Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1845. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Marabna , vires , furu11
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.004
Cevap
982
Favori
2.486.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18431844184518461847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Bende ona bakıyorum ama tam bir açıklama bulamadım. Birçok yerde yazdığım gibi, ondan dolayı bu açıklamayı yaptım. Ancak devletimiz her an değişiklik yaptığı için ikilemde kaldım."

• Wind. kullanıcısına yanıt
    Resmi gazetede gece yayınlanan kanun / karar artık hangisi ise sabaha kadar 2 düzeltme gördü bu yeni Türkiyede. Faturayı alana kadar herşey belirsiz. Faturayı kesende artık ne kadar insaflıysa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Şehir İstanbul mu?

Benim en çok merak ettiğim konu bu.

Ben mesela Kütahya’dayım. Benzer durumu yaşasam gelecek mi ekip?

• burki_rock kullanıcısına yanıt

Her şehre gidiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Tecrübe eden var mı işte grupta onu merak ediyorum. ☺️

Antalya da daha yeni mobil servis aldım korna için 48 saatte iki gün bekleme sebebimde bir gün önce isparta'da olmasıydı,

Süper. Art niyetli değil sorum yani merak ettiğim için. ☺️

Sıkıntı değil hocam, zamanım olmayınca kısa yazıyorum sadece,

• qmerdesign kullanıcısına yanıt

Lastik diş derinlikleri yeterli ise Kirazlıya gitmeniz mümkün. Jandarma kontrolü yıllar önce çok daha yukarılarda idi.

Hangi şirket ile imzaladınız? Nasıl bir indirim yaptılar?

• saitates kullanıcısına yanıt

Ck hocam Antalya'daki dağıtıcı zaten. 8.99 sanırım 3 senelik, diğer firmalar teklif bile vermiyor, Bu arada alacağımız elektrikte o andaki piyasa fiyatı ile belirlenecek,, bu 8.99 firmanın karı, 9.35 mi ne maksimum zaten, Yani teklifler arasında ciddi bir fark olmayacak. Sadece bölgede ne biliim gece ucuza elektrik veren rüzgar santrali firması v.b varsa gerçek anlamda fark olabilir,

Bunun avantajı başka bir firmalar 6 ay sonra falan düzgün teklif verirse çıkma bedeli yok direkt geçebiliyorsun, o kadar hazırlıksızki firmalar saçma sapan bir liste var kimsenin haberi yok, yarısı zaten kapanmış,.

Vallahi tam anlamayamıyorum bu hesapları 8.99 dediğiniz nedir? :) ortalama kaç kat artmış olacak şimdi bizim ödememiz?:)

• saitates kullanıcısına yanıt

Hocam elektirk firmaları tüketim bedelini 1,0938 ile çarpıyor farkı kendine aliyor, buna dağıtım ücreti denebilir, işte mesala ck 1.0899 ile carpacak, 8.99 o, piyasada kolay anlaşılsın diye sanırım 8.99, 9.02, 9.38 falan diye yazıyorlar.

2..2 kat falan artacak hocam kısaca kimi aylar 2.3 kat olacak kimi aylar 2.1 kat. Çok iyi bir anlaşma yapabilirsek, gece ucuzken sarj edersek 1.9 katla falan yırtma şansımız var yani kasmanin bir manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Aralık 2024; 9:1:47 >
  • qmerdesign kullanıcısına yanıt

Pirelli Scorpion all seaseon 4 mevsim lastiklerle defalarca çıktım, crossclimate ile sorun yaşayacağınızı sanmam

Beni de aradılar 9.38’den 2 sene sabitleme teklifi yaptılar. Zaten 9.38’den fiyatlanacakmış kabul etmedim. Herhalde kw fiyatı 5-6 liraya çıkacak bizim için bu sene. Evden şarjın da avantajı kalmayacak.

• vires kullanıcısına yanıt

Genede dışarıdan sarja göre yarıya fark olacak sanırım. Zaten daha evden sarj etmeden 7000 kw tükettiğimiz için eskiden verdigim benzin parası elektrik parasını karşılayacak işte,.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Aralık 2024; 10:10:5 >
  • Bu pazar ani bir iş nedeni ile günübirlik pendik Bolu yapıp geldim.
    Otopilotu sollamalar hariç hep kullandım.
    Giderken 115km, dönüşte kuzey marmarada 128km ye sabitledim.
    Dönüşte dakikalarca görüşün 15m ye düştüğü, göz gözü görmeyen yoğun yağmur ve sise maruz kalmama rağmen otopilot muazzam çalıştı. Anlık olarak uyarı vererek otopilot kötü hava koşulları nedeniyle ile hızı kısıtladı ve 105km ye düştü ama kontrolü bana bırakmadı, kusursuz şekilde sürmeye devam etti. Lastikler orjinal yaz, kızaklama kayma vs hiç olmadı ama korkmadım değil.
    %100 şarj üzerinden tüketim ve maliyet yapma imkanım oldu.
    Bolu'da tesla sj ler yetersiz. Yer yok, sıra vardı. Voltruna girdim.
    Tüketim değerleri tabloda. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 31 Aralık 2024; 10:8:23 >

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Benim içten yanmalı ile kıyaslayınca mükemmel değerler ya.

Elektrikliler içinde de gözlemlediğim kadarıyla iyi görünüyor.

3 defa mı şarj ettiniz bu yolculukta?

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Hocam tüketim değeriniz yol bilgisayarında gördüğünüz değer. O gösterdiğiniz maliyet.

0 derecede şarj istasyonundan aldığınız kw ile tuketim ölçümü yapılmıyor, tablonuzda dc şarjda oluşan kayıplar vb tüketime dahil ediliyor,

Yol bilgisayarında ne görüyorsanız yolda tüketiminiz o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 31 Aralık 2024; 10:21:49 >

%77 ile yola çıktım. Yolda 2 defa şarja girdim. Son şarj İstanbul'da 122km menzil ile sabah işe gelince şarja taktım.

• 
Sayfa: önceki 18431844184518461847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.