Şimdi Ara

Tesla Model S, Nürburgring'de yeni bir rekora imza attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tesla Model S, Nürburgring'de yeni bir rekora imza attı

Dev elektrikli araç üreticisi Tesla’nın, Model S Plaid modeli ile yeni rekor denemeleri üzerinde çalıştığı daha önceden gündeme gelmişti. Otomobilin hiçbir parçasının değiştirilmediğini ve fabrika çıkışlı olduğunu söyleyen şirket, ''modifiyesiz en hızlı elektrikli araç rekoru''na imza attı.

Porsche Taycan’ın rekoru geçildi

Tesla Model S Plaid, 7 dakika 30.909 saniye'de Almanya'nın ünlü Nürburgring pistini tamamlamayı başardı. Porsche Taycan’ın 7 dakika 42 saniye tur zamanını geçen araç, yaklaşık 1.020 beygir gücü üreten üçlü elektrik motoruna ev sahipliği yapıyor. Bununla beraber 1,99 saniyede 95km hıza ulaşabiliyor ve 321 km/s maksimum hıza sahip.

Tesla Model S, Nürburgring'de yeni bir rekora imza attı

Elektrikli araçlar giderek artmaya ve gelişmeye devam ederken, içten yanmalı motora sahip araçların hâlâ gerisinde yer alıyorlar. Porsche 911 GT2 RS, 6 dakika 38 saniye'lik derecesiyle Nürburgring dünya rekorunu elinde tutuyor. Mercedes, Lamborghini, Ferrari, Dodge Viper ve Mclaren gibi modellerin de etkileyici tur zamanları bulunuyor.

Kaynak:https://www.techspot.com/news/91195-tesla-model-s-plaid-sets-production-ev-record.html

• Tesla bey napıyorsunuz. Bu adamlar reklamı çok iyi yapıyor. Ab pazarında hız kazanıcaz dediğinden beri hep güzel işler yaptılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Madem 320ye cikiyor arabalar, neden 160a limitliyorsunuz 🤬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 11 Eylül 2021; 22:23:02 >
  • 320 nerede basıcan hocam

• sonaytbukucu2022ss S kullanıcısına yanıt

Almanya otobaninda. Tesla Model S, Nürburgring'de yeni bir rekora imza attı 320 sart degil 250yede fitim ben Tesla Model S, Nürburgring'de yeni bir rekora imza attı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlara kendi ülkelerinde ders veriyor Tesla Tesla Model S, Nürburgring'de yeni bir rekora imza attı 

• Maşallah diyelim Tesla ya, bize de izlemek düşer, TR de bu araca binmek belki görmek imkansız olabilir..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesla'nın otomotiv sektöründeki etkisi apple'ın cep telefonu sektöründeki etkisi gibi gerçekten büyük iş yapıyorlar.

• brava 34 kullanıcısına yanıt
    Geçen benzinlikte BMW i8 ve yol kenarında beklerken Porsche Taycan gördüm. 2 gün arka arkaya. Genelimiz fakir olsa da malı götüren bir grup var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elon Musk Tesla reklamı yapabilmek için her şeyi yapar. Görevliyle anlaşıp parayı basmıştır 1-2 motor lastik, süre hilesi ile her şey mümkün

• model s her ne kadar çok hızlı bir araç olsa bile, Porsche 911 GT2 RS çok daha üstün seviyede yol tutusu olan bir araç. bu açıdan tam anlamı karşılaştırılabilir değiller, benzer seviyede elektrikli bir motorun

gt2 de oldugu takdirde nasıl bir süre alacağı pek belli değil... zaman gelişebilir diye düşünüyorum ben.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorumda hic Tesla kullandinmi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

Maşallah diyelim Tesla ya, bize de izlemek düşer, TR de bu araca binmek belki görmek imkansız olabilir..

Sultangazi gibi sıradan bir semtte oturmama rağmen son bir ayda 2 Taycan, 2 i8, Viaport AVM de bir Tesla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.