|
Tesla Cybertruck patladı! Musk, “daha önce böyle bir şey görmedik” dedi
-
-
Aynı gün Ford F150 ile de halkın arasına daldılar teröristler ona neden Ford halkı ezdi başlığı altında haber yapmadınız :)
Ayrıca diyelim teröristler Cybertruck değil de Toyota Hilux'a koyup patlattılar yine Toyota Hilux Patladı diye mi haber yapacaktınız, donanımhaber git gide zavallı olma yolunda ilerliyor.
-
Bu, doğru bir bakış açısı ve kıyaslama değil.
-
Kusura bakma da zavallı biri varsa o da olayları kendi küçük dünyasından gören sensin. Dünyanın her yerinde haber yapılmış, Elon Musk'ın da konuya ilişkin yorumu var. Meseleyi DH seviyesine indirgemek ne alaka?
Ki merak etme, inceleme sonrasında netice belli olur, hiçbir potansiyel Cybertruck müşterisi de cehalet içinde "geçen neyin patladı, o zaman almayayım" demez, herkes olayın aslını astarını öğrenmek ister, biraz bile zeka kırıntısı varsa şayet.
-
Indirgemek ne alaka burası dh haber bölümü, haberi burada gördüm, önce bir siz ayılın , belli ki düşünce ve analiz organınızın kontağı kapalı
Patlamak ile patlatılmak arasındaki farkı idrak edemeyecek tipler zeka kırıntısından bahsediyor, ey Allahım kandil gǔnü zorla kalp gǒnül kırdırıyorsunuz.
Daha da polemiğe girmiyorum ne yazıyorsanız yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 2 Ocak 2025; 10:11:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haberin sonuna gelene kadar batarya patladı zannettim. Anca sona gelince konu anlaşılıyor, niye böyle haber yapıyorsunuz?
-
kaynak haberin basliginda ve ilk acilis cumlesinde tesla cyber truck icinde hava fisekler gas tupleri ile.... diye devam ediyor.
Editorler haber daha cok okunsun diye maalesef boyle bir tavirla haber yapiyorlar. Bunu dh yonetimi mi sart kosuyor, yoksa arkadaslarin peformans olcumunde haberin okunma sayisi dikkate mi aliniyor fikrim yok. Ama bu yaygin sekilde oluyor artik dh de.
Nacizane fikrim bunun etik olmadigi yonunde ama dh'ye gelene kadar etik olmayan o kadar cok sey var ki ne desem bos.
-
Arabanın gövde formu en ufak şekilde bozulmamış, kasada muhtemelen tiner veya benzin bidonları ve havayı fişek tüpleri olduğu görünüyor. Bu saldırıyı kim planladıysa son derece amatörmüş...Kimin nasıl bir mesaj vermeye çalıştığı aşikâr ama bunun arkasında bir terör örgütü bağlantısı çıkmayacak bence.
-
Açıkçası ben haberleri giriş-gelişme-çözümlenme olarak aktarmayı tercih ediyorum. O yüzden çoğu haberinim ilk paragrafında daha çok içeriğin genel bir özetine yer veriyorum. Haberlere daha çok hikaye odaklı yaklaşıyorum. Nasılki hikayelerde bilgiler sonradan veriliyor ve olayın akışı en başta anlatılıyor, ben de o şekilde ilerliyorum. En azından ben bu şekilde okumayı seviyorum.
Ancak yine de haberlerin bu şekilde algılanabileceği aklıma gelmemişti. Bu, üstünde yürümesi ince bir ip. Çünkü bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bu eleştiriler değerli. Dikkate alacağım.
-
Kandil ne alaka? Gönül kıran sensin ki?
Bak Türkçe ve Yabancı siteleri ekledim. Oku bak ne yazmışlar... Bir tespitin varsa sağlam olsun.
Hani diyoruz ya işte Cybertruck için algı yapıyorlar, sen de DH için algı yapıyorsun. Senin yorumunu okuyan biri, DH Editörünün kasıtlı yaptığını sanabilir. Halbuki değil, mevcut haberde genel bir sorun var, o yüzden eleştiriyi genel çerçeveden yapmalıyız.
-
Derin İngilizciler / Derin İngiltere anlaşılan Müslümanları kullanmayı devam ediyor. Şuan asimetrik Müslümanların kuklalığı ile her koldan her yerden saldırıyorlar. Yakalanmamak için bu malzemelerden patlayıcı yapmışlar.
Cybertruck ta süksesini gösterdi. Sağlammış. Kendisi hariç dışarıya en ufak bir zararı da olmadı. Camlar bile kırılmadı ...
-
Aracın kasasındaki fişekler patlatılmış, bende haberin sonuna kadar aracın bataryasının patladığını zannettim. Clickbait.
Videoda havai fişek olduğu açıkça belli oluyor zaten.
Demekki bunlardaki aşırıların, yöneten bunlar olmadığı durumda terörist gibi davranması mümkünmüş. Bu hikaye bana tanıdık geliyor. Bunlardada paralel çıkarsa(zaten varda tasfiye edilirse) şaşırmam.
Hadi turp amca, risk al amerikanın bağırsaklarını temizle.
Saldırılar siyahlı malum örgütle ilişkilendirilmiş(şaşırtmadı), amerikan kamuoyunda baskı oluşturup bunlar bitmedi algısı kurmak bilin bakalım hangi bölgeyi etkiliyecek. Suriyeden bunları kovarakta olsa çıkarmak lazım.
Turpun dikkatini çekmek ve öfkelendirmek, kamuoyunada haklı nedenler vermek istiyorlar anlaşılan.
TRde siyasetin işlenme biçimi gerçektende bunlardan 10 yıl önde, zamanında uygulana uygulana her taktiği tanır olduk. Dış güçler diyen AB makamları falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Ocak 2025; 16:03:57 >
-
quote:
Kendisi hariç dışarıya en ufak bir zararı da olmadı. Camlar bile kırılmadı ...
1 ölü, yedi yaralı kardeş.
-
Motoru içten yanmalı değil ama yanmış.
-
Olay Trump'ın otelinin önünde. Elon Musk' da Trump'ın bakanı. Açıkça Trump ve Elon Musk'a birileri üstü kapalı mesaj göndermiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bataryalı araçta bir terör saldırısı yaparsan ekstra yıkım sağlanabilir. En azından istemeden burada öyle olmuş. Önce havai fişek sonra gaz tüpleri en son batarya alev almış sanırım.
O yüzden teröristler özellikle cybertruck kullanmış olabilir başlık bence doğru.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye Suriye'de taşeronluk yapacak yetmedi lojistik destek elektrik altyapı tamamı inşaatler yollar hastaneler vs yatırım yapacak para da Türkiye'deki vergilerden alınacak özellikle dolaylı vergilerden. Bence Türkiye'de bir kesim bunu istemedi diye bile esas planlayanlar Türkler bile olabilir mi yoksa!? ... Herşey beklenir bu ülkeden.
@seto-Kaiba beni engellemişsin. O zaman neden alıntıladın ? Görmezden geldiğine göre. Bu şahıs hakkında ısmarlama sövme vs diyecek birileri varsa ben yapayım... Ne de olsa bloke etmiş beni. Öyle ya bloke ediyorsan görmüyorsun. Ama cevap verirsen de kendinle çelişirsin evlat ...
Ölen dediğim gibi araç içindekidir . Yaralananlar da ucuz kurtulmuş. O malzemelerle felaket olurdu ... Tesla nın aracı da hakikaten sağlamış. Zaten bunu basın açıklamasını yapan şefir ve özel ajan fbi vali vs hepsi sıralı açıklama yapmıştı. Onlar böyle diyor.
Merak edenler izlesin haberle ilgili zaten :
LiveNOW from FOXyoutubePolice are investigation after a Tesla Cybertruck exploded in front of Trump International Hotel in Las Vegas on Wednesday. The Las Vegas Police Department is investigating the explosion as 'potential terrorism.' Investigators are working to determine if the incident is related to the New Orleans attack. Elon Musk said in a post on X, "Appears likely to be an act of terrorism. Both this Cybertruck and the F-150 suicide bomb in New Orleans were rented from Turo. Perhaps they are linked in some way." Subscribe to LiveNOW from FOX! https://www.youtube.com/livenowfox?sub_confirmation=1 Where to watch LiveNOW from FOX: https://www.livenowfox.com/ Follow us @LiveNOWFOX on Twitter: https://twitter.com/livenowfox Raw and unfiltered. Watch a non-stop stream of breaking news, live events and stories across the nation. Limited commentary. No opinion. Experience LiveNOW from FOX.https://www.youtube.com/watch?v=GbogqQRRqKU&feature=youtu.be
-
Acayip bir olay.
Bu arada olayın en kısa ifade şekli, "Tesla Cybertruck patladı". Bu kadar tık yemi tepkisi gösterilmesine anlam veremedim. Musk'ın beyanı da bir şaşkınlık ifadesi. Sonuçta özel bir markanın göz bebeği modellerinden birisinin nasıl olursa olsun bir patlama ile muhatap kalması tuhaf bir durum. Hakikaten hava fişekler ve yakıt bidonlarının o aracın içinde işi nedir?
Sanki yanında bataryanın da patlayacağı varsayımıyla Tesla'ya karşı işlenmiş bir itibar suikasti kokusu aldırıyor.
-
Evlat? Muhtemelen karşılıklı konuşmayı beceremediğinden blok listeme girmişsindir(kontrol ettim: neden israil/abd destekcisi yazmışım)(herşeyin farkında olarak, bilerek veya bilmeyerek olması umurumda değil), forumda sadece siyasal aşırıları yani fanatikleri ve 2 cümle tartışmayı becemeyenleri engellerim.
Listemdeysen, görüşlerin umurumda değil, buralarda(ekşi, dh ve birkaç yer daha) işler nasıl dönüyor biliyorum zaten.
"dışarıya en ufak bir zararı da olmadı." gibi saçma sapan birşey yazarsan başka insanlar doğrusunu bilmesi yani düzeltme adına doğrusunu yazarım. Bak senin taraflı olduğunu bilmeme rağmen ilk aşamada yani bana bulaşmadan önce bunu yazmamıştım, ama küçümceyici yazarsan işler değişir.
"Ölen dediğim gibi araç içindekidir"
Hala tesla güzellemesi yapman zaten herşeyi açıklıyor, boştan yere konuşma bari. Git yeni fake hesap falan aç (pardon 10 yıllık hesapları el değiştirmek varken, yapılmaz tabi) togg konusunu falan trolle nede olsa onuda bulurum.
Not:hepsi şahsi görüştür.
Bu forum, siyasete izin verildiği andan itibaren zaten kullanıcı görüşlerinin paylaşıldığı yerden, kim kimin destekcisiyse onun mallarının övüldüğü, diğerlerine çamur atıldığı yere dönüştü zaten, yani uzun zaman önce, okuyucuların/gerçek insanların farkındalığı olsun benim için kafi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 2 Ocak 2025; 18:56:58 >
Aynı gün Ford F150 ile de halkın arasına daldılar teröristler ona neden Ford halkı ezdi başlığı altında haber yapmadınız :)
Ayrıca diyelim teröristler Cybertruck değil de Toyota Hilux'a koyup patlattılar yine Toyota Hilux Patladı diye mi haber yapacaktınız, donanımhaber git gide zavallı olma yolunda ilerliyor. |
kaynak haberin basliginda ve ilk acilis cumlesinde tesla cyber truck icinde hava fisekler gas tupleri ile.... diye devam ediyor.
Editorler haber daha cok okunsun diye maalesef boyle bir tavirla haber yapiyorlar. Bunu dh yonetimi mi sart kosuyor, yoksa arkadaslarin peformans olcumunde haberin okunma sayisi dikkate mi aliniyor fikrim yok. Ama bu yaygin sekilde oluyor artik dh de. Nacizane fikrim bunun etik olmadigi yonunde ama dh'ye gelene kadar etik olmayan o kadar cok sey var ki ne desem bos. |
Haberin sonuna gelene kadar batarya patladı zannettim. Anca sona gelince konu anlaşılıyor, niye böyle haber yapıyorsunuz?
|
Bu, doğru bir bakış açısı ve kıyaslama değil.
|
Benzer içerikler
- netflix üyelik
- spotify ne kadar internet yer
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- whatsapp web nedir
- whatsapp görüntülü not
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X