Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1791. sayfa)

5 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.822
Cevap
930
Favori
2.348.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 17881789179017911792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasıma en yakın sipariş verip arabasını alan arkadaşımız kimdir acaba ? Kasım siparişleri Aralıkta mı tanımlanmaya başlanır arkadaşlar ?
  • servise gittim. mobil şarj cihazı ve mavi adaptör aldım. mavi adaptör 1500 lira uygun geldi bana. eskiden bedava olan mobil şarjın ise 6500 olması canımı sıktı. Hem arabayı geç teslim ediyorlar, hem supercharge tanımlamıyor hem de mobil şarj hediye etmiyorlar. Türk insanına uymaz böyle katı düşünceler, kuralcılıklar.

Gittim bir de ön kayar kapaklı yere; USB hub siparişi verdim çinden . Pazartesi de elektrikçi keşife gelecek hat çemke için hem 220 prizi hem de marin priz çektireceğim. Kimbilir kaça malolacak.

Batırdı bu araba beni  .

• vs-fb kullanıcısına yanıt

cevap için çok teşekkürler.

Dediğim gibi mobil şarj almak için servise gittim servisin önüne parketmişim. döndüm araba servis moduna girmiş, nasıl çıkılacağını bilmiyorum. yardım istedim. neyse yardım ettiler de çıkabildim.

• onr4249 kullanıcısına yanıt

%25 ile teslim ediyorlar.

neyse arabaya giderken hem app i hem de BTu açıyorum artık.

Yalnız DAB radyo yalan oldu. Tuzla taraflarında hep DABdan çıkıp aynı istasyonun (fenomen vs) FM ine geçti ve pendikten sonra iyi çekmiyor fm radyolar (en azından benim dinlediklerim) .

Bol cızırtı dinledim.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Normal radyonun kalitesi de çok iyi bence. Dijital radyo ile aynı yayını kıyaslayınca bir fark görmüyorum. Yada benim kulaklarda sıkıntı var. :))
    Ekstralar pahalı, araba ucuz. Buradan bakın. 😊

Yeni modelde kol da yok artık  Vites de ekrandan değişiyor.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    🤣

Eskiden mobil şarj bedavaydı ama uzun zaman boyunca fiyat artmadı. Dolar da o sırada ufak tefek artışlar yaptığı için bazı ekstraları çıkarıp gizli zam yaptılar. Enflasyon ortamında şimdi 1800e almak 6 ay önce 1800 e almaktan karlı. Adam fazie koysa parasını her ay 60-70 bin getirisi olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Kasım 2024; 14:5:12 >
    • BYD SEAL U Türkiye fiyatı: 1.790.000 TL

Olarak açıklanmış. Tesla bi indirim yapar mı ? :)

• Omfaruks O kullanıcısına yanıt
    Umarım
    Tesla ne indirim yapacak? Byd yüzsüzlüğüne utansın. 40 bin euroluk tesla 1866ken 18 bin euroluk dolphin 1300 he güzel distribütörcülük hocam
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Adam haklı bu derece kazık kimse beklemezdi

Zam yapar tesla'nın başlangıç fiyatı byd' seal'den 6000 euro falan yüksek, 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Kasım 2024; 15:16:45 >
  • Bir de BYD nin fiyatları lansman fiyatıdır. Zaten araba yoktur. Kendi adamlarından 1-2 kişiye bu fiyattan verirler. Arabalar gelmeye başlayınca 1300ler 1450, 1800ler 2000 olur.

ATTO 3 te öyle olmuştu. Biz almak istedik ama o fiyata araba yoktu. Araba geldiğinde %10 fiyatı artmıştı.

tesla avrupa ekibi toplanmış, byd bu fiyatsa teslaya güzel bir zam yakışır demişler.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

Aman hocam bu sene aracımızı alalım ondan sonra yapsınlar :)

O kadar ötv teşviğine rağmen berbat fiyat. İyi ki teslayı bizimkiler getirip satmıyor. Bunlara kalsa ötv limitini aşıyor falan demez 3 milyona satardı. Kia EV3, IONIQ ler, Mini Countryman falan hiçbirini bu fiyata bulunmazdı. Tesla hepsini hizada tutuyor. 10 tane satıp araç başı 1 lira kazanacağıma, 2 tane satar aynı karı elde ederim kafasıyla iş yaparlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 15 Kasım 2024; 16:4:4 >
  • Günlerdir ofiste EV3 ve BYD konuşuluyor, sürekli söylediğim bir şey var, bu ülkede ortada bir pay varsa o pay vatandaşa kalmaz, o payı ya devlet alır, ya firmalar alır. Vatandaşın ağzına sadece 1 parmak bal çalınır. O yüzden ben hiç şaşırmadım BYD fiyatlarına... Geçenlerde açıklanan EV3 fiyatları da büyük hayal kırıklığı oldu, iyi bir donanım seviyesi ile alınırsa B segmenti SUV D segmenti Tesla ile aynı fiyata geliyor.

• 
Sayfa: önceki 17881789179017911792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.