkadaşlar Bu Link Üzerinden Kayıt olursanız Bende Kazanırım Şimdiden herkeze Teşekkür Ederim