TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1848. sayfa)
-
-
150 TL sanırım şu an. Canlı trafik bağlantısı Standart bağlantıda da var artık. Premiumun tek artısı bana göre uzaktan kamera erişimi kaldı. Bir de tercih eden var etmeyen var., uydu görünümlü harita. Onun dışında bir artı yok. Spotify da bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 1 Ocak 2025; 13:0:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyanın en ucra köşelerinde son teknoloji SC şovu yapan tesla koca ülkede 3-5 yerde SC açmış dalga geçiyor resmen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 1 Ocak 2025; 13:4:10 >
Tesla için karaşimşek ve Windows açılış sesleri olan varmı paylaşacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon internetinizi paylaşırsanız açılır.
Soruyu silmiştim ama cevap vermişsiniz sağolun hocam onu biliyorum ama 150 lira şimdilik kıymetsiz bir meblaj gibi premium kalsın
Aynen
Arkadaşlar iyi seneler
Bugün araç ile İstanbul’a dönerken hiç bir kamara çalışmadığını farkettim.
Ekran parlaklığı düşük gözükmeyecek şekilde acildi ve SOS ile beraber bütün hatalar var. Hiç bir özellik kullanılmıyor.
Desteği arıyorum yok. Yol yardım açmıyor. Arabada yazilimsal hata var muhtemelen aç kapa yaptım durdum hala duzelmedi.
Ne yapayım hic bir şey çalışmadan yola çıkmak da istemiyorum bu ne rezil durumdur ya.
Son güncelleme cok kötü cikti
Geçmiş olsun. Çözüm olur mu bilmiyorum ama ekranı resetlemeyi denediniz mi?
Ekran ışığını elimle bulup açtım ama hiç bir kamera, ayna vs özellik çalışmıyor araba tamamen yazilimsal olarak hata veriyor
U_a045 acil durum çağrısı hatası var ve çoğu özelliği kullandirmiyor
Bilgisayarı yeniden başlatın bir hocam, ekranı değil,
Vitesi Park konumuna getirin.
Dokunmatik ekranda Kontroller > Güvenlik > Kapat öğesine dokunun.
Araçla etkileşime girmeden en az iki dakika bekleyin. Kapıları açmayın, fren pedalına dokunmayın, dokunmatik ekrana dokunmayın, vb.
İki dakika sonra, aracı uyandırmak için fren pedalına basın veya kapıyı açın.
Bunu yaptıysanız zaten yapacak bir şey yok, sürüşü engel bir durum oluşmaz ama sıkıntı mobil servisi beklemeniz gerekecek,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Ocak 2025; 14:56:43 >
-
Bu durumu ben de gördüm videolarda ve merak ediyorum.
Boyanın zayıf olduğundan da bahsedenler olmuş.
Bu parça acaba alırken serviste satış önerisi olarak sunulmuyor mu? Benim Skoda Kamiq işin de ayrıca satılıyordu. Servis de soruyordu getirtip takabiliriz diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben atka tarafa çeyrek daire şeklinde ppf yaptım asıl sorun 4×4lerde oluyor ama sr'de de yok denemez,
Selamlar,
Pf ve Lr de 4 cekerden oturu daha cok bunu yapiyor. Sr’de bir kez bile yasamadim. Bu arada Lr icinde siyah renk olmasina ragmen onda da denk gelmedim. Yasayanlar var. Belki kullandiklari yerler de yol sartlari farklidir.
İyi akşamlar herkese aracimi 19 Aralıkta teslim aldım tescil tarihi 17 Aralık. Bugün e-devlet üzerinden vergilere baktım 2025 yılının ilk MTVsini yatırdım (7358 TL)ve fark ettim ki 17 Aralıkta üzerime tescil edilen araç için 2024 MTV ikinci taksitte girilmiş (5112 TL) Bu ücreti Tesla firmasının ödemesi gerekmiyor mu ?
Geçenlerde eşime Volkswagen firmasından sıfır araç aldık onun vergisi ödenmiş olarak bize teslim edildiği için kafam karıştı. Devlete şaşırmıyorum 13 günlük araba için benden vergi istiyor. İşin daha kötüsü araba PPF için 3-4 gun firmada kaldı nerdeyse bir hafta binebildiğim araç için vergi ödemem gerekecek
Satış sözleşmesinde yazıyor hocam. Tesla ödemiyor size ait, evet saçmalik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Ocak 2025; 21:31:7 >
Diğer markalar ödüyor ama o parayı sizden zaten almış oluyor. Ödediğiniz bedelin içinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
habertürkTesla cybertruck patladı | Dış Haberlerhttps://m.haberturk.com/tesla-cybertruck-patladi-3752246
Şoför ölmüş. Bomba gibi patlıyor araç. Aynısı Togg'un başına gelse tüm Türkiye bunu konuşuyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X