Şimdi Ara

tesisat kurucam yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merabalar yeni üye oldum biraz konuşmalarınza baktım bana siz yardım edebilirsiniz diye düşünüyorum :)
    ana ünite pionner 6050 ,
    sterio amfi xetec 90.4
    mono amfi xetec 1500.1 D
    sup pionner sampion serisi 30 cm kabinli 1000 watt
    bi takım 16 cm mid bass kararsızım ve sup u değiştirmelimiyim veya bu ürünlerin fiyatlarında ne kullansam daha iyi olur
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: power1616

merabalar yeni üye oldum biraz konuşmalarınza baktım bana siz yardım edebilirsiniz diye düşünüyorum :)
    ana ünite pionner 6050 ,
    sterio amfi xetec 90.4
    mono amfi xetec 1500.1 D
    sup pionner sampion serisi 30 cm kabinli 1000 watt
    bi takım 16 cm mid bass kararsızım ve sup u değiştirmelimiyim veya bu ürünlerin fiyatlarında ne kullansam daha iyi olur
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

ürünleri aldınmı alacakmısın ? sub un modeli ne ? bahsettiğin mono amfi tek pioneer için fazla gelir ileride çiftlerim dersen alabilirsin , stereo amfi iyi 2 takım mid takımı besleyebilirsin , mid takımı olarak hertz esk-165 veya ınfınıty ref.6500cx olabilir , tam olarak bütçeni belirtirsen daha ayrıntılı tavsiyeler alabilirsin ...

• ana üniteyi alırken çift rca çıkışı olsun mutlaka, hatta alabiliyorsanız 3 çift olsun tam anlamıyla kullanabilin ( kenwood, pioneer, alpine,jvc, sony) alınabilir diyorum parasına göre :) 250-300 tl min. tutucaktır.
    amfileriniz xetec almak yerine pioneer, hertz, jbl, kicker, alpine, vibe, jl audio uygun 2.el veya sıfır ürünleri mevcut. elektronik marketler kollanabilir. 250-300 tl burası tututacktır. tabi bunlar ortalama değerler.
    infinity ref 6500cx ben kullanıyorum çok hoş güzel sesi var, tizi ezilmiyor basın yanında :D hatta bir seviyede bası bile bastırıyor.
    bas olarak, infinity, cervinvega, jbl, 2.el mtx, equarthke diye bir marka var onunda 2.elleri, alpine bakılabilir. pioneer nedense bana sert geliyor. çakma olasılığıda çok fazla :) yok ben çok ses almak istiyorum diyorsanız çift bobin bir kicker alınabilir ama zevk alırmısınız bilmiyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim pejo 207 model bir arabam var. üzerinde orjinal kolonları duruyor. ben sadece ses olarak güzel ses almak istiyorum yani bas ile anfi kullanmayacağım. arabanın orjinal teybinide değiştirmek istemiyorum direksiyondan kullanması bana daha hoş geliyor. sizden sadece 4 kapı kolonunu değiştirmek için fikirlerinizi almak istiyorum . hangi marka hangi model önerirsiniz. yada coaxial yada mid diye adlandırılan modeller var hangisi daha iyi olur. güzel bir ses nasıl alabilirim. şimdiden sağolun. orjinal teybim durucak ve bass kullanmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

benim pejo 207 model bir arabam var. üzerinde orjinal kolonları duruyor. ben sadece ses olarak güzel ses almak istiyorum yani bas ile anfi kullanmayacağım. arabanın orjinal teybinide değiştirmek istemiyorum direksiyondan kullanması bana daha hoş geliyor. sizden sadece 4 kapı kolonunu değiştirmek için fikirlerinizi almak istiyorum . hangi marka hangi model önerirsiniz. yada coaxial yada mid diye adlandırılan modeller var hangisi daha iyi olur. güzel bir ses nasıl alabilirim. şimdiden sağolun. orjinal teybim durucak ve bass kullanmayacağım.

hocam artık o sorun çözüldü diye biliyorum ya teybi değiştirsen bile bi parça takıp yapıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkller

ana üniteyi alırken çift rca çıkışı olsun mutlaka, hatta alabiliyorsanız 3 çift olsun tam anlamıyla kullanabilin ( kenwood, pioneer, alpine,jvc, sony) alınabilir diyorum parasına göre :) 250-300 tl min. tutucaktır.
    amfileriniz xetec almak yerine pioneer, hertz, jbl, kicker, alpine, vibe, jl audio uygun 2.el veya sıfır ürünleri mevcut. elektronik marketler kollanabilir. 250-300 tl burası tututacktır. tabi bunlar ortalama değerler.
    infinity ref 6500cx ben kullanıyorum çok hoş güzel sesi var, tizi ezilmiyor basın yanında :D hatta bir seviyede bası bile bastırıyor.
    bas olarak, infinity, cervinvega, jbl, 2.el mtx, equarthke diye bir marka var onunda 2.elleri, alpine bakılabilir. pioneer nedense bana sert geliyor. çakma olasılığıda çok fazla :) yok ben çok ses almak istiyorum diyorsanız çift bobin bir kicker alınabilir ama zevk alırmısınız bilmiyorum :)

Bende cvx 12'' var 750 rms yüksek ses ve zevk in bulustugu nokta diye düşüyorum :)

• elbette güzel aletler, ama bence müzik dinlemekten çok diletmeye yarıyor. bana infinity bile sert geliyor 6 db de :) zevk ve tercih meselesi ama bu aletin güzel olmadığını değiştirmez :)

ben kicker cvx yerine digital desing, bandpass kabinde re audio falan tercih ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • painkller P kullanıcısına yanıt
    tabiki değiştirmez hocam, sen kickerdan zevk alınır mısınız.. bilmiyorum dedin diye yazdım :)
  • o yüzden zevk alırmısınız bilmiyorum dedim :) yani zevksiz demedim zaten :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.