Şimdi Ara

tesisatlı polo sportline a teyp seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam size 2 RCA hatta subwoofer da ekleme niyetiniz varsa 3 RCA çıkışlı teyp lazım. 2 RCA olsun derseniz dsx a60bt modelini alabilirsiniz (Sony olacaksa) ya da pioneer 3750ui tercih edebilirsiniz.

Birde oval ve hoparlörü almadiysaniz 60 70 w rms gücü olan modelleri tercih edin sizdekiler 35 ve 50w rms amfiniz 4 kanal 4x70w rms gücünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Hocam size 2 RCA hatta subwoofer da ekleme niyetiniz varsa 3 RCA çıkışlı teyp lazım. 2 RCA olsun derseniz dsx a60bt modelini alabilirsiniz (Sony olacaksa) ya da pioneer 3750ui tercih edebilirsiniz.

Birde oval ve hoparlörü almadiysaniz 60 70 w rms gücü olan modelleri tercih edin sizdekiler 35 ve 50w rms amfiniz 4 kanal 4x70w rms gücünde.

hoparlör olarak önerimhttp://www.hepsiburada.com/liste/sony-xs-gs1621-premium-ust-seviye-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otblcxsgs1621&categoryId=26090

oval dersendehttp://www.hepsiburada.com/liste/sony-xs-gs6921-premium-ust-seviye-gs-serisi-oval-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otblcxsgs6921&categoryId=26090

senin seçtiklerin ucuza kaçmış biraz

• öncelikle tesekkür ederm aracı yeni aldım tesisatı vardı teypi aldı öyle anlastık tesisat kurulu tek teyp aksik pek bişey eklemeyi düşünmüyorm sesi benim için gayet yeterliydi üstünde pioneer vardı bu sonyi alsam performans alamazmıyım cokta butçem yok suan malum arac aldık
  • arkadaşlar bu teyp benim tesisatımı calıştırırmı basit bilen için basıt bi sorutesisata başka bir ek yapmayı duşunmuyorum acil yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.