Neden öyle düşündünüz bilmiyorum ama ben alır almaz söktürdüm ilana koydum 4 lastik 21 bine 1 ay içinde satıldı. Aracını hankook ile kullanan bir çoğunluk var ve bir şekilde lastik sürtüp yarılınca almak isteyen çıkıyor. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1847. sayfa)
-
-
Selamlar,
Hediye edin daha iyi. O lastikleri kimse sevmiyor. Ne yol tutuşu ne de konforu iyi. Ben Michelin Pilot Sport Ev'ler sonrası cidden neye biniyorum dedim. Komik olan havalar soğuyunca lastik daha konforlu oluyor. Şaka gibi bir lastik bu. İnanın tek tek satma şansınız daha kolay olur. Bazı durumlarda patlama vs ihtiyacı olanlar oluyor. Belki o şekilde daha hızlı satılır.
-
Merak eden arkadaşlar varsa, FSD 13.2.2 çok çok ciddi gelişme sağlamış. Sürüşlerimin çok büyük bir kısmı sıfır müdahaleyle baştan başa FSD ile. Otoparkta durduğu yerden çıkıp gideceğim yere kadar sıfır müdahale ile götürüyor. Müdahale gerektiğinde neredeyse tamamen navigasyon sistemi yüzünden (örneğin U dönüşünün yasak olduğu yerde navigasyon U dönüşü veriyor). Aracın görüntü işleme ve karar verme mekanizmaları mükemmele yakınlaşmış. FSD’nin son 1 senede yaşadığı gelişim gerçekten akıllara durgunluk verici.
Forumun düzgün bir video yükleme seçeneği olsa birkaç klip ekleyeceğim ancak maalesef YouTube dışında entegre bir seçenek yok. Bilen varsa aydınlatırsa klipleri yüklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 31 Aralık 2024; 16:24:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turanzadan kötü olamaz diye düşünüyorum
editorun alt tarafinda bulunan video yukle butonundan 2dk ya kadar olan videolarinizi (fazlasini kirpiyor) yukleyebilirsiniz aslinda
-
Hocam mobilde hem app’te hem de mobil browserda video ekleme seçeneği çıkmıyor bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fsd Türkiye'de de çalışıyor mu yoksa yurt dışında mı yaşıyorsunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışındayım hocam ben. FSD sahibi de değilim aslında ama sağolsunlar sürekli bedava deneme sürümü veriyorlar :)
Evden şarj ederken de kayıp fazla oluyor. Uzun süre şarjda kaldığı için midir?
Şunları alacagımquote:
Orijinalden alıntı: nobre19
Arkadaşlar benim silecek lastikleri cazur cuzur ses yapıyor. Önerebileceğiniz bir marka model var mı ? Yada şurdan al diyeceğiniz. Kendi orijinal olanı pek iyi değil anladığım kadarıyla
Bir kaç güne haber edebilirim
www.sileceksepeti.comTesla Model Y Silecek (2021-2024) Bosch Aerotwin A621Shttps://www.sileceksepeti.com/urun/tesla-model-y-silecek-2021-2024-bosch-aerotwin-a621s
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Dc ile Ac elektrik iletiminin doğası gereği. Kabloda ısıya dönüyor.
-
Sizin nasıl gidiyor hocam araçla? Memnun musunız? 🙃
Tamamdır tecrübelerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim cevabınız için.
Lightshow gerçekten şahane bir şey ya baya eğlendik, şu trim sesleri olmasa nikahı basacağım arabayla
-
Vallahi çok memnunum. 200 km kadar oldu. B sınıfı bir araçtan geçtiğim için konfor odaklı inanilmaz iyi geldi. Sert deniyor ama Corsa’dan sonra bana yumuşak geldi.
Dönüş çapıyla ilgili olumsuz yorumlar görmüştüm ama korktuğum kadar kötü değil. Temkinli davranıyorum evet daha geniş almak gerekiyor ama rahatsız etmedi.
Direksiyon yumuşak ayarda bile sert geldi.
Park edemiyorum henüz. Araç bir anda çok büyüdü benim için. Paralel park ederken biraz zorlanıyorum. Dönüş çapıda farklı olduğu için bir yerlere girerken Corsa gibi tekte giremiyorum. 4-5 hamle ile ayarlamam gerekiyor. Alışıcam inşallah.
Bence silecekleri kötü çalışıyor. Yağmur sensörü ve otomatik olanlar başarısız. Elimle kendim basıyorum. Ya çok sık ya yapıyor ya da yapmıyor.
Bunlar hariç, çok farklı bir deneyim gerçekten. Performansı henüz hiç denemedim. İstanbulda 3-5 gündür hava baya bozuk. Yerler çok ıslak, tipi tarzı ince yağmur var, lastikler yazlık. Cesaret edemedim tepkilerini bilmiyorum keza. Biraz kuruyunca biraz viraj tutunma ve hızlanmaları deneyeceğim.
Ancak aracın tonajı hissediliyor. Ağır bir şeyin içinde olduğunuzu hissediyorsunuz. Hantal değil, oturaklı.
Servis deneyimini anlatmıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkürler yine güzeli bilgilendirmeniz için. Ben de yine kredi hesaplıyordum hahah
Ben orjinali ile değiştirdim hiç ses yapmıyor artık. Bir şans daha verebilirsiniz. Hepa filtre ve hava filtrelerini de değiştirdim hafif toz kokusu başlamıştı. Toplam 9 bin lira tuttu sadece silecekler 1900 lira.
Bir ülkede yönetenler vatandaşına değer mermezse hiçkimse vermez...
Tesla özelinde konuşursak dünyada araç sattığı her ülkede kredi imkanları ve ücretsiz şarj gibi bir çok kampanya...
Son olarak şuan Japonya'da 5 sene ücretsiz şarj kampanyası ile satış yapıyor ama Türkiyeye gelince tek bir kereliğine şarj hediyesi var oda tamamı değil yarısnı senden kesiyor...
Üstelik koca ülkede sadece 3-5 yerde şarj istasyonu açmış togg olmasaydı sürekli yollarda kaln tesla haberleri gelirdi
Böyle düzenin ve dengenin Allah belasını versin..
Ülke düşünün yeni vergilerle ile yıl sonunu kapatıp yeni vergilerle yıl başı yapan bir ülke ve bunu devlet yapıyor ve devleti yönetenler yapıyor
Bu Ülkeye başka bir ülkenin değer vermesi mümkün mü
Vatandaşın birbirlerine değer vermesi mümkün mü
Balık en baştan çürümüş leş olmuş zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 1 Ocak 2025; 16:14:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X